Şimdi Ara

ÖNERDİĞİN ARABAYI GERÇEKTEN ALIR MIYDIN ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İsteyerek, beğenerek 2. el Lancia Delta aldım. Çok da memnunum. İki yıl önce maddi yetersizlik nedeniyle sıfır alamadım. Ya giulietta ya da olmazsa delta diyordum. Aradaki en az 15.000 TL fark ve dizel otomatik seçeneği nedeniyle bunu seçtim. Çok ama çok doğru tercih yaptığım kanaatindeyim. Herkesin aldığı araba da aldım. Amaaaa piyasada az bulunan bir araca binmek çok daha zevkli. Bakışlar da cabası. Piyasacı olmayan yani ikinci el değer korkusu olmayan herkese de öneririm.

Dizel, tiptronik, az yakar, 120 hp 300 tork, C+ boyut ve konfor, D+ arka koltuk, çirkin bulanın bile süzmekten kendini alamaması, yumuşak plastik konsol, tok kapı sesi, cam tavan, sunroof, karartilmis camlar, oldukça yüksek güvenlik donanımları,... en önemlisi de; kar edicem diye canttan, hava yastıklarından, sis farından vs. çalmaya kalkmamalari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 21 Eylül 2015; 22:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Konu tutarsız şöyle ki, tutulmayan,nadir aracı öneren ama almayan çok kişi var bu forumda teziyle giriliyor söze.. Ama sonrasında bunun tersini yapacağını açıkladığımda bana piyasada tutulan(passat) aracı önermelerine rağmen nadir olan Jaguar marka aracı aldım deniyor. Sonrasında da siz ne yapardınız diye soruluyor? Daldan dala gibi.. Soru ne tam anlamadım?

Eksilenmiş ama adam haklı..
    Bu forumda bir adan ne kadar eksileniyorsa o mesaja odaklanın..
    Gelsin eksiler

• 25 ile 30 bin arasında bütçeye sahip olan çoğu kişiye 156 önerdim çünki D sınıfı lüks ve dolu bir araç. Allaha şükür bana almak nasip oldu ve aldım.

• 2. El arac arayan adama onerilecek en iyi araba tutmayan arabadir. Piyasasi yok diye cok uygun fiyata piyasali arabadan daha guzel daha donanimli daha konforlu belki de ust segment araba onerilir. Zaten kaybedecegi degeri kaybetmistir. Uzulen ilk sahibi olur alacak kisi degil.

0km isteyene piyasali tutan araba onerilir. Alsin binsin en az zararla satsin diye.

Duzen bu.

• Aynen. Tanıdığım öneri isteyen herkese 2. el vw alma. İlle de alacaksan sıfır al derim.

• Insanın sahip olmadığı arabayı onermesı zaten biraz iddialı olur. Ya da tam tersi "sakın almayın" demesi.
    Çünkü youtube ta video ızleyerek,.galerıde inceleyerek,.bı test sürüsü yaparak o araba hakkında net fıkır sahibi olması mumkün degıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

Insanın sahip olmadığı arabayı onermesı zaten biraz iddialı olur. Ya da tam tersi "sakın almayın" demesi.
    Çünkü youtube ta video ızleyerek,.galerıde inceleyerek,.bı test sürüsü yaparak o araba hakkında net fıkır sahibi olması mumkün degıl.

Haklısın da bu forumda öneri verenlerin çoğu ehliyet alacak yaşa gelmeyenler maalesef ve insanları bunlar yönlendiriyor.
  • Orhan Hoca kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaş ıcın ıncelemıstım deltayı. Gerçekten cok dolu, cok geniş ve kaliteli malzemeleri olan bır araç. Güle gule kullanın.

• Ben Renault Megane 3 kullanıyorum, herkese de tavsiye ederim yakıt tüketimi çok uygun ve güzel bir araç genel olarak

Ama bütçesi fazla olanlara Hyundai i30 tavsiye ederim objektif olmak lazım bence o daha iyi
  • BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 22 Eylül 2015; 16:34:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.