Bildirim
Öneri plssssssss
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nelerei oynadın nsıl oyun istiyosunwww.mmorpg.com dan 100 den fazal online oyun resimli snaltım ve iniglzice bilgi awar hagi oyun parlaı mı free mi yazar n/a yı bende bilmiom:D:D -
valla knight onadım metin2 oynadım dahha çok knight ağırlıklı olursa sevinirim -
cabal online -
hergun böle bi topic acılıyo yeter artık ya :S biraz araştırsan forumda birçok oyunun rehberi var -
Oyun rehberi mehberi yoq! hep rf cabal warhammer drift ciytt hakkında yorum yazılıyor oda bna dhaa doğrusu bıze yeni konu war hiisi uyandırıyor ben 1 yıldır bu forumdayım ırkatığım felan oldu tabii şimdiyr akdar gördüğüm 30 tane oyun wardır -
kusura bakma ama sen körsün o zmn :) -
Alay etmede üstüne yok bakiom -
lineage II oyna. -
Parali istiyosan Lineage 2 ve WOW yakin zamanda cikacak AION u tavsiye ederim.Parasizlardanda Dekaron cikacak onu bekle arastir daha guzel oyunlar bulursun.. -
Evet Dekaron'u bende tavsiye ederim -
dekaronu salla çince oyunu ne yapcan 2moons oyna eng ce en azından anlarsın bide yukarılarda görüyorsanız dekarondan kaç kişi sorun yaşıo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X