Şimdi Ara

onkyo kumanda ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onkyo anfinin kumandasından diğer cihazların tv-dvd-receiver ayarlarını yapamadım. kitapçıkta kodlar var ama çalışmadı. yardımcı olursanız sevinirim

onkyo kumanda ayarları

• Dostum öncelikle kodları bilmelisin, sana tv için örnek vereyim sonra gerisini sen yap

örnegin tv sony ise

önce remote bölümünden tv tuşuna bas ışığı yansın, sonra elini çekmeden display tuşunu basılı tut bir süre sonra tv tuşunun ışıgı yanıp sönecek

daha sonra sony kodu olan örnegin 0000 tuşlayacaksın ve ardından tekrar tv tuşuna bastıgında tamamdır.

bu işlemleri yaparken kumandayı tvye dogru tutmayı ihmal etme

kolay gelsin
  • ilgin için teşekkürler. akşam ilkk fırsat deneyeceğim
    cihazlarım yeni ama anfi 1 yıllık. umarım kodları tutar. bu kodların güncellendiği bir site varmı acaba. onkyo nun sitesinde aramak lazım
    sağol
  • Onkyo HTS 590 kullanıyorum. Uzaktan kumanda RC-646S. Kendi kitapçığı içerisinde uzaktan kumanda kodları bulunmamakta.
    http://www.onkyousa.com/own_manuals.cfm?cat=Remote%20Control
    adresine girip kendi kumanda numaranıza uygun pdf dosyasını inceleyerek kumanda kodunuzu bulabilirsiniz. Vestel DVD için normal olarak kod bulunmamakta tabiki... Eve geçince philips TV'yi deniyeceğim bakalım...

Düzeltme, sayfa linki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ometoh -- 21 Kasım 2007; 9:42:01 >
  • onkyo tx-sr604E(s) kullanıcısıyım ve daha yeni aldım.
    bir süre çalışan kımanda artık çalışmıyor.

acaba bunu tekrar nasıl aktif ederim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.