Şimdi Ara

online olanlar lütfen yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Eskişehir'den bir arkadaşım geldi ve Asus F3J model dizüstü bilgisayarında sorun var. Windows açılmıyor. Formatta atılamadı.Ne yapacağımızı bilemediğimizden arkadaşım kalktı Eskişehir'den İstanbul'a geldi. Bir gün boyunca Mecidiyeköy'de Asus distribütörü ile uğraştık ama bir muhatap bulamadık. Yarın Üsküdar Kısıklı Çamlıca da bulunan Asus Türküye ye gideceğiz.Fakat nerededir nasıl gidilir herhangi bir fikrimiz yok. Türk zihniyeti son anda yatakta aklıma geldi dh...Dedim arkadaşlardan yardım alayım...Lütfen bana yardımcı olun. Özellikle Kadıköy'den Bu kısıklı çamlıcaya nasıl gidlir..Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: alley

Arkadaşlar Eskişehir'den bir arkadaşım geldi ve Asus F3J model dizüstü bilgisayarında sorun var. Windows açılmıyor. Formatta atılamadı.Ne yapacağımızı bilemediğimizden arkadaşım kalktı Eskişehir'den İstanbul'a geldi. Bir gün boyunca Mecidiyeköy'de Asus distribütörü ile uğraştık ama bir muhatap bulamadık. Yarın Üsküdar Kısıklı Çamlıca da bulunan Asus Türküye ye gideceğiz.Fakat nerededir nasıl gidilir herhangi bir fikrimiz yok. Türk zihniyeti son anda yatakta aklıma geldi dh...Dedim arkadaşlardan yardım alayım...Lütfen bana yardımcı olun. Özellikle Kadıköy'den Bu kısıklı çamlıcaya nasıl gidlir..Saygılar

yardım etmek isterdim arkadaşım ama aklıma bişe gelmedii. keşke gelseydi.. sana tek bişey söyleyeceğim. TÜRKÜYE diye bi yer yok.. ülkenin adını en azından yanlış yazma..

• Mecidiyeköyden 522 alemdağ otobüsüne bin. Kısıklıda inicem de. Büyük çamlıca fidanlığının karşınında masaldan iş merkezinde servisi bulursun.
    Kadıkoyden ise çamlıca kısıklıdan geçen bir sürü otobüs var. sor bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

quote:

Orjinalden alıntı: alley

Arkadaşlar Eskişehir'den bir arkadaşım geldi ve Asus F3J model dizüstü bilgisayarında sorun var. Windows açılmıyor. Formatta atılamadı.Ne yapacağımızı bilemediğimizden arkadaşım kalktı Eskişehir'den İstanbul'a geldi. Bir gün boyunca Mecidiyeköy'de Asus distribütörü ile uğraştık ama bir muhatap bulamadık. Yarın Üsküdar Kısıklı Çamlıca da bulunan Asus Türküye ye gideceğiz.Fakat nerededir nasıl gidilir herhangi bir fikrimiz yok. Türk zihniyeti son anda yatakta aklıma geldi dh...Dedim arkadaşlardan yardım alayım...Lütfen bana yardımcı olun. Özellikle Kadıköy'den Bu kısıklı çamlıcaya nasıl gidlir..Saygılar

yardım etmek isterdim arkadaşım ama aklıma bişe gelmedii. keşke gelseydi.. sana tek bişey söyleyeceğim. TÜRKÜYE diye bi yer yok.. ülkenin adını en azından yanlış yazma..

Ülkemizin ismine olan duyarlılığını saygıyla karşılıyorum fakat aynı duyarlılığı dilimize de gösterebilseydin keşke.. "Bişe" ve ""bişey" diye "birşey" yok dilimizde...

Bu arada notebookgentr arkadaşıma teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alley -- 5 Ekim 2007; 9:57:50 >

• yani simdi adamın derdi ney sen gelmişsin burda polemik yaratıyorsun yok türküye degil türkiye yapılacak iş degil bunlar ayrıntılarla boğulma.. (Sadece yazı yazmak için yazma) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhanglang -- 5 Ekim 2007; 12:12:02 >
  • Selamlar tekrardan..

Öncelikle sapika arkadaşıma duygularıma derman olduğu için teşekkür ederim..

Ayrıca notebookgentr nin yardımı ile kolay bir şekilde bulduk asus TÜRKİYEyi.
    İstanbul Dışında olanları bilgilendirmekte fayda var. Asus Türkiye'nin Aras Kargo ile anlaşması varmış ve bizimkisi gibi bir arıza söz konusu olduğunda (bizimkinin garantisi sürüyordu belki özel muammele olabilir :)) Aras Kargo'ya Laptop'u veriyorsun onlar ücretsiz İstanbul'a taşıyorlar ve sorunun çözüldükten sonra aynen eve teslimatıda gerçekleştiriyorlarmış. Yani İstanbul'a gelmenize gerek kalmıyor.
    Bunu yapmadan önce merkezi aramanız ve onları durumla ilgili bilgilendirmeniz gerekli tabii ki.Merkez sizi zaten gerektiği gibi yönlendiriyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alley -- 6 Ekim 2007; 1:06:43 >
  • Rica ederim. Aslında notebookunuzu göndermeden önce asusu aramanıza gerek yok. Düzgünce yolda zarar görmeyecek şekilde paketleyip gönderin yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.