Şimdi Ara

Onkyo ve Pioneer Çinli mi Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere Gibson Brands iflas koruma başvurusunda bulundu. Eğer borçlarını yapılandırabilirse eskisi gibi sadece gitar üretip, bu hale gelmesine neden olan tüketici elektroniği alanından çıkma kararı aldı. Bu bağlamda Philips ile olan anlaşmalarını feshettiler. (Benim uzun süre önce "Philips başkasına bağımlıysa artık bitmiştir" dediğim olay gerçek oldu ve Philips yine TVP'nin kapısına gidip kendisine audio ürünleri üretmesini "dilendi"). Neyse, Philips gibi bir marka için konuşmak bile gereksiz ve zaman kaybı.

Asıl konu ise şu; İddialara göre Onkyo-Pioneer ve Teac'ın çoğunluk hissesine sahip Gibson bu hisseleri Çinli TCL firmasına devredebilirmiş. Ayrıca TCL, bu markaların yönetimini "Japonya'dan bağımsız olarak" devralabilirmiş. Sizce bu markalar da, bir zaman Japon efsanesi olup, Çinlilere satıldıktan sonra ayağa düşen Akai, Sansui ve Nakamichi gibi mi olur?

Haberin linki:
    https://www.channelnews.com.au/exclusive-tcl-cut-onkyo-pioneer-deal-in-talk-with-philips-after-gibson-brands-collapse/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzdağı -- 31 Mayıs 2018; 14:26:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bu mesaj silindi.
    + 1.

Eskilerde de Japon malları için de aynı şey söz konusu imiş. 1960 sonrası atağa geçip "Made in Japan" olgusu yaratmışlar aynı şey Çin için neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bu mesaj silindi.
    Aslında ben de iyimser olmak isterdim fakat linkteki haberde artık bluetooth hoparlör, soundbar ve kulaklık üzerine yoğunlaşacağı söyleniyor.

Çinlilerin eline geçen her marka gibi Onkyo da bitti.

https://www.cepro.com/article/tcl_2018_plans_roku_4k_tv_prices_onkyo_audio_ai#
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.