Şimdi Ara

Online Apple Store'un ülkemizdeki açılışına günler kaldı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
528
Cevap
6
Favori
15.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online Apple Store geldiginde ne olacak arkadaslar?

iPhone 5S ve 5C haricindeki diger urunler mi satisa sunulacak? (Yeni iPad ve yeni iPad Mini dahil?)
  • Apple store işi yalan oldu galiba
  • Etkinlik bitti Hic online mağaza konusuna değinmediler...1 Kasıma kaldı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • app store işi yattı
  • Online store`a baktim degisen bisey yok.. Bekle fiziksel magazayla birlikte acilmasini en iyisi!

• yandi biletler
  • Umutlanmıştık be

• Forum olarak trollendik.
  • biri kendi kendine mi uydurdu app store u yoksa bi gelişme miydi bu , sitenin türkçe olmasından başka birşey değil gibi .
  • Abi yuz bin kere yazdim takan olmadi ne bekliyodunuz surpriz yapip 22 ekimde ta taa diye acmalarini falan mi? Adam 1 kasimda yazmis hala bu aksam 5s satilmasini bekleyenler var. Hayir o degil bu 22 ekim mevzusu nereden cikti onuda anlamadim. Daha 1 kasimda bile acilacagi kesin degilken...

• quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Abi yuz bin kere yazdim takan olmadi ne bekliyodunuz surpriz yapip 22 ekimde ta taa diye acmalarini falan mi? Adam 1 kasimda yazmis hala bu aksam 5s satilmasini bekleyenler var. Hayir o degil bu 22 ekim mevzusu nereden cikti onuda anlamadim. Daha 1 kasimda bile acilacagi kesin degilken...

Bence birisi uydurdu öyle gitti olay.Kuyuya atılan taş misali
  • onu bunu bırakında bu gün avea bayisine gittim 5s önsiparişi için kadın stoklar doldu dedi ya la şok oldum var mi böyle bişey arkadaşlar yahu

• 1 kasim satisa resmi olarak baslayacagi tarih.22 ekimde ise belki onsiparise acilir beklentisi vardi.Demekki onsiparis olmayacak store direk satisa baslayacak.
  • beklentiler boylece bosa cikar..
  • OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    +1
  • Basligi gunler yerine aylar hatta yillar kaldi olarak degistirsek daha uygun olacak sanirim

• Yine mi gol değil be APPLE
  • Ipad Air sart oldu artik. Allah' tan ABD' de tanidik var. Gelirken 550$' a alacak bir tane. Insallah fiyatlar ucuk olmazda Iphone 6' yi Turkiye' den aliriz.
  • http://www.apple.com/tr/
    anasayfanın en alt kısmı güncel cihazlar eklenmiş.
    edit:ipad sekmesi ve mac sekmeside güncel ama ingilizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 23 Ekim 2013; 1:00:45 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    iWork serisi de baya güzel görünüyor sadece simge değil değişen demek ki Apple tam anlamıyla coştu ya
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.