< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardkro -- 12 Nisan 2022; 1:29:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oneplus Nord N10 5G (14. sayfa)
-
-
Google klavye için sormuştum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Google klavyenin neyi iyi , size garip gelecek ama kullanan bilir bu konuda LG klavye hem sadedir hem de hızlıdır. Google klavye kullanımı hız için iyi değil , yazı yazdın ve yanlış yazdın geri silecen çok yavaş geri geri siliyor .bak biri de LG klavye hakkında yorum yapmış .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG klavye de kullanmış biriyim de bana bir sıkıntı vermiyor.
Bende TCL plex var Google klavye yüklü eşimde Nord N10 5G var arada deniyorum klavyesini bir sıkıntı görmedim.
Genelde çizerek yazdığım için bir sorunum yok.
Tabiki kişisel görüş bu bana uygun gelen size gelmez beklentiler ile alakalı durum.
şimdi denedim evet hareketli video çekimlerini sonra izleyince görüntülerde normalden fazls titreme var , çözümü var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardkro -- 10 Nisan 2022; 0:18:28 >
warp cihazı ile şarjda bırakılınca restart yapıyor. 10w lık başka bir adaptör ile gece şarjda bıraktım restart yapmadı. Sanırım sorun 30 w şarj adaptörü ile ilgili.
-
Aynen.. evde gm 5v 2.1a adaptör var 20 den 100 e 2 saati ancak buluyor. Zaten bu hızlı şarj çıkmadan önce neredeyse tüm teller 2 saatte şarj olurdu. Böylesi daha iyi pil için.. olmadı 3 amperlik adaptörde kullanılabilir.. 1.20 de şarj eder.. 99 tl ye sony var
Bende merak ediyorum. 60 FPS çekim yapmaya izin veren başka uygulamalar ile denemek lazım.
Restart işi çok karışık.
Cihazı aldım 2 ay olacak toplamda 2 kere şarjda kapanıp açıldi.
Neyin tetiklediğini bilemiyoruz..
genel olarak telefondan sizin gözlemleriniz ne ve eşiniz memnun mu?
neyi iyi neyi olmamış gibi bir de özel değilse hangi fiyat aralığında aldınız ?
Şimdi klavyeyi denedim yağ gibi akıyor yazarken de silerken de.Parmak okuyucu dokunur dokunmaz açıyor.Wifi ile bağlı isem şarj o kadar oynamama rağmen 1 günü çıkarıyor.Hatta gece yatar iken %20 lerde oluyor, sahurda şarja bırakıyorum. Ama operatör interneti var iken sabah şarjdan aldığım gece 11 de %8 lere geliyor.
Çok şükür şarj sorunu yaşamadım Kendi adaptörü ile reset atma başıma gelmedi.Stabil gayet hızlı geçişleri var.
Uygulama konusunda bende şikayetçiyim kullanışlı bir uygulaması yok cihazın . 4230 TL Türkiye garantili aldım Mart ayında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bu cihazda TV ye yansitma özelliği yok mu? baktım ama bulamadım. bu kadar basit bir özelliği bile koymamışlar mı?
-
- Hocam dokunmatik tepkisi "flagship" cihazlara göre tabi ki yavaş gelecektir; onların çoğunda 120 - 240 Hz "touch response" özelliği var.
- Rehber dahil uygulama açılış hızı animasyonları 0,5x' e çekince gayet hızlı bence, normal 1x hızı da kabul edilebilir. -Eğer bahsettiğiniz Boot etme hızı ise evet yavaş açılıyor telefon-. Arayüz telefonda ekstra bir yük oluşturmuyor sade olduğu için. MIUI kullandınız mı bilmiyorum ama rezalet bir arayüzü var. Bu telefon zaten AOSP benzeri bir stok sisteme sahip, bunu bilerek almak lazım. Gömülü uygulamaların olmaması normal karşılanmalı, aksini vadetmiyor çünkü firma.
- Çift tıklama olayına katılıyorum, bazen tepki vermiyor.
- Parmak okuma da biraz daha hızlı olabilirdi. Özellikle ekran içinde olmasını beklerdim ben.
- Ahize sesi VoLTE açıksa net gelir, karşıdaki kişide HD arama özelliği yoksa kalitesiz olur arama. Onun dışında stereo hoparlör özelliği olduğu için ahize sesi epey yüksek ve kaliteli. Tizlerde patlama ve kulak tırmalama yapmıyor.
- Hocam ppi değeri ve ekran kalitesi gayet iyi telefonun, karşılaştırma yaparken aynı çözünürlükte bir referans sunmanız lazım; 2K cihaz ile karşılaştırmak anlamsız. 2K dediğiniz cihazın ekranı da AMOLED' dir büyük ihtimalle.
- Netflix de tatmin etmez tabii ki; maksimum 540p izleyebiliyorsunuz çünkü. 1 -2 sayfa önce Widevine olayından bahsetmiştim, sertifika kaynaklı bir durum yani.
- Fotoğraf çekimi Google Kamera ile gayet iyi.
- Ram temizleme olayını gereksiz buluyorum; zaten telefonda "RAM Desteği" özelliği var. Kullandığınız uygulamalara göre kendi doldurup boşaltıyor zaten belleği, eğer biz elle bellek temizleme yaparsak halihazırda kullandığımız uygulamaların önbelleğini temizleyecek ve biz tekrar açtığımızda uygulamalar daha yavaş açılmaya başlayacak çünkü önbelleğe alınmamış olacaklar. Yani bellek israf olmuyor gerektiği gibi kullanılıyor, çok kafaya takmamak lazım.
- Görüntü titremesi olayı çok batmadı gözüme, fark edersem ileride bahsederim.
- Son olarak fiyat performans olmaktan çıktı şu dönemde telefonlar, nakit veya faizsiz kredi imkanı varsa TR cihazdan uzak durulmalı. Garanti servisleri cihazların arkasında durmuyor -Apple hariç- , en ufak pürüzde kullanıcı hatasına düşüyor cihazlar. Tabii bir de vergi olayı var; 4000 - 5000 bandına sıfır Nord alınabilirdi kesinlikle, hatta Nord CE modeli biraz daha uygundu galiba.
Benim düşüncelerim bu şekilde, katılmadığım noktaları cevaplamak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalbakkal. -- 11 Nisan 2022; 10:58:52 >
-
Kamera da Google ile nasıl destek alıp fotoğraf çekiyoruz... uygulaması var mı indirmemiz gereken.
Ayarlar, bluetooth, yayınlama....
Tv destekliyorsa zaten videoların üzerinde kare tv logosu çıkar.. aynı ağda iseniz görüntülenmesi lazım
merhaba
TV kablolu bağlantı ile telefon Wifi ile aynı ağa bağlı. Screen Share değil de farklı bir yok ile mi bağlanıyor?
akşama denerim, teşekkürler.
-
Bahettiğim Gcam apk portları, onlarca port var ama stabil olup bütün özellikleri çalışan pek yok, en azından bizim cihaz için.
Kullanmak isterseniz kendi kullandığımın linkini bırakıyorum:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl75/1/
-
Çok sağol denerim.👍
Bir. Video seyrederseniz kırmızı yuvarlak içindeki logo çıkar. Ama tel in ana ekranı çıksın derseniz ayarlar yayınlaya gitmeniz lazım. Teli yan çevirince tv ekranını kaplar.
-amoled ekran değildi.
-volte açık , karşı tarafta HD de var ama ses tatmin edici değil.
- hele o galeri menüsü nasıl kullanışsız
- not defteri pratiklikte, şifreleme, el ile yazma yok vb çok yetersiz
- az eleştirisel bakın video çekimi normalden fazla titriyor
- google'nin klavyesi inanın vasat ya da hadi vasat üstü olsun . sevmiyorum klavye ve not defteri uygulama yüklemeyi telde ne gelirse kullanırım.
- birkaç pratik fark yaratıcı uygulama olmalıydı, isimsiz ucuz teller gibi Android'e ne gelirse bu ağa tarzı .biz kapağı yaptık, one plus bastık bitti gibi.
- ya one plus' un uygulaması diyeceğimiz fark yaratacak ne var . bilmeden soruyorum bana öğretin .
- 2700-3000 bandında bu tel iyi ama bizim gibi 4000 bandı üstünde alanlar için iyi düşünmek lazım.
ben tatmin olmadım ama kullanacağım mecbur adroid 12 de almayacak.
neyse kullanacağız artık .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X