Şimdi Ara

Onkyo TX-NR 609 - Kolon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onkyo TX-NR 609 Anfi için kolon tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Kolonların filmde iyi performans vermesi önemli. 5+1 paket önerilerinizi bekliyorum..

• Bütçe nedir?
    Oda boyutu nedir?
  • Metre kareye göre filmde en iyi sonuç onkyo ile ki kendi sitesinde de tavsiye edilen bu Bose acoustimass 6-10 veya 15 olabiir
    açıkcası bende aynı kombinasyona bakıyorum bu aralar bide şu 609 silver bulunsa super olacak ama alet siyah çok tipsiz duruyor
  • Salon 25 m2. Mevcut bütce max. 1500 TL. Subwofer var. Sadece 5li kolon setine ihtiyacım var. Öneride bulunacaklar rakamlar konusundada bilgi verebilirse çok iyi olur.
  • Böyle bir bütçe için benim önerim MISSION MX1 paketi olurdu. Onkyo Amfilerle uyumu birçok forumda dile getirildi. WHATHIFI ödüllü olan bu seri beklentileri karşılayacaktır.

Bilgi için TAYF AUDIO 0216 390 1818

Onkyo TX-NR 609 - Kolon Tavsiyesi
  • HI-DEF-MAN Hocam bir arkadaş Jamo s606 set öneriyor. Sizce nasıl??
  • tayf audio diye bir firmamı var ilk defa duyuyorum
  • Yeni acilmis
    Pendik te
    Mission ve Castle
    Hem de forumdan siftah olur:)
  • yeni firmalar olması güzel bide fenerbahçede most audio açılmışilginç ürünler var 2.el ve hi end ürünler satılıyor
  • :) arkadaşlar konuya dönsek.
  • benim nacizane tavsiyem,
    1500 tl gibi bir bütçe ayırdıysan,
    2 kule 1 center 2 surround ı kendin toparlayabilirsin hazır set alacağına bu şekilde yapmanı tavsiye ederim,
    sahibinden.com dan faydalanabilirsin.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-sifir-monitor-audio-6-series-stereo-kule-tipi-1-cift-hoparlor-67995434/detay
    örnek olarak linke bakabilir veya telefon ile bilgi ve fiyat alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbbatir -- 24 Aralık 2011; 18:10:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.