Şimdi Ara

Önerdiğim Yazılımlar (Bu Benim Fikrim! ;))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antivirus: avast! Free Antivirus (Bu tür programlara para veremem diyenler için.)

Ses Oynatıcı: Evil Player (Ücretsizdir ancak tasarım yönünden kötü ama hafif ve kullanışlı, ama ben tasarım isteyip biraz daha ağır olmasına katlanırım diyenler için Winamp ideal!)

Video Oynatıcı: K-Lite Codec Pack (Her tür video türünü eklenti indirmeden oynatabilmek için ideal!)

Anlık Sohbet: MSN Messenger 7 (Aslında pek kullanışlı değil ama anlık sohbet ve görüntülü iletişim için ve ayrıca 11 MB gibi hafif bir ağırlığı var, tabi bu size kalmış! Windows Live Messenger'in ağırlığından şikayet ediyor ve MSN üzerinden dosya alışverişine güvenmiyorsanız - ki ben güvenmiyorum - tercih için birebir.)

Internet Tarayıcısı: Slim Browser (7,92 MB gibi hafif ancak Internet Explorer vb. tarayıcılara karşı katkat hızlı olabilecek, bana göre Firefox-Chrome gibi tarayıcıların rakibi! Gerçekten hızlı ve kullanışlı, ayrıca Türkçe dil paketi otamatik yükleniyor, siz Language menüsünden seçip Türkçe kullanabiliyorsunuz!

İndirme Yöneticileri: Free Download Manager (Flashget gibi simgeli bir arayüze sahip Türkçe ve ücretsiz, hızlı bir menajerdir. IDM'den çok çok hafif ve arayüzü basit ve kullanıcı dostudur, tavsiyem! (Flashget arayüzü derken kenardaki simgesine url sürüklemekten bahsediyorum.) )

PDF Dosya Okuyucu: Sumatra PDF (Aslında genelde Adobe Reader derler ama sadece PDF okumak için biraz ağır geliyor, bu yüzden ücretsiz ve Türkçe bir yazılım olan Sumatra PDF'yi bilgisayarıma yüklemeyi çok uygun buldum, memnunum!)

Dosya Arşivleme: Winrar (Tabiki hafifliğinden olsun, 40 gün süre ücretsiz demesine rağmen silinmeyen bir program olsun tek tercihim bu! ;) )

Dosya Paylaşım: Cabos (Yeni, ücretsiz ve Türkçe olan Cabos yazılımı hafifliğinden ve basit kullanıcı arayüzünden olsun benim tercihim! Ama birazda güzel arayüz olsun diyenlere LimeWire gibi programlar daha iyi! )

Video Format Dönüştürücü: Any Video Converter (Hafifliği ve kullanışlılığı yüzünden iyi, ancak daha iyi bir öneriniz varsa lütfen yorumda belirtmekten çekinmeyin.)

Video İndirici: Youtube Video Downloader (Ben genelde Youtube sitesinden izlediğim için bu hafif ve kullanışlı aracı önerdim! )

Burada en hafif, kullanışlı ve güvenilir programları yazdım, bilgisayarınız bunlarla rahatlayacaktır! Spor yapmış ve tüm kilolarından kutulmuş gibi ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyuce01 -- 4 Mart 2012; 11:00:15 >

• 5para e+mez sil onları free hepsi
    benim kullandıklarım
    kaspersky
    fireworks
    aimp3 final
    xlisoft ultimate converter
    Kmplayer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedava (Free yazarak Türkçe'yi bozmayalım), hafif ve basit arayüzlü olmaları kullanışlılık sağlıyor, bu benim fikrim tabi siz arayüzü güzel ve basit olmasın bilgisayarımın ağırlığını katlanırım diyorsanız bu sizin fikrinizdir saygı gösteririm, Aimp3 kullandım oda güzel ve ücretsiz, ayrıca hepsi bedava diyorsunuz ama sizin paylaştıklarınızda da var. Lütfen düşünmeden yazmayın.

• quote:

Ses Oynatıcı: Evil Player

Bu programı sevdim.

Ses arttırıp azaltma tuşu var mı acaba,?
  • Programı açıp boş bir bölgeye sağ tıklayın > Seçenekler menüsüne gelin > Ses kısmından artırabilirsin ancak sizi yormayayım diye kısayolları söyleyeyim:

Numlock tuşunun sağında bulunan artı (+) tuşu sesi %5 oranında artırır,
    Numlock tuşunun sağında bulunan eksi (-) tuşu sesi %5 oranında azaltır.i

Saygılarımla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyuce01 -- 4 Mart 2012; 9:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

5para e+mez sil onları free hepsi
    benim kullandıklarım
    kaspersky
    fireworks
    aimp3 final
    xlisoft ultimate converter
    Kmplayer

ark doğru söylüyo 5 para etmez

en önemli şeyleri atlamışsın hatta konuyu sil oraya "beceremedim" yaz :)
  • Emeğe saygınız bu işte. En azından "şu programları şunla değiştirsen daha iyi olur" diyebilirdin. Beceremedim yaz demişsin. Aynı şeyi birisi yapsa kıyameti koparırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antivirüs: Microsoft Security Essentials
    Audio Player: Aimp3 / Foobar2000
    Media Player: Daum PotPlayer / Splash Pro / MPC-HomeCinema
    Web Browser: Chrome / Firefox
    İndirme Yöneticisi: IDM / Orbit
    PDF: Foxit Reader
    Dosya Arşivleme: 7-Zip

Şahsi tercihim.
  • Flash player i yazmamışsın

java yazmamışsın

winnap yazmamışsın

quicktime bana göre eksik olmamalı :)

office

bide disk birleştirme yazsan iyi olurdu(defraggler öneririm)
  • Yazılımlar 5para etmez diyen arkadaşlar o yazılımlar freeware olduğu için doğal olarak 5para etmiyor zaten. İnsanların kullanım alışkanlıklarına saygı duyun sizin kullandığınız biri o programı kullanmayabilir buna saygı gösterin.

Benim favorilerim:
    Microsoft Security Essantials
    Media Player12+KLite, HD Videolar için Splash Player
    Messenger9 (birdahaki formatta kurmayacağım ayda yılda bir açıyorum artık lazım olursa ebuddy iyidir)
    İnternet tarayıcı herkesin kendi tercihi ben firefox kullanıyorum
    İndirme IDM, Utorrent
    PDF için foxit reader
    Winrar
    Video dönüştürücü kullanmıyorum lazım olmadı hiç
    Video indirici olarakda idm zaten indiriyor onada gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.