Önerebileceğiniz VPN yazılımı var mı.???
-
-
goodbye dpi kullanıyorum. Herhangi bir vpn ye ihtiyacım kalmıyor. Linux da çalışıyor mu bilgim yok.
-
Proton vpn kullanıyorum. Bir cihaza ücretsiz üç lokasyondan sınırsız vpn hizmeti veriyor. Linux için deb paketi de mevcut. Ben hem Pardus 23 de, hem de Mx 23 de kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Proton VPN +1
Uygulamasını yüklemeden de kullanmak mümkün; TCP veya UDP olarak sıkıntısız bağlanıyorum
-
Linux de OpenVPN kullanmanızı tavsiye ederim. Program ihtiyacı yok ağ bağlantısı bölümünde VPN özelliği zaten mevcut.
.ovpn uzantılı bir sertifika oluşturabilirsiniz veya hazır oluşturulan sertifikaları internet üzerinden indirerek VPN kısmında ektinleştirebilirsiniz.
-
Bizim şöyle bir problemimiz oluşuyor. Amerika vpn ile bağlanınca Tubi, roku filan videolarını izliyorız. Goodbye ile onu yapamayız. En azından ben yapamam ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Openvpn kullanıyorum....
-
Proton VPN göze geldi ya, Türkiye'de birçok İSS engellemiş. Bağlanabileceğim sunucu bulana kadar beş dakikam geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.1.1.1 kullanıyorum.
-
Proton, WARP, OpenVPN yeterli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Warp'ı Mint'te kuramadım
-
windowsda tek tık ile bağlanıyor bir sorun yok.proton u indirmek sıkıntı sadece.
-
O mesajı yazdığım zamanlarda erişim kısıtlaması vardı, sonra İSS'mi değiştirip çözdüm olayı.
GNU/Linux'a indirip kurması çok da sıkıntı değil aslında, flathub flatpak ile iki saniyelik iş:)
https://flathub.org/tr/apps/com.protonvpn.www
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
proton linux cli kullan komut satırından..
sudo dpkg -i protonvpn-stable-release_1.0.3-3_all.deb
protonvpn
protonvpn connect
protonvpn disconnect
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Nisan 2024; 21:29:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X