Şimdi Ara

Online Oyun hakkında yardım edebilecek varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba üst konuya yazmıştım ancak hiç bir cevap alamadım.. Her ay elimde 30-40tl gibi bir para kalıyor ve çok fazla vakit harcamasamda güzel pvp yapabileceğim bir oyun arıyorum herhangi bir grafik görüntü vb takıntımda yok ama dolu dolu pvp yaşamak isterim elimde kalan parada bu keyif alabileceğim online bir oyun söyleyebilirmisiniz ?

• bu paranın yarısına oyunda shop olmayan Eveonline oynamanı oneririm oyunda pvp sınırsız youtubeye eve war,pvp tarzda seyler yazarak oyunun pvp sini inceleyebılırsın detaylı içerik ve rehber bulmak için googledan aratadabılırsın.

Bu oyunu oyna yada oynama ama kesınlıkle free gibi gorunen oyunların tuzagına düşme shop item olmayan her ay aylık para verebılecegın bır oyun oyna
  • Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim açıkcası bu para olayında o yüzden detaylı olarak söylemek istedim yani aylık para vereyim güzel bir pvp yaşayayım istiyorum.. Bahsettiğiniz oyun sanırım gördüğüm kadarıyla uzayda geçen bir tarzı var bu tarzı pek sevmiyorum ancak başka yorumlar gelmesse bakmaya çalışacağım yorumunuz için teşekkür ederim.
  • AION denedin mı bilmem ama bir dene kredi kartı ile 45 liraya 3 aylık goldpack alabilirsin , 3 aydada charını idare eder kıvama getirebilirsin , şuan gece 03.00 04.00 da bile zerg geziyor oyuncu sayısıda tatmin eder durumda
  • Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim aion daha önce görmedim sanırım denemeyi istediğim oyunlar arasındaydı, tam olarak bilgi verebilirmisiniz yanılmıyorsam aion'un bir kaç serverı var hangi firmanınkinde oynamamı tavsiye edersiniz ? Ayrıca gold pack olayı tam olarak nedir, premium tarzı birşeymi bilgilendirirseniz sevinirim. n_n
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.