Şimdi Ara

Onimusha pc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyunun menüsüni inglizceye cevirme imkanımız varmı patch fala

• yokmu oynayan?
  • o ne yaf yeni duydum neye benziyor.
  • oyuna benziyor ps2de cok oyunu var ama pcde bi tane sanırım uzakdoğu konulu oyun bol bol katana ve kan var eğer ilgini vektiyse al yalnız 4 cd
  • bu oyun pc ye nezaman çıktı ya. sırf bu oyun için ps2 almak istiyordum.
  • oldu baya cok güzel bi oyun ama kafam patladı zor yani
  • onimusha kaç bu acama yoksa pc için özel bi sürümmü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 (Horror Game) Korku oyunları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onimusha warlords
  • abi yuf yani bide hangi oyun dıye soruyorsunuz abi bu oyun kacırılmayacak bır oyun ben bitirdim yalniz arkadasim yani menuyu ıngılızce yapsan ne degisecek sonucta oyunun alt yazılari ve dil ingilizce oluyor ha sadece menu ıngilizce degil okadarda olur bence bunun sorun edilecek bir yani yok yalnız oyunu oynamayanlar bu oyunu ne yapın edin oynayın samuray olmak hıc bukadar hosunuza gıtmeyecektır ınanın bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

abi yuf yani bide hangi oyun dıye soruyorsunuz abi bu oyun kacırılmayacak bır oyun ben bitirdim yalniz arkadasim yani menuyu ıngılızce yapsan ne degisecek sonucta oyunun alt yazılari ve dil ingilizce oluyor ha sadece menu ıngilizce degil okadarda olur bence bunun sorun edilecek bir yani yok yalnız oyunu oynamayanlar bu oyunu ne yapın edin oynayın samuray olmak hıc bukadar hosunuza gıtmeyecektır ınanın bana

oyunun kacırılmacayack oLdugunu biLiozda bu oyunun pc ye cıktıgından haberim yoktu (okdarda dergi okuoz iLginc) bu arada oyun eskimi yoksa 1-2 seneLilk bi oyunmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.