Şimdi Ara

Önerilerinizi ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaslar ben cx 300 aldim ama kullagim alişamadi ve kardesime verdim suan kulak içi kulaklik olmayan tizleri iyi cikaran ve baslarida kötü olmayan kulaklik ariyorum şimdiden tşkler.fiyati cok yüksek olmasin en fazla cx 300 kadarini alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKTRoN -- 29 Ocak 2008; 11:56:18 >

• iem size göre değil bana kalırsa, iem elden geldiğince kullanılmamalı hatta. alışmak zor, adam gibi doğal ses almak zor, kulağa zarar veriyor kesinlikle. kulak zarım delik benim pek ciddi olmasa da kıyıdan döndüm. bi kere kapalı hiç hava almıyor kulak direk basınç altında doğal halinden çok uzak. Son olarak merak tan çakma Akg,jbl falan alıyorum denemek için. Deneyip satacağım direkt px100 veya pmx100 almak çok daha iyi cx300 den 5-10 ytl daha yüksek hatta yerine göre aynı fiyat. px100 normal, pmx100 aynısının boyun arkasından geçmelisi fark yok pek. pmx100 düşünüyorum ben px100 kafa üstünden geçtiği için sokakta falan hiç olmaz yav, saçlar da uzun:) neden pmx100 yerine px100 daha çok alınıyor bilmiyorum px100 evde kullanmak için daha çok şekil itibariyle. pmx100 dışarıda.
  • px-100'ün daha çok alınmasının sebebi kafaya daha sağlam oturuyo, ama pmx-100 arkadan geçtiği için kulakta daha gevşek duruyo.
  • px100 kullanmıştım birkaç gün oturuşu güzel ama pmx100 de iyi oturması lazım.
    kancaları var kulağa kesin yapışır bu sayede. boyun arkasından dolaşıyor o bant sonuçta esnek olduğu için o da kulağa hafif basınç yapması lazım. yani tahminimce mükemmel oturması lazım. Yorumlarda da bu yüzden kulağa yapıştığı için hafiften, px100 den daha iyi bas vuruyormuş gibi izlenim yarattığını söyleyenler bile var. px100ün kafa üstünden geçmesi hem uzun saçlı biri için, yolda sokakta , otobüste iyi olmaz düşüncesindeyim. pmx100 daha kamufle:) biraz araştırsam iyi olacak... pmx100 ün kablosu biraz dayanıklı gibiymiş vs... Brsürü faktör var.. px100 vs pmx100 diye başlık mı açsam neye göre savaşır bu kulaklıklar, hangsini neden seçmeliyiz/seçmemeliyiz kafam karıştı.

pmx100
     Önerilerinizi ihtiyacim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 29 Ocak 2008; 15:44:37 >

• ben disari icin kulllanicam ve kafalik cubugu felan olmasin mx 200 gibi sekiller olur ancak onun gibi kullakliklar lazim tisleri iyi basslarida orta halli olsun yeter
  • o zaman sony mdr ed21 tam sana göre.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfys235711 -- 31 Ocak 2011; 16:16:17 >
  • Arkadaşlar, "Mp3çalar ve Kulaklık Önerileri" kısmına yazdım ama sanırım kulaklık uzmanı arkadaşlar orayı takip etmiyorlar. Ben de oradaki mesajımı aynen kopyalıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

"İyi bir kulaklık için yardımlarınıza ihtiyacım var.

Amerika'dan Samsung P2 getirteceğim,
    bu cihazla dinleyeceğim bir kulaklık arıyorum.

Shure e2c ile
    Super.fi 3
    arasında kaldım.

Metal ya da Rock kesinlikle dinlemeyeceğim.
    Yüksek sesten de hiç hoşlanmam.
    Caz, blues, Nick Cave, Tracy Chapman, Frank Sinatra, Sting vs. dinlediklerim arasındadır.
    Ayrıca Türkü ve Türk müziği (Dede efendi, Münir Nurettin vs) dinlenirim.
    İlaveten P2 ile film de izlemeyi düşünüyorum.

Bu koşullarda bu iki üründen hagisini önerirsiniz.
    Şimdiden teşekkürler. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 30 Ocak 2008; 13:00:17 >
  • sennheiser mx75 veya mx55 vc tavsiye ederim.. özellikle mx75 hem kulaktan düşmüyor hem de ses kalitesi çok iyi diyolar yabancı forumlarda.. fiyatı da 70 ytl filandı..mx55 vc de güzel ama bass ağırlıklı bir kulaklık ..gümbür gümbür bass veriyor..

http://www.kulakligim.com/urunler.asp?id=39
  • mx serisinden almak istiyorum klasik ve rock dinlerim sizce mx serisinden hangisini almaliyim
  • mx200 ya da mx500 alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.