Şimdi Ara

ÖNERİNİZ VARSA ALIRIM Bİ DAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11. sınıfım . 1.5 ay önce mat 1 e başladım.Simetri+Fem kö sb. İle devam ediyorum.Şuan simetrinin ilk kitap bitti.Yavaş olduğumu düşünüyorum.Yazın fen derslerini kasıp yanında karekök ygs mat çözmeyi düşünüyorum.YGS den önce LYS konularının bir kısmınıda sığdırıcam Allahın izniyle.Ama bazıları 1 günde bir konu bitiriyorum diyor.Ben 3 günde anca bir konu bitiriyorum ve motivasyon yerle bir :) .Var mı önerileriniz? Nasıl gidiyorum?

Allah razı olsun sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acili.lahmacun -- 26 Mart 2016; 10:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha vaktin var bırak 3 gün sürsün ama iyi öğren. Ygs mat çalışmakla iyi yapıyorsun okullar kapanana kadar ygs matı bitir. En azından çoğu konuyla ilgili bir fikrin olsun. Seni yavaşlatan simetri büyük ihtimalle. Simetri çok yavaş ilerler. İnternetten hocalara geldik gibi kanallara üye olup videolar üzerinden de çalışabilirsin. Bence ygs feni sene içine bırak yazın lys mat çalış. Çünkü sene içinde etrafındaki herkes ygs çalışırken ve ygs yaklaşırken lysye odaklanmak zor oluyor. Fen kısmını o sene içerisinde çok rahat halledersin temel düzeyde zaten ama lys matı ygsden sonra yetiştirmek zor olur.

• Haklısınız hocam, fen dersleri unutulabiliyor sene içinde halledersem daha iyi olur.Yazın LYS mat çalışacağım o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.