Şimdi Ara

önerebilceğiniz ingilizce kursları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selamlar,biliyorum forumda bu konudan birden fazla var,onun için kusura bakmayın.gidipte memnun kaldığınız kursaları onerirseniz cok sevinirim.

karşımdakiyle yazışıp,konusup anlaşabilmem için kac kur gitmem gerek?tabi bu birazda benim elimde,calışıp,konusmak ve anlamak için elimden geleni yapıcam.

şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p28 -- 28 Ağustos 2011; 23:39:54 >

• Önerebileceğimiz dil kursu sormuşsun.Elimden geldiğince kendi araştırmalarım ile ilgili notları seninle paylaşayım.Sana da faydalı olur inanıyorum.Bende ilk ingilizce eğitim düşündüğüm zaman uzunca bir süre araştırdım kursları telefonlada konuştum bol bol.Telefonda bile çıkardığım listeden birçoğunu eledim çünkü bana hitap etmiyordu.En son eleye eleye son bir tane kaldı oda JustEnglish.Görüşmeye gittim hatta eğitim danışmanlarını soru yağmuruna tuttum.Baktim pes etmiyorlar ilk kapıdan girdiğimdeki güleryüz,samimiyet ve içtenlik bir dünya soru sormama rağmen aynı içtenlik ve güleryüzle devam etti ben sormaya onlar cevaplamaya bıkmadılar Eğitim danışmanlarını kutluyorum benim gibi bir insana sabır gösterdikleri için (biraz fazla ayrıntıcı soru soran birisiyimdir siz düşünün artık kursları araştırırken nasıl didik didik ettiğimi).Neyse bu süreçten sonra araştırmaların neticesinde JustEnglish'i tercih ettim ve eğitim almaya başladım justenglish'te.Kurslar benim gözümde hep sıkıcı yerlerdi ancak bu kursta düzenlenen sosyal aktiviteler sıkıcılıktan kurtarıp beni kursa sevdirmeyi başardı.Eğitimdende beklediğimin en fazlasını verdiler açıkcası.Kaliteli ve öğrenciye eğitimi sevdirip öğreten aile ortamı oluşturulmuş bir yer.Ben memnun kaldım açıkcası gidip bir görüşmeni tavsiye ederim.Eminim ki sende memnun kalacaksın...Bu arada kaç kur olayına gelirsek.Minimum INTER seviyesini bitirmen gerekiyor bilgin olsun.Çünkü grammer'i ağırlık olarak INTER sonunda bitirmiş oluyorsun.Bu arada konuşma sınıflarıda oluyordu benim kursumda bilgin olsun.Hem özgüvenin artar hemde pratik imkanın olur.Tabiki daha da ilerletip yazışmalar boyutunda daha da etkin görevler üstlenmek istersen upper 'ı da bitir derim.Zamanını ayır inan ki değiyor zamanını ayırdığına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_tan15 -- 4 Eylül 2011; 11:04:05 >

• Merhaba öncelikle karşınızdakiyle rahatlıkla yazışıp konuşabilmeniz için Intermediate seviyesinde olmanız gerekir.Yani en az 3 seviye eğitim almanız da yarar var. Eğer güvenilir bir kurstan eğitim almak istiyorsanız size Justenglish dil okulunu önerebilirim.Zaten bir çok dil kursu var. Ben bütün kursları araştırdım neredeyse bir çoguylada görüştüm. Bana en güvenilir yer Justenglish geldi.Zaten bir çok arkadaşımda burada eğitim aldı onların öneriside etkili oldu tabi. Ama gerçekten gerek eğitmen kadrosu gerekse verilen hizmet gerçekten beni tatmin etti ve bana çok faydalı oldu.Zaten biraz sizde araştırırsanız farkı görürüsünüz.Çünkü ben çok araştırdım.Belki bir çok şeyden fedakarlık edip ayıracagım zamanımı en yii şeklde değerlendirmeliydim ve gerçekten de öyle oldu.Bence Justenglishle görüşebilirsiniz.
  • Taksimde ki TÖMER nasıl sizce ?
  • 1- intermediate seviyesine gelmen lazım
    2- kurslarla görüşürken eğitimi kimden alacağın önemli özellikle yabancı hocanın ana dili ingilizce olması şartını özellikle belirt
    3- nereden bakınıyorsun (kurs nerede olsun)
    bende çok bakındım ve hatta kararsızlıktan çok geciktim çünkü kararsız olunca yha bi süre bekliyim dedim ama bekleme zararıma oldu çünkü koca 8 ay gibi bi süre kaybetti yol katedebilirdim
    bunu zaman kaybetmemen ama eğitimine dikkat etmen için söylüyorum ben bakırköy de biyere gidiyorum şimdi ve memnunum ama aynı bu kurs da bu 2, kurum ve 2,kurda 2 hoca değiştirdim. ama iyiki de değiştirmişim sınıfımı yeni hoca çook daha iyi. bunuda aynı kurumda farklı öğretmenler olduğunu hocanında etkili olduğunu söylemek için belirtiyorum...

başarılar
    eğer kafana takılan olursa cevablamamı istediğin elimden geldiğince cvb larım.... bende geçtim diyorum ya ben çook zaman kaybettim sana faydam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becurious -- 9 Eylül 2011; 11:46:46 >

• arkadaşlar ben bir dil kursuna gitmek istiyorum kaç gündür bayağı araştırıyorum.Araştırmalarım sonucu wall street,berlitz,inlingua,amerikan kültür derneği kanada kültür derneği,ef dil okulları,dilko ve just english i çok tavsiye eden var kötüleyen de tabii..benim aldığım kriterlerden biri tabiki eğitim sistemi ilk başta olmak üzere yabancı hoca ağırlığı.Zannediyorum intermediate düzeyinde falan ingilizce seviyem.ben istiyorum ki bu seviyeden itibaren full anadili ingilizce olan hocalar girsin yani o olmasa bile en azından yarı yarıya olsun lütfen yardımlarınızı bekliyorum çok arada kaldım ne yapsam:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Almanca kurs tavsiye
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.