Şimdi Ara

onkyo 504 tannoy mx-1 wharfedale 9.1 + sub

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar onkyo 504 üme dün tanoy mx-1 siparişi ettim bir kaç güne elime geçer sanırım performansını buradan yazmayı düşünüyorum ayrıca 2 bookshelf arayışım daha var wharfedale için kargo dahil 260 dolar fiyat aldım ama doları fiyatı malum 400liraya geliyo o fiyata daha neler alınabilir araştırmaya başladım sizde marka ve model verirseniz sevinirim 3 farklı karakterde bookshelf alıp bu işi tamamlamak istiyorum. sub ım var jbl scs 260.5 in sub ı. izmirden bi arkadaşımla amfimi takas etmiştim elime rx-v 661 geçmişti wharfedale toplarım seti diye sevinirken 661 de sorun çıktı ve kendi amfi mi geri aldım 504 ile gelebilecek her türlü bookshelf önerisine açığım max 500 liraya kadar bu arada florstand almak istemiyorum hem amfimin randımanlı çalıştırcağını düşünmüyorum hemde alınırsa iyi bişe alınması taraftarıyım şimdiden bütün yorumlar için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cece35 -- 15 Kasım 2008; 21:56:06 >

• 1. olarak onkyo topiği artık çok genişledi ve cevap gelip gelmiyeceği konusunda teredütlerim var 2. si ise onkyo mu değiştirmek üzere olmam stereo amfi arayışı içindeyim uygum fiyata bulursam amfimi satıcam 3. sü de sorular f/p si iyi farklı karekterli 3 bookshelf arayışı içinde olmamın soruları yani bunların hepsini onkyo ya nie bağlayıpta sinema sistemi kurayım ki uyumsuzluk olur yani bu 3 bookshelf i hangi tür müzik dinliyosam o tür e göre bir stereo amfiye bağlayıp dinlemek onkyo ya uyucaktan da kastım stereo bir onkyo ya uyması amacında kullanılmıştır saygılar
  • başlıkta onkyo504 görünce sordum arkadaşım.
    Ve o topic sürekli faal onuda belirteyim.

Stereo ses sistemlerine başlık açmalıydınız bu durumda diye hatırlatmak isterim. Daha kolay cevap alabailirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_331/tt.htm
  • bende uzun zamandır araştırıyorum. muhtemelen seçimim wharfedale 9.1 olucaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.