Bildirim
öneri lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Vodafone İphone 4 kampanyasına bir bak derim.
http://forum.donanimhaber.com/m_76922067/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: desireleon
arkadaslar forumda yenıyım yanlıs yere actıysam konuyu kusura bakmayın.
ben 1000 liraya kadar bi telefon alıcam ama htc8s xperia sp ve iphone 4 arasında kaldım sizin önerebileceğiniz bi cihaz var mı?
Bence wp8 iyidir ama 8s yerine lumia 720 almalısın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ali_0017
quote:
ben 1000 liraya kadar bi telefon alıcam ama htc8s xperia sp ve iphone 4 arasında kaldım sizin önerebileceğiniz bi cihaz var mı?
hocam nokia bana çok tel maşa gibi geliyor :) fin firması oldugundan mı bilmiyorum :)
bunlardan başka önerebileceğin bi cihaz var mı? HTC One Mini gelicek diyorlar onu mu beklesem?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ali_0017
quote:
hocam nokia bana çok tel maşa gibi geliyor :) fin firması oldugundan mı bilmiyorum :)
bunlardan başka önerebileceğin bi cihaz var mı? HTC One Mini gelicek diyorlar onu mu beklesem?
Nexus 4 kullanıcısı olarak android saçmalığından o kadar bıktım ki lumia 720 alıcam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Xperia L, bulabilirsen SP. -
ah şu sony nin servis desteği beni korkutmasa hiç düşünmeden sp alıcam ama. distiribitörü bes para etmez adamların.
çok teşekkurler arkadaşlar önerileriniz için -
xperia SP yada L alabilirsin, sony nin telefonları sağlam kolay kolay boZamazsin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia Sp. sony eurosia en sağlam garntidir turkıyede nesinden korkuyorsunuz? -
Bınıkıyuze xperıa Sp en ıyı secım olur ome mını temmuz sonu bındortyuz den gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X