Şimdi Ara

Online Apple Store'un ülkemizdeki açılışına günler kaldı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
6
Favori
15.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala bekliyoruz gelmez bu suanda uc operatör ile fiyatta anlasmazlik var indirim bekliyoruz ama bunlar gorun milleti soymaya devam edecekler bosuna beklemis olacagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar anladılar tabi. Bunlar Store'u talan edecek biz Online açalım demişler.

• Ben soyleyeyim ozellikle Turkcell iphone konusunda apple anlasacak . Adamlar super kar ediyorlar daha ne olsun .. Telefonu yapan adamlardan daha cok kar ediyorlar ve oyle boyle degil satis miktarlari.. Turkcell bu isin pesini birakmaz !

• Yalan haber olacak eğer bugün yarın satışa basslanmazsa bu haber.

• 1 kasima kadar acilmazsa, magaza acilmadan kimse beklemesin bidaha

• quote:

Orijinalden alıntı: semih_avcı

1 kasima kadar acilmazsa, magaza acilmadan kimse beklemesin bidaha

Ben şahsen fiyasko olacağını fiyatların yüksek tutulacağı ni düşünüyorum. Inşallah yanilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: semih_avcı

1 kasima kadar acilmazsa, magaza acilmadan kimse beklemesin bidaha

Ben şahsen fiyasko olacağını fiyatların yüksek tutulacağı ni düşünüyorum. Inşallah yanilirim.

aynen yani ülkemizde hala iphone 5 i 1.800 tl ye satan firmalar tonla varken ta taaa bakın size 1.800 veya 2.000 tl diyip çıkarmazlar

özellikle ustalaarımın dediği gibi operatör şirkerleri deli gibi kar yaparken bence mağaza açılsa bile fiyatlar yurt dışıyla bir olmaz yoksa düşünsenize 1.800 tl ye iphone 5s nekadar güzel olur iphone 5 de 1.000 tl ye düşer 4s-4 ayda 1 tl

• ne durumda 22 ekim bekledik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: markus91

ne durumda 22 ekim bekledik :D

Yalan oldu artık 1 Kasımda bekliyoruz ki oda yalan olucak gibi 1 Kasımda açılacaksa şayet Turkcell ve Avea neden İpad Air gibi Apple ın yeni ürünlerini getirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 23 Ekim 2013; 18:57:05 >
  • 1 kasim son tarih 1 kasimda da online acilmassa hem online hemde magaza 2014 eylul veya ekim lansmanina kalir.
  • Arkadaslar son aldigim haberlere göre AOS acilis tarihi 1 Kasima ertelenmistir. Haberiniz olsun. Gelismeler oldukca bilgilendiririm.
  • 1 kasımı beklemdeyiz
  • valla sikildim artik ben. bu nedir ya. yeter abi. eyluldeki keynote sonrasi acilcak dediler acilmadi. 1 ekim dediler acilmadi. 22 ekim dediler acilmadi. 29 ekim dolaniyodu bi ara simdide 1 kasim. acilmadan once resmi bi haber olur bence 1-2 hafta onceden. sessiz sedasiz acmazlar gibime geliyor. o haberi gorene kadar takip etmicem buralari bosuna umutlanip bosuna uzuyoruz kendimizi. kqnser oldum acildi acilmadi beklemekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online store'dan alınan ürünlerin garanti hizmeti nasıl olacak? Mesela ipod alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Online store'dan alınan ürünlerin garanti hizmeti nasıl olacak? Mesela ipod alsam?

bence tr de store açılcak ya istanbulda 1 adet o olucak garantisi oraya vericen bence tabi yanlışta biliyor olabilirim daha bilgili arkadaşlarımız mutlaka bilgilendirir ama elinde sorunlu yurt dışı telefonu olup tr deki storeyi bekliyen kişi çok aynı hesap olcak galibada şimdi uluslar arası 1 yıl oluyor acaba yine 1 mi olcak yoksa genpa vs gibi 2 mi
  • 1 kasım veya ocak 2014 son duyumlar bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Online store'dan alınan ürünlerin garanti hizmeti nasıl olacak? Mesela ipod alsam?

bence tr de store açılcak ya istanbulda 1 adet o olucak garantisi oraya vericen bence tabi yanlışta biliyor olabilirim daha bilgili arkadaşlarımız mutlaka bilgilendirir ama elinde sorunlu yurt dışı telefonu olup tr deki storeyi bekliyen kişi çok aynı hesap olcak galibada şimdi uluslar arası 1 yıl oluyor acaba yine 1 mi olcak yoksa genpa vs gibi 2 mi

Kanunen TR de satilan ve TR den alinan urunler 2yil garantili olmak zorunda.Haliyle app store acildiginda storedan alinan urunler 2 yil garantili olacaklardir.Ama diger veya daha onceden ve yurtdisindan alinmis urunler icin ne tur bir yol izlediklerini store acildiginda ogrenecez.

• 1 kasım hikaye bence

• bence de fiziksel store açılmadan online store açılmaz gibi. çünkü ürün desteği biraz çetrefilli olur.
  • Fiziksel mağazadan önce keşke online store'u hayata geçirseler...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.