Şimdi Ara

Onkyo TX 8020 Marantz NR1504

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 yıllarından kalma sony marka bir receiver kullanmaktayım. Jamo nun giriş seviye hoparlörleri ile stereo müzik dinlemekteyim. Apple tv üzerinden müziklerimi dinlemek istiyorum fakat Sony de optik giriş yok. bu sebepten kaliteli ses alabileceğim stereo ama optik girişli amfi arayışına girdim. Bütçem kısıtlı 900₺ yi geçmesin istiyorum. Yurtdışından sıfır Onkyo TX 8020 alabilirim stereo receiver yada ikinci el Marantz nr 1504 alabiliyorum. Marantz ın airplay den tutunda bir sürü özelliği var. Markaya güveniyorum ama ne kadar karışık o kadar seste kalite düşüklüğü diyebilir miyiz. Onkyo da safkan stereo değil.

Fikirlerinizi almak istiyorum.

• Amazondan Onkyo A9010 alın entegre stereo amfi dijital girişli. 190 euro ve fiyat olarak çok avantajlı. Marantz avr sistemi geçin onu. Ben olsam bi tık arttırıp 260 euroya Onkyo NR8130 alıp geçerdim all in one stereo receiver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onkyo da aslında kararsızım. 9 sene önce TX SR 505 modelini almıştım ama sesi sony den sonra hiç farklı gelmemişti. Karakteri mi yoksa o da receiver diye mi bilmiyorum pek keyif alamamıştım sesinden. A9010 u araştıracağım.
  • Onkyo'yu önerebilirim lakin şöyle bir şey alsanız bence daha değer az bütçenizi arttırıp

Marantz'ın Japonya'da ürettiği seridir. Biraz pazarlıkla alınabileceğini düşünüyorum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-marantz-pm6004-amfi-490233903/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 11 Ekim 2017; 23:55:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Onkyo'yu önerebilirim lakin şöyle bir şey alsanız bence daha değer az bütçenizi arttırıp

Marantz'ın Japonya'da ürettiği seridir. Biraz pazarlıkla alınabileceğini düşünüyorum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-marantz-pm6004-amfi-490233903/detay

Arkadaş anladığım kadarıyla optik girişli bir stereo anfi arayışında. Bu ürün sorununu çözmüyor diye düşünüyorum.

• Ben incelemesi ve değerlendirmesi açısından önerdim diğer cihazlara göre ses konusunda daha başarılı. Optik bir şekilde aşılabilecek bir mevzu. Amaç optiği olan iş görecek seviyede bir cihaz ise o zaman o fiyat aralığında 'optiği' kadar çalacak bir cihaz seçecek maalesef..
  • Evet apple tv den şarkı dinlediğim için marantz aslında işimi daha da görür. Albümleri oraladan satın alıyorum. Ama Marantz ın stereo performansını bilmiyorum. Onkyo ile karşılaştırabilecek herhangi birini kullanan arkadaşlar var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Daniel s -- 14 Ekim 2017; 14:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEF LS50 + DENON PMA720 ?
    4 yıl önce açıldı
    Satılık Onkyo TX-NR3030
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.