Şimdi Ara

Online fps oyun önerisi :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir fps oyun arıyorum wolfteam,crossfire oynadım ama sıkıldım mümkünse mutant kurt gibi şeyler fazla olmasın bilgisayarımın özellikleri intel(r) pentiu(r) 4 cpu 2.66GHz 2.68 GHz 1.00 RAM xp

• O sistemle anca CS 1.6 oynarsın.
  • wolfenstein enemy territory bence şu ana kadar yapılmış en iyi FPS.
  • ava online tavsiye ederim bilgisayar kusursuz çalıştırır mı bilemem
  • combat arms oyna
  • battlefield play 4 free
  • Bende Battlefield Heroes play4free başladım, güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    OYUN ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a.v.a. yı tavsiye ederim. Bilgisayarın kaldırabilir bu oyunu
  • Her online oyunda parayla daha iyi olursun ama sana Türkiye lokasyonlu Point Blank'i önerebilirim çoluk çocuk yok onlar Wolfteam takılıyo.
  • Buna benzer konu dünde vardı o yüzden kopyala-yapıştır yapıyorum

Combat arms birçok yönden iyi olmasına rağmen gerçek para ile silah almak zorundasın yoksa ezerler ve oyunna hilekarlar hakim şuan tavsiye etmiyorum.

Cross fire combat armsa göre daha basit kaçıyor ama eğlencelide ama oyun içinde 2 de bir hack açanlar yüzünden sıkıntılı şikayetçi bile olsan fark etmiyor.

Karma eski tip cod2 tarzı grafik ve silahlar oyun eski ama Joymax alalı pek oynamadım ama çabuk sıkıyor.

Global Agenta müthiş grafikler ve kaliteli oyuncu kitlesi ama mmofps değil mmotps biroz zorlayabilir umu amşam vakti oyuncuların girmesi ile haraket başlıyor.Set up boyutu büyük (7,5 gb) patchleri ayrı dert.

ijji oyunları GUNZ-A.V.A-SF

Gunz en eski ama bir okadarda eğlenceli bir oyun

Soldier of Front Crossfire ile aynı görsel grafiler ama daha düzgün ve kaliteli oyuncu kitlesi ne yazıkki Joymax satın aldı ijji serverı ne olucak bilmiyorum

A.V.A şu anki en iyi free mmofps kalabalık oyuncu kitlesi sürekli yenilenen modlar haritalar ve silahlar,ve neredeyse hiç bir oyunda bulunmayan silah geliştirme

bunların dışındada birçok oyun bulunuyor anime grafikler( S4-micro volt),mechalar(exteel) ......

Sana tavsiyemwww.mmosite.com da gamelist mmofps listesine birbak oyunlar hakkındaki bilgilere direk ulaşma imkanın var

• Point blank ya da CS:Global Offensive.
  • O sistemle takılmadan çok rahat S4 League oynarsın tavsiyedir.
  • Point Blank, Combat Arms EU, Warrock
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.