Şimdi Ara

Online İşletim Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GlideOS’u kullanmak ücretsiz olarak kullanılabilirken 5 kullanıcı desteği ve size 10 gb alan sunuyor.GlideOS’u kullanmanız için gereken tek şeyse Flash Player(v.9 yada üstü) yüklü herhangi bir internet tarayıcısına sahip olmanız yeterli.GlideOS hem eğlence hemde ofis uygulamalarını bünyesinde barındırıyor.

EyeOs

EyeOS KDE masaüstü yöneticisini kullandığından girişte sizi oldukça hoş bir görüntü karşılıyor.Bunun yanı sıra EyeOS’un program yükleme desteği veriyor olması dahada iyi özelliklerinden biri.EyeOS’u önemli kılabilecek diğer özelliği ise türkçe dil desteği sunuyor olması.

• Şimdilik Glideos denedim.Yarın EyeOs'uda denerim:)
    Bilgi için teşekkürler.Online İşletim Sistemlerini ilk defa görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 17 Nisan 2009; 3:02:44 >
  • Bu fikir esasen microsoft firmasının fikri,
  • Online işletim sistemlerini çalıştırmak için, FlashPlayer kurulu başka bir işletim sistemine ihtiyacımız var. Sanırım gerçek anlamda online işletim sistemleri için biraz daha bekleyeceğiz. Bilgisayar boot esnasında sistem çekirdeğini de çevrimiçi olarak ağ üzerinden yükleyebilmeli. Internet bağlantı hızlarının 100MBit ve üzerine ulaşması durumunda, bunu gerçekleştirmek o kadar da zor olmasa gerek. Hatta öyle sanıyorum ki, yalnızca monitör, klavye ve işaretçi alarak bilgisayar kullanabileceğiz. Kasaya ve kasa içerisinde ki bileşenlere ihtiyacımız kalmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işletim sistemi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    işletim sistemi yükleme hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.