Şimdi Ara

Online Oyun Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar online strateji oyunu istiyorum bildiğiniz bir oyun varmı online strateji oyunu ya büyük ihtimal yoktur fakat ama hani şöyle arkadaşla ordularımızı kapıştırcağımız böyle eğlenceli bir oyun:

edit: arkadaşım pcsi çok iyi değil Ayrıca Arkadaş LoL sevmiyor yani lol strateji gibime geliyor benim ama strateji değilse bilemiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphateen3 -- 7 Nisan 2013; 18:30:18 >

• Vardı sanırım ama unuttum ismini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Vardı sanırım ama unuttum ismini.

peki teşekkürler yinede hatırlayınca yazarsın
  • Bildiğim iki tane var da sen de biliyorsundur malesef pek fazla çeşit bulunmuyor

-Stronghold kingdoms
    -Age of empires online
  • Starcraft 2 yi multi oynarsin ancak LAN destegi yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starcraft II.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar starcraftla age of empires online hoşuma gitti arkadaşa soracağım birde sağolun konuyu kapatbilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ordu deyince World of Battles geldi aklıma.
  • OMG tam aradığım oyun C_K çok teşekkürlerrr <3 <3
  • Bu oyun gerçek dünyanın sanal hali. Ülkeler aynı. Oyuna biz vatandaş olarak başlıyoruz şirket iş antreman vs. kendimizi ekonomik ve askeri alanda güçlendiriyoruz. Siyasi Parti kurabiliyoruz. Kendi gazetemizi açıp halka yayın yapabiliyoruz. Ülkemiz için savaşlara katılıyoruz . Seçimlere katılabiliyoruz. Başkanlık ve milletvekili olmak için aday bile olabiliyoruz başkanlık ve milletvekilliği için.. Kısacası güzel bir oyun . Tavsiye ederim..

http://karesibeyii.blogspot.com/2013/04/erepublik-muthis-gercek-zamanl-strateji.html <= oyun hakkında kısa bilgi için hazırladığım blog ve tanıtım videosu

http://www.erepublik.com/tr/referrer/KaresiBeyii <= Oyuna kayıt olmak için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.