Şimdi Ara

ONIXON MODEMİ XP'DE KURAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski pc'de win98 vardı ve kurulumda sorun yaşamadım ama şimdi XP'ye geçtim ve modemi kuramıyorum, yardımcı olursanız sevinirim

• msne gel anlatayım
    web sayfama bu sorunun çözümü yazacağım
    fakat bu aralar zamanım yok ve pek netede giremeyeceğim
    ama yardımcı olmaya çalışırım
  • thereasun şu anda şirketten bağlanıyorum o yüzden msn'ne malesef geçme şansım yok, burdan yazabilirmisin,

teşekkür
  • dostum biraz zor olacak ama kısaca yazayım

modemi PC tak dediği zaman

açık olan pencereyi kapatma ama orayıda ellemeden
    sağ altarafta bişi çıkacak usb adsl wan gibi (tam hatırlamıyorum) kuruluma onu tıklayark devam et

ama bu çok yüzeysel olacak
    gerisini burdan anlatamam

bunu dene

eğer dayana bilirsen web sayfama onixon hakkında yardımcı konularda bu konuyu ayrıntılı ve resimli şekilde yazacağım

malum sınav haftam ve dayanamadım nete yine girdim
  • kurulum esnasında sağ altta 3 kere yeni donanim bulundu yaziyor oraya ısrarla tıkla birdaha yeni donanim bulundu yüklemek icin cdsini takın ekranını getirecen ona ok dedinmi yükller yoksa bekle ALLAH BEKLE YÜKLEMİYOR
  • beyler şimdi eve gidiyorum, dediklerinizi deneyeceğim yarın cevabı atarım burdan

herkese teşekkür ve iyi akşamlar
  • bişii değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm yine ben

modemi tanıtmayı başardım, yalnız problem bitmedi daha, internete giriyorum fakat hiçbirsayfa görüntülenmiyor, ayarlara bakıyorum, bağlantımı kontrol ediyorum, internete bağlı gözüküyor ama hiç upload download yok... başka biryerlerden ayarlarını yapmak gerekiyor acaba?

not : uleen bu xp'yi icat edeninn
  • o bendede oldu tekrar kur geçiyo
  • telefonun kablolarını kontrol et!!
    bide tekrar kurmayı dene ama düzgün kur
    56 k modemi kaldırmazsan sorun yapıyor onuda sistemden kaldır
    hatta PC içinden sök daha iyi verim alırsın
  • 1-hiçmi giremedin yoksa girdin biraz sonra girememeye mi başladın
    2-kullanıcı adının sonuna @ttnet eklemeyi unutuyor olabilirmisin
  • aynı sorunu bende yaşadım ilk olarak virus taraması yaptır, daha sonra dsl modem ayarlarından encapselutioun'u rfc 2364 ppoaATM NULL encapsulation yap. düzelir.
  • RFC 2519 PPPoE Encapsulationu seç VPI: 8 VCI: 35 MODULATİON: G.DMT yap bide yüklerken usb kablosunu tak yeni donanım bulunda çıkınca yükle de zaten otomatik yükler bide bu ayarları yaptınmı tmmdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.