Şimdi Ara

Öneri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tekrar eski telefonum olan galaxy mini yi kullanmak durumunda kaldım ve tekrar neden yeni bir telefona geçtiğmi hatırladım. Bir oyun yükleyeyim diyorum yer yok diyor, telefonla konuşuyorum karşıya ses gitmiyor, donuyor vb. Yani özetle yeni bir telefon almak istiyorum niye buraya sorduğuma gelince eski sorduğum konular sayesine gayet güzel telefonlarım oldu . Ama bu sefer bütçeyi biraz az tutmak zorundayım .Bütçem 400 tl (+-50 tl fark olabilir). Ben lenovo ya baktım a328 modeline 399 tl ye Zenfone 4 430 tl gibi bişeydi ve biraz zorlarsam lumia 820 gözüme iyi bir seçenek gibi gözüktü fakat market eksiği acaba çok büyük fark yaratır mı bilmiyorum. Birde son bir soru bunların gpu ları lenovo mali400 mp2 zenfone 4 sgx 544 mp2 ve lumia adreno 225 bunların sıralaması ne şekilde olur.

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerlerini bilmiyorum ancak lumia daki eksik marketten ziyade işletim sisteminin kullanışsız oluşu bence. windows phone kullananların konusuna göz atın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony e4g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

Sony e4g

Maalesef sanırım sizin bahsettiğniz telefon 699 tl ve ben bütçeyi o kadar arttıramam.Yinede teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAS4321842964958

quote:

Sony e4g

Maalesef sanırım sizin bahsettiğniz telefon 699 tl ve ben bütçeyi o kadar arttıramam.Yinede teşekkürler.

O zaman e4 bak

• 400-450 ye alicaginiz bir Android telefon yine sac bas yoldurur hocam o fiyatlarda lumialara bakin bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemim hakkında tavsiyeler
    3 ay önce açıldı
    öneri
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperıa E4
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HAS4321842964958

quote:

Sony e4g

O zaman e4 bak

+1

• Eğer uygulamalar hafıza kartına kuruluyorsa her işinizi görüceğini tahmin ediyorum.

http://www.hepsiburada.com/quatro-mobile-t1461-p-TELCEPQADF1461-B

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.