Şimdi Ara

online ingilizce konuşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar online konuşma geliştirmek için kurs arıyorum. ingilizce biliyorum ama konuşabilmek için cesaret aşamasını geçemiyorum. 

cambly udemy vs dışında deneyimlediğiniz kurslar var mı acaba?

lütfen indirim kodu içeren link paylaşmayın tıklamayacağım bile  reklam ve ya indirim kodu arayışında değilim.  

not: cambly konusunda çok kötü yorumlar okudum,hali hazırda bu sitede de bir sürü insan devrediyor üyeliğini. iyi yorum okuyunca reklam olmasından şüphelenme aşamasına kadar geldim   

teşekkür ederim  

• preply deneyebilirsiniz fiyatları daha uygundur

• Hocam net olan şey her boş vakitte podcast vs dinleyin. Başlarda pearson online english gibi yerlerden grup derslerine katılın. Biraz özgüven ve pratik kazandıran sonra englishcentral üyeliği alın orada bire bir dersler yapın. 1 sene sonra bir bakmışsınız her türlü konuda konuşup derdinizi anlatabilir hale gelmişsiniz. Boş yere diğer platformları deneyip durmayın, deneme hesapları açıp bakın ama F/p olarak en iyileri bunlar. Özelden yazabilirsiniz sorunuz olursa. İyi çalışmalar, her boş vakitte dinlemek en büyük etmen oluyor bıkmadan usanmadan dinleyin akşamına evde yarım saat konuşma yapınca da birden bak bunu ne güzel söyledim, bak bu konuda nasıl konuşabildim diye havaya girdiğiniz an başlıyor eğlenerek öğrenme aşaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlitz online İngilizce kursunda bir hafta içinde talebiniz halinde yüzde 100 para iade garantisi mevcut.

1 haftalık sürede paketine göre 3, 5 veya 7 adet özel ders alabilme imkanınız var. Bir adet demo ders değil koca bir hafta boyunca kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz.

Kendiniz deneyimlemeniz için iyi bir fırsat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.