MERABA ARKADAŞLAR BEN LAPTOP ALICAKTIM FİYAT BÜTÇEM 2000,2500 ARASI ÖNEREBİLECEĞİNİZ GAMİNG LAPTOP VARSA YAZABİLİRMİSİNİİZ OYNAYACAĞIM OYUN SADECE MİNECRAFT DAHA OYUN OYNAMAM ŞU LAPTOPA RASTGELDİM SİZCE NASIL DAHA İYİSİ ALINABİLİRMİ ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİİNİRİM :)
ASUS X550JX-XX099D 8GB Laptop
bak kardeşim sen 2000-2500 bütçeyle bir gaming pc alamazsın bunun kulaklığı var mikrafonu var azot soğutucusu var rame destek veren flash belleği var ohoooo biraz paraya kıyman gerek en az 3500 olmalı bende bi ara gaminglik yaptım şuan 400 civarında abonem var eğer cevap verirsen sana daha fazla bilgi veririm sana önereceği m laptoplar ise sakın asusa saldırma asus interneti çok fazla yiyiyor mmo veya multiplayer oyunlarda çok sıkıntı çekersin sana gaming önereceğim pc markası ise monster harika performans ve turbo modu özelliyle hiç ısınmaz bide mcı oda muhteşem ekran kartı çok kaliteli (gta 5 gibi fps oyunları tanıtmak istiyorsan) fakat sana ve senin bütcene ideal bilgisayar mcı türü pcler laptoplar fiyatıda ideal sanada istersen ekle daha fazla konuşuruz
YA ASLINDA GAMİNG LAPTOP DEDİĞİM SADECE MİNECRAFT FAZLA ZATEN OYUN OYNAMAM ŞİMDİ BU KONULARDA HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM BANA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM MİNECRAFT OYNARIM DEDİĞİM GİBİ İNTERNETTE TAKILIRIM FELAN İŞTE