Şimdi Ara

Onimusha 3 PC.... kilitlenebilir...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar onimusha da bir yerde takıldım.. Bir kapı var. bu kapıyı açmak için light gunlet lazım. bende sadece oni gunlet (lvl2) var. Light gunlet i nereden alacağız. kapının solunda bir kutu var. Ako yu oraya gönderemiyoruz ... acaba gunlet o kutuda mı??? Bu oyunu oynamış birileri varsa yardımını rica ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell_Star -- 30 Aralık 2005 10:47:08 >

• sanırım bu oyunu benden başka oynayan yok ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell_Star

sanırım bu oyunu benden başka oynayan yok ....
    ben severim onimushayı aslında daha önceki oyununu bitirdim ama bu daha elime geçmedi bulursam bende alayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

ben severim onimushayı aslında daha önceki oyununu bitirdim ama bu daha elime geçmedi bulursam bende alayım bari

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

oyunun giriş videosu züpperrr ... çok estetik sahneler var. oyuna ilk girdiğimde grafikler takoz gibi gelmişti ama sonradan insanın hoşuna gidiyor beeeee....

biran önce alıp oynarsan iyi olur zira takıldığım yerde bana yardımcı olursun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

oyunun giriş videosu züpperrr ... çok estetik sahneler var. oyuna ilk girdiğimde grafikler takoz gibi gelmişti ama sonradan insanın hoşuna gidiyor beeeee....

biran önce alıp oynarsan iyi olur zira takıldığım yerde bana yardımcı olursun

Alıntıları Göster
    arkadaşm kaldıın yerin resmini gösterrsen yardımcı olabilirm..

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

ok. akşam bir ss yollarım
  • Onimusha haa vay be.. Yazın yazlıkta ps2'de bitirmiştik. Senaryo felan feci hoşuma gitmişti. Pc'ye çıktığından haberim de yoktu.

Tam kaldığın yeri anlatabilirsen bende anımsadığım kadarıyla yardımcı olurum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Alıntıları Göster
    quote:

Bende merak ettim oyun neye benziyor diye. Bir kaç SS'te benim için buraya koyabilirsen sevinirim. Belki beğenirsem bende alip oynarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DavionVargas

quote:

Bende merak ettim oyun neye benziyor diye. Bir kaç SS'te benim için buraya koyabilirsen sevinirim. Belki beğenirsem bende alip oynarim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

quote:

grafiksel anlamda çok şey vaat etmiyor belki ama oynanış gerçekten keyifli .... en azından benim için

takıldığım yer ile ilgili bir kaç ss gönderiyorum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

quote:

grafiksel anlamda çok şey vaat etmiyor belki ama oynanış gerçekten keyifli .... en azından benim için

takıldığım yer ile ilgili bir kaç ss gönderiyorum..

Alıntıları Göster
    bu ikinci resim...

not: aynı sayfada 1 den fazla resim yükleyemiyor muyuz???

• quote:

bu ikinci resim...

not: aynı sayfada 1 den fazla resim yükleyemiyor muyuz???

Alıntıları Göster
    İşte bu kapıda kaldım. gidecek başka bir yer de yok...

• quote:

İşte bu kapıda kaldım. gidecek başka bir yer de yok...

Alıntıları Göster
    hocam içeri girdiinde nnapcanı hatırladm ama burayı hatırlamadm herhalde kanalzasyondan geldin.. arkanda bişey yapmayı unutmuşssn eer orta kapını yanındakı sag ve sol taraftakı yerler kapalıysa...

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

hocam içeri girdiinde nnapcanı hatırladm ama burayı hatırlamadm herhalde kanalzasyondan geldin.. arkanda bişey yapmayı unutmuşssn eer orta kapını yanındakı sag ve sol taraftakı yerler kapalıysa...

Alıntıları Göster
    dostum kilisenin kapısının solunda parlayan save zımbırtısı varya. orada (save train "enchament" quit) seçenekleri olacak.
    enchament doğru yazamadım sanırım ama sen anlayacaksın zaten.
    orda kılıcının level ini artıracaksın. lvl artırmadan o kapıyı acamazsın.

http://www.gamespot.com/features/6099903/p-18.html

bu linkde guide(tam çözüm) var. ingilizcen varsa oyunu bitirebilirsin. ama ing. yoksa ve trainersız guidesız bitirebilirsen sağlam bi "helal olsun" u hak edersin.
    trainer lazım olursa onu da atarım istersen . daha yolun başındasın kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoqum147

dostum kilisenin kapısının solunda parlayan save zımbırtısı varya. orada (save train "enchament" quit) seçenekleri olacak.

bu linkde guide(tam çözüm) var. ingilizcen varsa oyunu bitirebilirsin. ama ing. yoksa ve trainersız guidesız bitirebilirsen sağlam bi "helal olsun" u hak edersin.
    trainer lazım olursa onu da atarım istersen . daha yolun başındasın kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yoqum147

kılıcı daha önceden lvl 2 yapmıştım.. demek ki yetmedi, o halde ben biraz daha kastırıp bir lvl daha atlattırayım :)

şimdiye kadar oyunlarda trainer kullanma gereği duymadım. tam çözüm olayınıda oyunu bitirdikten sonra okuyorum daha zevkli oluyor...

takıldığım bir yer olursa da yine size sorarım
    yardımın için teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yoqum147

kılıcı daha önceden lvl 2 yapmıştım.. demek ki yetmedi, o halde ben biraz daha kastırıp bir lvl daha atlattırayım :)

şimdiye kadar oyunlarda trainer kullanma gereği duymadım. tam çözüm olayınıda oyunu bitirdikten sonra okuyorum daha zevkli oluyor...

takıldığım bir yer olursa da yine size sorarım
    yardımın için teşekkürler

Alıntıları Göster
    kardes farkı bi yerden kılıc alacaksın level atlatma degil o kılıcla orayı acacak.orayı geceli bayyaa oldu ben.ayrıca sanırım sen seyi yapmadın.geride kız var fıçıya bakan o kıza karpuz verecen kız fıçıın ordan gitcek sende fıçıya bakınca iple asılıp yukarı çıkan seyden gelecek..sonra yukarı cıkıp esnafı dinlicen ondan sonra orada sanırım kılıc..unuttun biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmannnnnn

kardes farkı bi yerden kılıc alacaksın level atlatma degil o kılıcla orayı acacak.orayı geceli bayyaa oldu ben.ayrıca sanırım sen seyi yapmadın.geride kız var fıçıya bakan o kıza karpuz verecen kız fıçıın ordan gitcek sende fıçıya bakınca iple asılıp yukarı çıkan seyden gelecek..sonra yukarı cıkıp esnafı dinlicen ondan sonra orada sanırım kılıc..unuttun biraz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hitmannnnnn

ok. oraları yaptım.. kıza karpuzunu verdim firefly çıktı. onu kullanarak dükkana girdim .. esnafla da konuşmuştum. Ayrıca o bülümde hatırladığım kadarı ile tunder gunlet alıp mavi kapıyı açıyoruz.. light gunlet lazım bana

neyse ben bıraz daha uğraşayım.. bi lvl atlama olayını deniyeyim. olmadı eski savelerden devam ederim...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hitmannnnnn

ok. oraları yaptım.. kıza karpuzunu verdim firefly çıktı. onu kullanarak dükkana girdim .. esnafla da konuşmuştum. Ayrıca o bülümde hatırladığım kadarı ile tunder gunlet alıp mavi kapıyı açıyoruz.. light gunlet lazım bana

neyse ben bıraz daha uğraşayım.. bi lvl atlama olayını deniyeyim. olmadı eski savelerden devam ederim...

Alıntıları Göster
    zaman ayırmanı ve sabrını takdir ettim. açıkcası ilerki bölümlerde naapacağını merak ediorum.

trainer sadece oyundaki action ı hızlandırmak ve zaman kazanmak için ama guide olmasaydı kesin silerdim bu oyunu sinirimden. kafayı yediriodu bana. yani tahmin ediosun ne olacağı hakkında ama nasıl olacağını anlamak çok zaman alıo sonlara doğru

nese kolay gelsin süper bi oyun 4.sü çıkınca bi ps3 almak gerekecek sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: yoqum147

zaman ayırmanı ve sabrını takdir ettim. açıkcası ilerki bölümlerde naapacağını merak ediorum.

trainer sadece oyundaki action ı hızlandırmak ve zaman kazanmak için ama guide olmasaydı kesin silerdim bu oyunu sinirimden. kafayı yediriodu bana. yani tahmin ediosun ne olacağı hakkında ama nasıl olacağını anlamak çok zaman alıo sonlara doğru

nese kolay gelsin süper bi oyun 4.sü çıkınca bi ps3 almak gerekecek sanırım

Alıntıları Göster
    hoca takıldığını tahmin ettiğim yer değilmiş ama, SS'leri görünce içimden bi lanet okumadım desem yalan olur Uğraştırmıştı, ama sanırsam level atlatarak açmıştık. Kanalizasyondaki tiplerden öldür bol bol.. Ordaki kutuya da hiç takılma onu daha sonra kızla açıyorsun.

Ha o sırada kilise içinde, oyun içerisinde ilerlemek için en çok zaman harcadığımız ve seninde harcıyacağını tahmin ettiğim olaylardan biri var hele bi açta sağ salim kapıyı

Yalnız Onimusha Capcom'un tıpkı resident evil 2 modunda film olcak bir senaryoya sahip bir oyunu. Öyleki oyun arası demolarda tüm yazlık ahalisi oturup izliyordu ne olcak sonu diye. Zaten oyunun ilerleyen bölümlerde sık sık demolar devreye giriyor, nerdeyse oyundan çok film izler gibi bi hal içine giriyorsun ve feci kaptırıyorsun kendini. Capcom gerçekten çok iyi biliyor bu işi. Oyundan öte işler çıkarıyor. Oyun başındaki cg introya'da zaten dencek bişey yok. Tek kelimeyle müthiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neutral

hoca takıldığını tahmin ettiğim yer değilmiş ama, SS'leri görünce içimden bi lanet okumadım desem yalan olur Uğraştırmıştı, ama sanırsam level atlatarak açmıştık. Kanalizasyondaki tiplerden öldür bol bol.. Ordaki kutuya da hiç takılma onu daha sonra kızla açıyorsun.

Ha o sırada kilise içinde, oyun içerisinde ilerlemek için en çok zaman harcadığımız ve seninde harcıyacağını tahmin ettiğim olaylardan biri var hele bi açta sağ salim kapıyı

Yalnız Onimusha Capcom'un tıpkı resident evil 2 modunda film olcak bir senaryoya sahip bir oyunu. Öyleki oyun arası demolarda tüm yazlık ahalisi oturup izliyordu ne olcak sonu diye. Zaten oyunun ilerleyen bölümlerde sık sık demolar devreye giriyor, nerdeyse oyundan çok film izler gibi bi hal içine giriyorsun ve feci kaptırıyorsun kendini. Capcom gerçekten çok iyi biliyor bu işi. Oyundan öte işler çıkarıyor. Oyun başındaki cg introya'da zaten dencek bişey yok. Tek kelimeyle müthiş.

Alıntıları Göster
    arkdaşlar bende burada kaldım... kapı kilitli diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: _yakari_

arkdaşlar bende burada kaldım... kapı kilitli diyor...

Alıntıları Göster
    yukarıdakini gectim ama baska bir yerde daha takıldım buradaki sifre nedir?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.