Şimdi Ara

Online Ders Yoklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar DH ailesi. Malumunuz online eğitimle öğretime devam ediyoruz. Bu derslerde yoklama alınıyor ancak katılmayanlar devamsız sayılacak mı? Çünkü eğitim o kadar kalitesiz ki YouTube'dan rastgele izlenen video bile daha faydalı olacaktır. Ben bu derslerin vakit kaybı olduğu düşünüyorum. Siz katılıyor musunuz derslere? Katılmayanlari herhangi bir işlem bekliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üni için demiyorsunuz herhalde hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11. Sınıfım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajnaxir -- 23 Eylül 2020; 21:14:53 >
  • Teşekkürler. Ben de öyle düşünüyorum ancak yoklama aldıklarını görünce endişelendim. Hocalar katılmayanlara hain gözüyle bakıyor iyi seviyede Anadolu lisesindeyim

• Hangi fen lisesi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Not verme yok mu?
    Performanstan falan kırmazlar mı hocam girmezsek?
    Yoklama işlememiş eokula birkaç kere girmemiştim ama notlar ne olur bilmiyorum.Derste soru sorup artı eksi veriyorlar.
    9 olmama rağmengirmek istemiyorum .Youtube çok daha faydalı ama karne günü başımız yanmasın diyerek de harekete geçemiyorum açıkçası.
  • derslere 7 kişi katılıyor sınıf 34 kişi.sanırım bi bu 7 kişi mal.ben dahil
    bize artısı ne olacakcidden anlayamıyorum .kendi konumda da yazmıştım , ltfen biri kesin bilgi versin.kesin bilgisi olan varsa pm de atabilir, linç yememek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Ders
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.