Şimdi Ara

airties air 2315 driverini kuramıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

direk kurulum cdsinden kuruyorum hiç bişey olmuyo. aygıt yöneticisinden güncellemeye çalışıyorum bu hatayı alıyorum.

lütfen yardımcı olun ya.

• Modem böyle kurulmzlaz kardeşim,
    Cdsinden setup ile ADSL bilgilerinle kurucaksin yada tarayıcıdan 192.168.1.1 yazıp kurucaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    öncelikle bu modem değil, wifi adaptör kardeşim ve gayette böyle kuruluyor. kendi bilgisayarımdan hariç 2 bilgisayara kurdum çatır çatır çalışıyor ama benim pcde sıkıntı var.

artistlik yapmak yerine yardımcı olmaya çalışsan forumdaki herkese faydan dokunur kardeşim.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    hemen deniyorum hocam. anlamadığım benim bilgisayarımda sıkıntı olabilir mi? diğer pclerde sorunsuz çalışıyor çünkü
  • Olmaz diye bir şey yok, sitesinde bir tek driverı bu bir deneyin bakalım.
  • wishmaster12 kullanıcısına yanıt
    Ben kaç aydır burada herkese yardımcı olmaya çalışıyorum kimseye artistlik yaptığımda yok. Airties diyince modem kurulumdan bahsediyorsun sandım böyle oflekelenmek yerine farklı şeyden bahsettiğimi soyleseydin daha iyi olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırıcı olmaya gerek yok, ben de ilk başta modem olarak algılaşmıştım açıkcası.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    denedim ama bunda da sonuç aynı.

bu pcnin asıl işletim sistemi vista idi ben 7 kurmuştum. belki çok saçma ama vistaya dönsem tanır mı acaba?
  • Uyumluluğa bağlı, öyle de deneyebilirsiniz, lisanslı hangisi ise onu kullanmak lisans açısından iyi olur elbette ancak güncel işletim sistemini kullanmak Windows 10 gibi daha iyi olur.

Aynı aygıt benzer windows sürümlü başka bilgisayarda çalışıyorsa driver ' ı çok kurcalamak mantıklı değil. Zira bi arkadaş en güncel olan driver linkini vermiş. Sorun sizin bilgisayarda. Bu yazılımsal da olabilir (temiz sistem ole deneyebilirsiniz) veya donanımsal bir sorundur. Başka usb portlarında deneyin , kurarken ara kablo kullanmayın direk takın. Ve tüm usb portlarında denemeyi unutmayın

• Mocle kullanıcısına yanıt
    farklı driver dosyalar, farklı usb portları hatta formatladım tekrar denedim ama olmuyor olmuyor.
    Bu söyledikleriniz donanım sorunu olduğunu destekliyor. Cihaz masaüstü mü ?

laptop hp pavilion dv5-1040 et.

bu arada çeken bişey var. aygıt yöneticisinde "teredo tunneling pseudo-interface" sarı ünlem işaretiyle duruyo. googledan çözümüne baktım regeditten düzeltmeye çalıştım ama olmadı. bunun bir etkisi olabilir mi acaba kurulamamasında. kepsi de ekliyorum.
    Laptop olması işi değiştiriyor. Windows 7 kullanırken benzer bir problem yaşamıştım. Kendi dahili olan wifi yazılımını tamamen silip devre dışı bırakınca kullanabiliyordum. İkisini aynı anda kullanamıyordum. Başka cihazlarda oluyordu ama bende olmuyordu. Bunu deneyebilirsin.
    Kendi wifisini devre dışı bırakmayı da denedim ama olmuyo hocam. Diğer denediğim 2 pc de laptop zaten biri xp diğeri win7.

Çıldırmamak işten değil denemediğim yol kalmadı ama çözüm yok, şaka gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.