Şimdi Ara

Onerileri beklemekteyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotograf isine ueni basladim merak olarak tavslye edilecek makine ve lenssin uzun sureli kullanima uygun gunduz ve gece cekimlerin iyi olmasi kullanimi rahat guzel bir cihaz almayi dusunuyorum slr olarak tabiki bu lonu beni bilgilendirecek arkadaslrlara simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar bütçe ayırdın kendine ? Profesyonel olarak mı hobi olarak mı düşünyorsun? Ne çok soru sordum ya
    Canon eos m var bir tane araştır bir çünkü gözüme çarpmıştı fiyatı falan da iyiydi. Ama para da sorun yoksa canon bu işte iyi derim diğer ürünlerinede bakabilirsinhttp://www.netsiparis.com/canon-eos-m--18-55mm-lens--90ex-flas--sinif-egitimi-hediyeli-kompakt-fotograf-makinesi_p85141045198

• Amac genel olarak hobi ama kendimi helistirirsem profesyonellige gecis yapabilirim istedihim bataryali olacak pille falan ugradmak istemiyorum gece gun batimi ve gun gogumu cekimlerinin iyi olmasi calistigim ortam vardiyali oldugu icin denizin ve doganin birlesmesi ile goze guzel helecek fotograflarin goruntu yuzunden bosa gitmeesini sglayak bir makine cebap verdiiniz icin bu arada cok tesekkur ederim fiyat suan 1000 tl gibi ikimci el temiz olan bor urunde onereilirseniz sevinirim.Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye bekliyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.