Şimdi Ara

önerilerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısalım. Denemelerde Türkçe 33-39 Mat 33-36 Fen 26-32 Sosyal 20-25 arasında değisiyor. Kafamda son olarak bu ay bıraz daha ygs kasıp lys ye daha da agırlık vermek var. Lys mat da hic sıkıntı yok, fizige de kafam basıyo. Hergun geometri cozuyorum onda biraz sıkıntım var. Sizce ne yapmalıyım ? Marta kadar sadece deneme cozmeyi planlıyorum(haftalık en az iki tane oluyo.)

• Arkadaslar bi fikir verseniz
  • Mesajım bulunsun aynı gibiyiz
  • Senin durum nasil
  • Lutfen yardim edin ya
  • Yok mu bi fikri olan ?
  • dostum aralık-ocak 2 ay boyunca lys'den bitirebildiğin kadar konu bitir. ama ağır konular olsun. mesela matta türev integral trigonometri, fizikte ışık teorileri modern fizik vs. şubatta tekrar ygsye ağırlık ver. martta zaten her gün 2 şer deneme çözersin :)

benim taktik böyle :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyelerinize ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok sagolasin. Ben daha cok kolay konulari bitirmeyi dusunmustum aradan ciksinlar die

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur8

Cok sagolasin. Ben daha cok kolay konulari bitirmeyi dusunmustum aradan ciksinlar die

kolay konuları sonra da halledersin. zorları önce halledersen kafan rahat olur. sınava yakın bitiremedim stresi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

quote:

Cok sagolasin. Ben daha cok kolay konulari bitirmeyi dusunmustum aradan ciksinlar die

kolay konuları sonra da halledersin. zorları önce halledersen kafan rahat olur. sınava yakın bitiremedim stresi olmaz.

Geometrim cok iyi degil nasil halledebilirim bu surec icinde
  • quote:

quote:

quote:

önce bi konu anlatımlı kitap, sonra kolay bi soru bankası daha sonra da iyi bi soru bankası bitir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

önce bi konu anlatımlı kitap, sonra kolay bi soru bankası daha sonra da iyi bi soru bankası bitir.

Tekrar cok sagol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.