Şimdi Ara

Oneplus Nord N10 5G (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
15
Favori
25.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben telefonu birdaha göndereceğim KVK nin whatsup hattinada problemi videoya alıp göndereceğim bu seferde sıkıntıyı cozmezlerse thh ne başvuracağım. Zaten bildigim kadarı ile bir cihaz aynı arızayı 3. Kez verirse değişim oluyor, ben bu telefonu problemli haliyle bu şekilde kullanmaya mecbur değilim sonuçta para vermişim karşılığında istemek en doğal hakkım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün şarj ettim %100 doldu fişi çekmedim sonrasında baktım kapanıp yeniden başlattı yani şarj da kapanmadan %100 dolsa da şarjda bekleyince kapanıp yeniden başlıyor. OnePlus i aradım servisi anlattım bu sefer İzmir servise yönlendirdi

• Ozel2612 O kullanıcısına yanıt

akşam şarja taktım.. saat 12 de gece baktım %85 akıllı şarj daha sonra devam edecek yazıyor, sabah kalktım %93 şarj devam ediyor. evden çıkmaya yakın şarj oldu yeniden başlama yok..

önceki şarjda ne yapmıştım wifi açıp güncelleme başlatmıştım.

sizler eve gelince wifi ye bağlanıp wifi aktif iken şarj ediyorsanız. wifi kapatıp şarj etmeyide deneyin.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

Kaç saatte şarj oluyor telefon

Telefon şarj olunca fişi hemen cektinizmi yoksa biraz kablo takılı bekledim

• Tekrardan merhaba arkadaşlar,

Bu Android 12 güncellemesi hakkında kısa bir bilgilendirme yapmak istiyorum;

2 gün önce Oneplus müşteri hizmetlerini arayıp Widewine l3 sertifikasından bahsetmiştim, bugün tekrar aradığımda kendilerine genel merkezden bir mail gelmiş konu ile alakalı ve yakında gelecek bir güncelleme ile düzeltilebileceğini belirtmişler. Bahsi geçen güncelleme Android 12 oluyor, özellikle sordum.

Yani çoğumuzun sandığı gibi cihazımıza Android 12' nin gelmemesi gibi bir durum söz konusu değil gibi, çalışmalar devam ediyormuş.

Bu güncelleme ile de sertifika l1 olarak güncellenecekmiş.

Siz de bir görüş birliği oluşturmak adına mail ve telefon ile görüşme sağlayıp süreci hızlandırmalarını isteyebilirsiniz.

Normal zamanda 1.15 ama dün gece taktım sabah işe giderken çektim 100 de 100 dü. Süreç anlattığım gibi.

Wifi bağlantısı olmadan şarj etmeyi deneyin

• Oneplus Nord N10 5G
    Oneplus Nord N10 5G

Sürüm 11.04 ekran süreleri bu şekilde arkadaşlar. Gönül rahatlığıyla Android 11' e güncelleyebilirsiniz.

Koyu modu otomatikte kullandım, tazeleme hızı da 90Hz sabit. Arada birkaç orta halli oyun oynadım ve NFC sürenin yarısında kapalıydı.

• Bazılarımızdaki sıkıntı and 11 olduğundan beri şarj da telin kapanıp açılması.

Android 11' de şarj süresinin kısa olmasından yakınanlar var, o konuda bilgi verme amaçlı yazdım mesajı.

Açılıp kapanma olayını biliyorum, o kısımdan ayrı tutulup şarj konusu yorumlanabilir.

• erdalbakkal. E kullanıcısına yanıt

Sizde de şarjda kapanıp açılma oluyor mu

Hayır, ben hiç sorun yaşamadım. Kutudan çıkar çıkmaz güncelleyip kullanmaya başladım, 5 gün falan oldu.

Bende gece şarja taktım sabah baktığımda şarj %80 lerdeydi sanırım akıllı şarj a almış şarji öğlen tam dolmuş baktım tel kapanmamış

• Bugün küçük çaplı bir düşürme testi yaptım istemeden :) yaklaşık bir metreden sırt üstü düşüp takla attı ve ekran üstüne düştü tekrar. Çizik bile yok.

Sadece ekran koruyucu var(reno 4 lite ekran koruyucu tam uyumlu)

Hocam akıllı şarj veya voltaj düşürme olayı bende olmadı sanırım hiç, ya da çok uzun süre geçti doldu diyeceğim ama tam emin değilim.

Yani gece veya sabah farketmesizin taktığımda aralıksız hız kesmeden doluyor.

• Aman dikkat edin hocam, kılıf vesaire için link atabilirim isterseniz.

O şekilde bir düşmeden sonra arka yüzünün hasar almaması şaşırttı beni, şanslıymışsınız.

• Bende de kılıf yok iken düşmüş idi.telefonu masanın üzerinde bırakmıştım o da titreşimde kalmış geldiğimde telefon masanın üstünde yoktu yüzüstü yapışmış yere beton zemini maşallah hiçbir şey yoktu ondan sonra hemen kılıf aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BE86AA için Android 11'den Android 10'a sorunsuz dönebileceğiniz paket:

https://androidfilehost.com/?fid=2188818919693750589

Windows sürücüsü: https://androidfilehost.com/?fid=817550096634746189

Sürücüyü kurup bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra telefon kapalıyken ses açma ve ses kısma tuşuna aynı anda basıp USB kablosunu bağladıktan sonra MsmDownloadTool V4.0'ı çalıştırıp Other'ı seçip starta basıyorsunuz.

Not: Bu paketi aynı zamanda root ettikten sonra güncelleme alamama, TWRP sonrasında yaşadığınız sıkıntılar, custom romdan orjinale dönüş veya açılmayan cihazları kurtarmak için de kullanabilirsiniz.

Oneplus Nord N10 5G
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Benim şu an kullandığım sürüm 11.05.BE89BA. Şu an bu güncelleme OTA' dan henüz TR cihazlarına verilmedi, ben resmi onaylı bir program yardımıyla yerel yükseltme yaptım 3 gün önce.

Yani beta sürüm mantığı gibi düşünebilirsiniz, sadece telefona gelecek güncellemeyi erken alıyorsunuz; fark bu.

Bahsettiğim program "Oxygen Updater" herhangi bir endişeniz olmadan kullanabilirsiniz, güncelleme paketleri tamamen orijinal OTA güncellemesi. MD5, SHA1 kodu vesaire var kontrol edebilirsiniz yüklemeden önce.

Program paketi zip olarak dahili depolamaya indiriyor, sonra "Sistem güncellemeleri" kısmında sağ üstteki ayar simgesinden yerel yükseltmeyi seçerek paketi yüklüyorsunuz. İşlem gayet basit, gerisi tamamen normal güncelleme süreci.

Zaten güvenlik vs. açısından bir sorun olsa cihaz güncelleme dosyasını kabul etmez.

Oneplus Nord N10 5G
    Oneplus Nord N10 5G

Oneplus Nord N10 5G

Oneplus Nord N10 5G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalbakkal. -- 27 Mart 2022; 17:20:19 >

• Android 11 mi stabil 10 mu acaba...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.