Şimdi Ara

Oneplus Nord N10 5G (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
15
Favori
25.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeniden başlama problemi olan arkadaşlar dün akşam "uyku bekleme optimizasyonu"nu kapattım %45 de şarja koydum saat 04:00 de, kalktığımda saat 7.30 kapanıp açılmış..

bugün tekrar açtım ayarı, bakalım nasıl olacak.

sizler bu ayarı kapatıyor musunuz?

yoksa rasgele bir kapanıp-açılma problemimi var acaba..

ayarlar-pil-pil optimizasyonu-sağ üst 3 noktadan gelişmiş optimizasyon içinde

• android 12 güncellemesi almayacak dendi. Burada bir arkadaş yetklilerle iletişim kurmuş ve alacağı izlenimi almıştı velhasılkelam ANDROİD 12 ALACAK MI SİZCE ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardkro H kullanıcısına yanıt

Bu cihazın Android 12 almayacağına dair resmi bir açıklama hiç yapılmadı zaten, forumlarda dönen muhabbetlerden böyle bir çıkarım yapılıyordu şimdiye kadar.

Ben özellikle sordum; almayacak veya Android sürümü güncellemeleri sona erdi falan demediler, aksine çalışmalar devam ediyor dediler.

Neden siz de benim gibi destek ekibini arayıp sormuyorsunuz? En fazla 2-3 dakikanızı alır.

• erdalbakkal. E kullanıcısına yanıt

mantıklı ,müsait bir zamanda ben de arayayım.

birde; sistem+gelştirici seçenekleri+sistem izleme +CPU başına ara bellek boyutunu 16.384 den 32.764 e ayarladım menü açılışları hızlansın diye çünkü istediğim süper açılma kapanma hızı yok

ayrıyeten pencere animasyonu , geçiş animasyonu süre ölçeklerini düşürdüm

tavsiye edeceğiniz program yüklemeden pratik hızlandırma ( menü açılışları vb ) tavsileriniz varsa burdan paylaşın lütfen, öğrenelim.

• Hızı gayet tatminkar sanki..yada ben 3 GB lik bir cihazdan geçince hızlı geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayın kullanıcı dostlar..

Kamerada 60 kare video çekerken dalgalanmalı görüntü sorunu yaşıyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben artık evde bulunan gm 5v 2.1a adaptörle şarja başladım bugün itibari ile. bakalım sonuç ne olacak. telefonu sıfırladıktan sonra 1 ay geçti ise 2 kere yeniden başlama yaptı.

başka şarj aleti yapmıyorsa yemişim warp ı.. 2.1a ile 1 saat 50 dak da %20 den 100 e çıkar. hızlı warp şarj olmayınca ne oluyor son %5 i yavaş şarj etmiyor.

birde sony ler var 5v 3a 99 tl.. bunlarda en fazla 1.5 saatte şarj eder..

• Pil kullanımindan memnun olmayan arkadaşlar yüz tanımayı kapatsinlar. Bir gün denemek için açtım ve şarjın bitme hızına inanmadım. NFC ve Bluetooth dahil her şeyi her an açık kullanmama rağmen şarjını bu kadar hızlı bitiren bir şey görmedim telefonda.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

60 kare, 1080p çözünürlüklü, 16:9 genişlikli bir video çektim ve bir sorun görünmüyor.

Benim çektiğim videoda hareketli bir nesne yoktu ama belki hareketli cisimleri çekerken oluyordur.

• Hareketli görüntü de Oluyor aşırı derecede dalgali.
    Arka plan ön plan odaklanması 60 kare de çok kötü.
    30 karede aynı hareketli görüntü de hiç sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 6 Nisan 2022; 16:50:35 >
  • Gerçekten biraz işe yaradı... Çok sağol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Arayüzü hızlandırmak için yapılacabilecekleri yapmışsınız zaten, ben de animasyonları 0,5x' e çekerek kullanırım hep.

Ara bellek boyutunu artırmak işe yarıyor mu gerçekten? İlk defa sizden öğreniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalbakkal. -- 7 Nisan 2022; 15:32:47 >
  • Android 12 tabanlı crDroid-8.3 GSI: https://sourceforge.net/projects/gsi-projects/files/v411/crDroid-8.3/

Galeri uygulaması: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery

Kurmuş olduğum rom: "crDroid-8.3-arm64_bgN-vndklite-Unofficial"

Kurulum işlemi: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152384908

• Parmakizi
    • Bluetooth kulaklık bağlantısı
    • 90Hz ekran
    • Çift dokunuşla ekranı uyandırma
    • Kamera (Ön, Arka, Geniş açı)
    • Mobil data
    • Mobil bağlantıyı WiFi üzerinden paylaştırma(hotspot)
    • Parmakizi
    • Yüz kilidi

gibi fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor. Gördüğüm en büyük eksiği hızlı şarj(warp charge) özelliği bulunmuyor yani 33W yerine 10W ile şarj ediyorsunuz. Özellikle tam şarj sonrasındaki kullanım süresi beni çok şaşırttı. Ayrıca rom içerisinde oldukça fazla özelleştirme var.

Romdaki özelleştirmeler: https://crdroid.net/#gallery

Oneplus Nord N10 5G
    Oneplus Nord N10 5G
    Oneplus Nord N10 5G
    Oneplus Nord N10 5G
    Oneplus Nord N10 5G
    Oneplus Nord N10 5G
    Oneplus Nord N10 5G
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu sms'lerin bir süre sonra silinmesini istiyorum ancak ayarını bulamadım. Yardımcı olacak biri var mı?
    Örneğin 30 gün sonra okunup okunmadığı önemli olmadan otomatik silinsin.

• O şekilde bir özellik mi var?

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Bu cihazda var mı bilmiyorum ama evet böyle bir özellik normalde var. Bu telefonda da açılıyor mu diye merak ettim, ben bulamadım.

• Google'ın SMS uygulaması yüklü telefonda ayarlarına baktım şu kadar zamandan sonra sil diye bir şey yok.

• erdalbakkal. E kullanıcısına yanıt

bende internette okudum ve yaptım pek bir fark göremedim hala 32 de . arkadaşlar klavye ne kullanıyorsunuz Google'ın klavyesi yüklü memnun değilim. LG klavye yüklemek istedim epey forum sayfası araştırdım yükledim olmadı( APK) olmadı. önereceğiniz öyle pavyon ışıklı vb olmayan sade klavye önerileriniz ne ?

Beğenmediğiniz noktalar neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 9 Nisan 2022; 21:17:13 >
  • bu telefonu zamanında 2700 -3000 TL bandında alsam iyi derdim . Telefonum bozuldu ve yüksek fiyat 4500 aldığım için (sıfır ve garantili telefondur tercihim , kaçak sıfır terch etmem) şu an için fiyat performans cihazı diyemem ve dokunmatik hızını çevredeki arkaşlarım telefonları test ettim.Yüksek model telefonlarda belirgin fark var ( yüksek model lehine) kendi çapındakilerde ise yine fark atmıyor dokunmatik hızında hatta bazen geri kalıyor , one plus farklıdır dedim( gerçi en düşük giriş seviyesini aldık) stabiletesi beni tatmin etmedi. Başta dediğim gibi 2700-3000 bandına alsaydım o zaman iyi telefon derdim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.