Eski pc'de win98 vardı ve kurulumda sorun yaşamadım ama şimdi XP'ye geçtim ve modemi kuramıyorum, yardımcı olursanız sevinirim
msne gel anlatayım web sayfama bu sorunun çözümü yazacağım fakat bu aralar zamanım yok ve pek netede giremeyeceğim ama yardımcı olmaya çalışırım
thereasun şu anda şirketten bağlanıyorum o yüzden msn'ne malesef geçme şansım yok, burdan yazabilirmisin,
teşekkür
dostum biraz zor olacak ama kısaca yazayım
modemi PC tak dediği zaman
açık olan pencereyi kapatma ama orayıda ellemeden sağ altarafta bişi çıkacak usb adsl wan gibi (tam hatırlamıyorum) kuruluma onu tıklayark devam et
ama bu çok yüzeysel olacak gerisini burdan anlatamam
bunu dene
eğer dayana bilirsen web sayfama onixon hakkında yardımcı konularda bu konuyu ayrıntılı ve resimli şekilde yazacağım
malum sınav haftam ve dayanamadım nete yine girdim
kurulum esnasında sağ altta 3 kere yeni donanim bulundu yaziyor oraya ısrarla tıkla birdaha yeni donanim bulundu yüklemek icin cdsini takın ekranını getirecen ona ok dedinmi yükller yoksa bekle ALLAH BEKLE YÜKLEMİYOR
beyler şimdi eve gidiyorum, dediklerinizi deneyeceğim yarın cevabı atarım burdan
modemi tanıtmayı başardım, yalnız problem bitmedi daha, internete giriyorum fakat hiçbirsayfa görüntülenmiyor, ayarlara bakıyorum, bağlantımı kontrol ediyorum, internete bağlı gözüküyor ama hiç upload download yok... başka biryerlerden ayarlarını yapmak gerekiyor acaba?
not : uleen bu xp'yi icat edeninn
o bendede oldu tekrar kur geçiyo
telefonun kablolarını kontrol et!! bide tekrar kurmayı dene ama düzgün kur 56 k modemi kaldırmazsan sorun yapıyor onuda sistemden kaldır hatta PC içinden sök daha iyi verim alırsın
1-hiçmi giremedin yoksa girdin biraz sonra girememeye mi başladın 2-kullanıcı adının sonuna @ttnet eklemeyi unutuyor olabilirmisin
aynı sorunu bende yaşadım ilk olarak virus taraması yaptır, daha sonra dsl modem ayarlarından encapselutioun'u rfc 2364 ppoaATM NULL encapsulation yap. düzelir.
RFC 2519 PPPoE Encapsulationu seç VPI: 8 VCI: 35 MODULATİON: G.DMT yap bide yüklerken usb kablosunu tak yeni donanım bulunda çıkınca yükle de zaten otomatik yükler bide bu ayarları yaptınmı tmmdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme