Şimdi Ara

Onlar gazozuna mı oynadı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunlar neyle uğraşacağını ne yapacağını şaşırdı iyice ya nasıl bir korkudur anlamadım

korku

hakkını aramak korku mu oluyor.lefterlerin metin oktayların emeğinin karşılığını aramak korku oluyorsa korkağız biz

Koçum işinize gelmeyince karar bile alınmamışken 1 yıl öncesinden sadece öylesine kabul edilmiş bir yabancı uygulamasını planamızdı yeahhh yok o zaman itiraz etseydiniz yeahhh demesini biliyonuz kaç yılında yaşanmış şeyleri şimdi mi aklınıza geldi evet bunun adı korkudur zamanında yapacaktınız o işleri

koçum? önce tanımadığın insanlara hitap etmeyi öğren

kaç yılında yaşanmış şeyleri sürekli gündeme getiriyoruz.bu ilk değil.gündemi takip etmiyorsan gündemle ilgili yorumlarda bulunma

Evet koçum bunu 1923'de TFF kurulduğunda kapısında oturup yapacaktınız millet buna göre plan yaptı şimdi ağlamanın lüzü mu yok(!) ve benim kişilere hitap tarzımda seni alakadar etmez ister koçum derim ister hocam derim ister eleman derim

hitap ettiğin kişi ben isem benim seviyemde hitap edeceksin,benim seviyemde konuşacaksın.bu bir.

ikincisi;

1923'te tff ile olan münasebetimiz ne alaka ki? o zaman yöneticiler 1959'da yeni bir lig kurulunca bütün şampiyonluklarımızın gideceğini nasıl öngörsünler? biraz mantıklı yorum yapar mısın.

Sen mantıklı yorum yap o zamanlar 2 şampiyon bile çıkıyordu biraz araştır ve bölgeseldi şuan ki lig gibi değil orda kazanılan şampiyonluklar şimdi buraya mı aktıralacak çok saçmalamaya başladınız cidden kısaca senin anlıcağın dilden statüsü bir değil bu ligle o zamanki liglerin ve bana sakın Almanya İtalya Hollandayı örnek gösterme işinize geldimi şike yüzünden 1 günde kararlar değişir sesiniz çıkmaz işinize gelmedimi farklı federasyonlar böyle yapıyor bizimki niye böyle değil dediğim gibi ağlamayın Dahada yazmıcam sana kendi hayal dünyanda takıl koçum

• Geçmişten konu açılıp 7-0 lık galibiyetimizden söz edince o çok eskidendi saylanmaz o diyen arkadaşlar değil mi bunlar? 7-0 ı kabul etsinler önce de sonra konuşsunlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunlar neyle uğraşacağını ne yapacağını şaşırdı iyice ya nasıl bir korkudur anlamadım

korku

hakkını aramak korku mu oluyor.lefterlerin metin oktayların emeğinin karşılığını aramak korku oluyorsa korkağız biz

Koçum işinize gelmeyince karar bile alınmamışken 1 yıl öncesinden sadece öylesine kabul edilmiş bir yabancı uygulamasını planamızdı yeahhh yok o zaman itiraz etseydiniz yeahhh demesini biliyonuz kaç yılında yaşanmış şeyleri şimdi mi aklınıza geldi evet bunun adı korkudur zamanında yapacaktınız o işleri

koçum? önce tanımadığın insanlara hitap etmeyi öğren

kaç yılında yaşanmış şeyleri sürekli gündeme getiriyoruz.bu ilk değil.gündemi takip etmiyorsan gündemle ilgili yorumlarda bulunma

Evet koçum bunu 1923'de TFF kurulduğunda kapısında oturup yapacaktınız millet buna göre plan yaptı şimdi ağlamanın lüzü mu yok(!) ve benim kişilere hitap tarzımda seni alakadar etmez ister koçum derim ister hocam derim ister eleman derim

hitap ettiğin kişi ben isem benim seviyemde hitap edeceksin,benim seviyemde konuşacaksın.bu bir.

ikincisi;

1923'te tff ile olan münasebetimiz ne alaka ki? o zaman yöneticiler 1959'da yeni bir lig kurulunca bütün şampiyonluklarımızın gideceğini nasıl öngörsünler? biraz mantıklı yorum yapar mısın.

Sen mantıklı yorum yap o zamanlar 2 şampiyon bile çıkıyordu biraz araştır ve bölgeseldi şuan ki lig gibi değil orda kazanılan şampiyonluklar şimdi buraya mı aktıralacak çok saçmalamaya başladınız cidden kısaca senin anlıcağın dilden statüsü bir değil bu ligle o zamanki liglerin ve bana sakın Almanya İtalya Hollandayı örnek gösterme işinize geldimi şike yüzünden 1 günde kararlar değişir sesiniz çıkmaz işinize gelmedimi farklı federasyonlar böyle yapıyor bizimki niye böyle değil dediğim gibi ağlamayın Dahada yazmıcam sana kendi hayal dünyanda takıl koçum

şike ne alaka ya sinirden gülmeye başladım artık avrupada diğer ligler de bölgeseldi zamanında,sonradan tescil edildi diye örnekler vermeye başlayacağım da anlayacağından şüphe duyduğum için uzatmıyorum.allah yardımcın olsun,umarım en kısa zamanda düzelirsin

• cassonucuyaklaşıyorazizyıldırımgündemdeğiştirmeçabaları.vol98465465465/5554-2
  • bu kadar cas mayın kendinizi arkadaşlar sakin olun
  • Bu konuyada yazayım.

Milli Küme VE Türkiye Futbol Birinciliği TAMAMEN farklı kupalardır. Bu kupaların TFF nin şimdiki adı ile Süper Lig olarak kurduğu bir lig değildir. Türkiye Futbol birinciliği AMATÖR KÜME olarak daha sonra devam etmiştir. Yani şu an ki Süper Lig ile alakası yoktur. Süper Lig tamamen 0dan kurulmuş YEPYENİ bir organizasyondur.

Milli Küme veya Türkiye Futbol Birinciliği eğer adı değiştirilerek şu an ki adı ile Süper Lig olan turnuva olsa idi haklıydınız. Ama sizler tamamen baştan yani 0 dan yaratılmış bir ligin öncesinin kupalarını o lig için istiyorsunuz.

Yani şöyle diyelim. UEFA bir 2015 te Şampiyonlar Liginden daha kaliteli sıfır dan bir organizasyon yapsa (EFSANELER LİGİ diyelim attım kafadan). Şampiyonlar Ligini 2. plana itse ve Efsaneler Ligini kursa. Günün birinde o güne kadar şampiyonlar ligini kazanmış takımlar, ama bizim Efsanelr Ligi içinde şampiyonluğumuzu sayın diyemez. Çünkü efsaneler ligi YENİ bir lig olur. Şampiyonlar Liginin devamı değil.

Kimse Milli Küme olsun veya Türkiye Futbol Birinciliği olsun bunları küşümsemez. Bunlar tarihte yatan o zamanlara ait kupalardır. Fakat şimdiki adı ile Süper Lig tamamen 0dan yaratılmış yepyeni bir uygulamadır.

Lütfen bunu artık ayırt edin.

ACITASYONU BIRAKIN ARTIK. YILDIZ UYGULAMASI SADECE SÜPER LİG İÇİN GEÇERLİ BİR UYGULAMADIR. ONDAN ÖNCEKİ KİMSE GAZOZUNA MAÇ YAPMADI. O ZAMAN KAZANILAN KUPALAR VE MADALYALAR ZATEN TAKIMLARIN MÜZESİNDE VAR İKEN ARTIK BİR ÇOĞU VEFAT ETMİŞ FUTBOLCUNUN ÜSTÜNDEN PRİM YAPMAYA ÇALIŞARAK KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORSUNUZ KENDİNİZİ.

• Galatasaray dördüncü yıldızı takma arefesinde Fenerbahçelilerin hazımsızlığı.Beşiktaşada böyle iki şampiyonluk haybeden verilip ikinci yıldızı taktırmışlardı.Boş işler.
  • Tekrar tekrar konuları açmanın anlamı yok çünkü trolleniyor. Herkes gerçeği biliyor ama söylenemez. Çünkü eski müsabakalar eklenirse FB 27 GS 20 olacak. Tersi olsa zaten şimdi bunu tartışmıyorduk GS 27 olmuştu çoktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Tekrar tekrar konuları açmanın anlamı yok çünkü trolleniyor. Herkes gerçeği biliyor ama söylenemez. Çünkü eski müsabakalar eklenirse FB 27 GS 20 olacak. Tersi olsa zaten şimdi bunu tartışmıyorduk GS 27 olmuştu çoktan

Budur .

O imza ne ya
  • İstanbul ligi ayrı Türkiye ligi ayrı saçma olur o zaman. Ha diceksiniz İtalya da böyleydi ama şampiyonluklar sayılıyor. Eğer gerçekten böyle düşünüyorsanız gidin hristiyan olun çünkü İtalyanlar hristiyan dır genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndreaPirlo[Juve]

quote:

şu dj_genckan'ı alıntılamazsanız sevinirim.

şu forumun blok sistemini de değiştiremediler gitti.adamı blokluyoruz alıntıda mesajı gözüküyor.kurtulamıyoruz anasını satıym.

+1

+ 1
    Durmadan tarştışmaya girmek isteyen seviyesiz biri . Onun saçma mesajlarını görmekten bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

İstanbul ligi ayrı Türkiye ligi ayrı saçma olur o zaman. Ha diceksiniz İtalya da böyleydi ama şampiyonluklar sayılıyor. Eğer gerçekten böyle düşünüyorsanız gidin hristiyan olun çünkü İtalyanlar hristiyan dır genelde.

Sağlam saçmalamışsın . Yakında meşhur olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Tekrar tekrar konuları açmanın anlamı yok çünkü trolleniyor. Herkes gerçeği biliyor ama söylenemez. Çünkü eski müsabakalar eklenirse FB 27 GS 20 olacak. Tersi olsa zaten şimdi bunu tartışmıyorduk GS 27 olmuştu çoktan

Budur .

O imza ne ya

Fenere güvenip iddiaya girmiştir.

• Tamam la getirin kupaları süper lig kupasıyla değiştirecez.tabi kupalar duruyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Geçmişten konu açılıp 7-0 lık galibiyetimizden söz edince o çok eskidendi saylanmaz o diyen arkadaşlar değil mi bunlar? 7-0 ı kabul etsinler önce de sonra konuşsunlar

Onu kabul etmemiz için o zamanların tescil edilip şampiyonlukların eklenmesi lazım.Adamdan saymadığınız sezonlardaki maçları konuşmayın.
  • şampiyonluğumuzu tescil edin: in
    kupamızı verin: out
  • quote:

İstanbul ligi ayrı Türkiye ligi ayrı saçma olur o zaman. Ha diceksiniz İtalya da böyleydi ama şampiyonluklar sayılıyor. Eğer gerçekten böyle düşünüyorsanız gidin hristiyan olun çünkü İtalyanlar hristiyan dır genelde.

Haykirdim lan ahahaba
    Bu nasil bir sacmalamaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: COLT®

quote:

Sağlam saçmalamışsın . Yakında meşhur olursun

Yahu tartışmanın temeli İtalya dan çıktı. Neymiş İtalya da 1905 in şampiyonu sayılıyormuş. Yeni lig çıkmasına rağmen !

Bana sorarsan eski şampiyonluklar eklensin sorun yok benim için.

Zira önceden lig olarak ;

İstanbul Ligi, İstanbul Futbol Ligi, İstanbul Cuma Ligi, İstanbul Profesyonel Ligi, Milli Küme olarak 5 lig vardı.

İstanbul liginde ve İstanbul Futbol liginde Galatasaray'ın 1 er fazla şampiyonluğu var. İkisinde de tablo şöyle Gs 4 Fb 3 .

Cuma ligi ve Ve İstanbul Profesyonel Futbol Liginde ise Şampiyonluk sayıları 2 2 ve 3 3 olmak üzere eşit.

Milli kümede ise Fenerin 6 Galatasaray'ın 1 şampiyonluğu var.

Yani eklense eklense şöyle bir tablo çıkacak ortaya Gs 33 Şampiyonluk. Fb 35 Şampiyonluk. 3 sene sonra geri üstün oluruz yani merak etmeyin

• Aynı konudan vardı ama linkini bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.