Şimdi Ara

Öneriniz Ne Olurdu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aracıma ufaktan orta düzeyde ses sistemi dizmek istiyorum amacım kaliteli bir ses almak.Ses aracın dışına çıkacak kadar yüksek düzeyde müzik dinlemem dediğim gibi kaliteli ve yumuşak bass lı bir ses istiyorum.Sisteme anfilerden başlamayı uygun gördüm.
    Kafamda: xetec 350.6 6kanal veya jbl 755.6 6kanal anfiler var bunlara 2 takım (4 adet) hoparlör + düşük rms bass bağlamayı düşünüyorum.Sizce verim alabilir miyim?
    Hoparlör olarak net değilim ama aklımda dinlemiş ve beğenmiş olduğum alpine spg 69c3 3 yollu 350w 90w RMS olan modeli var.
    Subwoofer ve teyp önerilerinizi bekliyorum.Uygun bütçeli olması yanayım.

Bunların dışında xetec 200.4 4 kanallı + uygun bütçeli mono anfi ile yukarıda dediğim anfilerin hangisinden daha iyi verim alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammettaha

Merhaba aracıma ufaktan orta düzeyde ses sistemi dizmek istiyorum amacım kaliteli bir ses almak.Ses aracın dışına çıkacak kadar yüksek düzeyde müzik dinlemem dediğim gibi kaliteli ve yumuşak bass lı bir ses istiyorum.Sisteme anfilerden başlamayı uygun gördüm.
    Kafamda: xetec 350.6 6kanal veya jbl 755.6 6kanal anfiler var bunlara 2 takım (4 adet) hoparlör + düşük rms bass bağlamayı düşünüyorum.Sizce verim alabilir miyim?
    Hoparlör olarak net değilim ama aklımda dinlemiş ve beğenmiş olduğum alpine spg 69c3 3 yollu 350w 90w RMS olan modeli var.
    Subwoofer ve teyp önerilerinizi bekliyorum.Uygun bütçeli olması yanayım.

Bunların dışında xetec 200.4 4 kanallı + uygun bütçeli mono anfi ile yukarıda dediğim anfilerin hangisinden daha iyi verim alabilirim?

merhabalar

amfiyi jbl 755.6 alın bassıda JBL GT5-12 yada 15 alın

• Tekrardan merhaba gelen fırsatı değerlendirerek xetec vector 350.6 6kanallı anfiyi aldım.Hoparlör olarak jbl mid takımı ve pioneer 85lik mevcut.Bu sisteme subwoofer arıyorum hangi subwooferı önerirsiniz.Anfiyi orjinal teypden çevirici ile besliyorum ve herşeyi tek anfide halletmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xetec anfiler şaşırtıcı derecede kaliteli. Kapasitesinin üzerinde zorlandığında bile sorun çıkartma konusunda dirençliler. JBL de kötü değildir tabii. Her ikisi de kötü tercih olmazdı zaten. Pioneer 85 likten kastınız belli ki bir oval ama tam model numarasını yazarsanız daha verimli olur. Eğer bass bu anfi ile beslenecekse gerçekten düşük rms li olmalı. Eski pioneer impp ler bile olabilir. Yeni olup çift bobinli olarak 8ohm bağlanırsa o anfi neredeyse hiçbir zaman korumaya geçmez.
  • Dinlediğiniz müzik tarzları neler sert bass isterseniz kicker comp12 Ler vardı 150 rms amfinize birebir olur

• Pioneer 85likten kastım efsane seri ts 6985 ancak bunlar yerine Alpine spg69c3 modelide olabilir.
    Bass olarak baş ağrıtmayacak tarzda ancak tatmin edici şekilde tatlı ve tok vurmasını istiyorum.Çoğunluk olarak fazla Bass lı müzik dinlemem fakat bass lı müzik açtığımda ise kendini hissettirsin.

• 2 kanal köprüyle gt5 12 veya gt 12 aynı modelin xetec versiyonu oda olabilir. Tok değil ama bassi hissettirir. Kulaktan kulağa değişir sonuçta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TS-6985'ler eğer orijinalse zaten biraz sert çalarlar bassları. Derin bassları seven kullanıcı için en doğru tercih değildir. Efsanevi kalitedeki tizleri de verile rms güç sınıra yaklaşıldığında çok kolay yanar.
  • Arkadaşlar 85lik olarak ğioneer ts-6995s modelini aldım.Önceden de söylediğim gibi anfim xetec vector 350.6 ve jbl mid takımı mevcut.Anfinin iki kanalını köprüleyip bass bağlayacağım.Bass olarak mağazalarda dinlediğim kadarıyla Alpine spg 1244bp modeli hoşuma gitti vuruşu vs. Acaba anfi bu modeli kaldırır mı 800w peak 250w rms yazıyordu.Yada Alpine gibi bass vuran subwoofer önerirmisiniz? Bayram tatilini de fırsat bilip montajını yapacağım artık

• muhammettaha M kullanıcısına yanıt
    Band pass kabinde dinlediyseniz ve hosunuza gittiyse kaçırmadan alın derim. Tonu yakaladiysaniz başka markaya yonelmeyin

• Focal Pc 130 Coaxial Hoparlör 13 Cm beyler afisiz dahi tatmin ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.