Şimdi Ara

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaşlar iki telefon arasında kaldım yardımınızı bekliyorum biri sony k790i diğeri nokia n72 ikisinden birini almak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum kullananlar varsa ii yönlerini kötü yönlerini tafsiyelerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler

• tabiki k790i kamera olsun özellikler olsun her yönden
  • N73 yada biraz daha çıkarsan N93i
  • Eğer Symbian işletim sistemine önem vermiyorsanız Sony Ericsson K790i teknik açıdan daha iyi bir seçim olacaktır.
  • SE K790I Teknik Açıdan Daha iyi Bir Seçim Olacaktır.
  • k790
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

k790i
    -240x320 piksel ekran
    -3.2mp cyber-shot kamera

n72
    -176x220 piksel ekran
    -2mp kamera
    -symbian 9.1

ben sana k790i modelini öneririm.

Koyu olan yerler yanlış. N72 Symbian 9.1 değil 8.1'dir.

Kamera açısından K790i
    Symbian, tasarım, hoparlör çıkış netliği açısından N72.
  • K790i.
  • Symbian ile işim olmaz diyorsan k790i
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodomer

ewet arkadaşlar iki telefon arasında kaldım yardımınızı bekliyorum biri sony k790i diğeri nokia n72 ikisinden birini almak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum kullananlar varsa ii yönlerini kötü yönlerini tafsiyelerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Ikisi arasinda dogru secim K790i dir..eksileri; bas-konus yok, megabass yok, hoparlor ses kalitesi ve cikisi yetersiz, video kayit vasat, boyutlari biraz buyuk, kamera kapagi cok guvenilir degil, ucus modu sim kartsiz kullanilamiyor.. yine de ekran coz.lugu ve kalitesi, kamera ozellikleri, foto kalitesi, kulaklik ses kalitesi, menu hizi ve kullanimi, batarya omru, tus takimi, dahili hafiza bakimindan K790i, N72 den daha iyidir..N72 nin artilari ise; cok az daha buyuk ekran, symbian isletim sistemi, hoparlor ses kalitesi, gorsel radyo ve cok daha kaliteli video kayit ozelligi..fiyati da 50-60 ytl daha dusuk sanirim..symbian cok onemli degilse kesinlikle K790i yi secmeni oneririm..

• quote:

Orjinalden alıntı: bodomer

ewet arkadaşlar iki telefon arasında kaldım yardımınızı bekliyorum biri sony k790i diğeri nokia n72 ikisinden birini almak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum kullananlar varsa ii yönlerini kötü yönlerini tafsiyelerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Ikisi arasinda dogru secim K790i dir..eksileri; bas-konus yok, megabass yok, hoparlor ses kalitesi ve cikisi yetersiz, video kayit vasat, boyutlari biraz buyuk, kamera kapagi cok guvenilir degil, ucus modu sim kartsiz kullanilamiyor.. yine de ekran coz.lugu ve kalitesi, kamera ozellikleri, foto kalitesi, kulaklik ses kalitesi, menu hizi ve kullanimi, batarya omru, tus takimi, dahili hafiza bakimindan K790i, N72 den daha iyidir..N72 nin artilari ise; cok az daha buyuk ekran, symbian isletim sistemi, hoparlor ses kalitesi, gorsel radyo ve cok daha kaliteli video kayit ozelligi..fiyati da 50-60 ytl daha dusuk sanirim..symbian cok onemli degilse kesinlikle K790i yi secmeni oneririm..

• daha gelişmiş özellikler bakımından k790 daha iyi bir seçim olacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.