Şimdi Ara

onlıne oyun tavsıye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bos vaktım coq onlıne oynıcagım setup gerektırmeyen dırek uye olup oynanan tarzda oyunlar tavsıye lazım tskler

• ikariam ama oda sıkıyor işte
  • Travian.
  • bite-fight & metaldamaqe & gladi-atus türü seyler dene onlar sürekli online olarak qelisebileceqin oynayabileceqin zevkli oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unlimitêd -- 14 Ekim 2008; 13:55:51 >
  • coq tskler herkeze
  • türkçe katilleri .....

oligopoli ve travianı dene bence

oligopolide admin sana yardım edebiliyor bana çok para bağışı yaptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

türkçe katilleri .....

4 gün rahatladık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence popmundo başla biraz zor gibi görünüyo ama aslında çok basit üstelik DH forumdaki rehber çok yardımcı oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

türkçe katilleri .....

işte çakmalığı orda
  • travian tabiki :) [hoş bırakdım ama]
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

travian tabiki :) [hoş bırakdım ama]

multi hunterlerden herkes bırakıyor boşa emek harcanıyor
  • açıkçası seni çok iyi anlıyorum adam akıllı oyun var ama sıktığı kesin....
    thecrims oyna desem 20-30 tane hesap açmıyacaksan başlama bile...
    travian desem..... multihunter bela kardeşim.... ayrıca para harcamam dersen başlama...
    globalwars güzel ama online olan az kendi kendne çevrende olmayan insanlarla savaşmak salakça oluyor...
    futbolmenajeri lig bitince emeğin boşuna gidiyor... diğer lig kullanırım diye adam yetiştirdim boş bir oyunmuş....
    popmundo aslında zevkli sanatçı kimliğini ortaya koyuyorsun ama sosyal muhabbet ortamına girmezsen haftada 1 defa baksan yetecek tarzda bir oyun....
    karadiyar var %99 sıkılırsın 12 saatte bir görev mi olur saçma Türk aklı işte....
    tek önerebileceğim oyun hattrick futbol menajerlik oyunu.... 4 senedir oynuyorum beceremediğim kesin gerçi hile yapmıyorum sorun da bu ya neyse.... maçlar her hafta pazar günü oynanıyor çarşambaları da ayarlarsan hazırlık maçı...
    tavsiyem stadını geliştirme taraftarının sayısına göre ayarlıyor... yani 100.000 kişilik stad yapsan boş.... hem boşuna masraf hem aaylık masraf ben yaptım meğerse taraftara göre hesaplanıyormuş....
    oyuna başladğın zaman max 18 yaşında futbolcu al... ana özelliği çok iyi pas yeterli olarak al....
    3-5-2 oynarsan 3 orta saha al yetiştir... oyunkuruculuk ve pas a önem ver
    3-4-3 veya 4-3-3 oynarsan forvet çok iyi pas yeterli al... taktiğin %80 de olsun kondisyo da %5...
    soruların olursa özelden mesaj at yardım etmeye çalışırım...

• Warpfire.
  • Antaryon oyna kerup olup Ats klanına gel....
  • bana da aynı şekilde tavsiye lazım arkadaşlar. bir süredir bite-fight oynuyorum ancak oyun hatalarından çok sıkıldım.
    benden çok zayıflara bile yeniliyorum ve doğal olarak oyun oynama isteğim kalmadı.
    bi ara o-game oynamıştım, o tam bir bağımlılık ve ona geri dönmek istemiyorum, yine bite-fight tarzı ancak datalarında problem olmayan bir oyun var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

travian tabiki :) [hoş bırakdım ama]

kafadar Silkroad yüzünden mi bıraktın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: escala

bana da aynı şekilde tavsiye lazım arkadaşlar. bir süredir bite-fight oynuyorum ancak oyun hatalarından çok sıkıldım.
    benden çok zayıflara bile yeniliyorum ve doğal olarak oyun oynama isteğim kalmadı.
    bi ara o-game oynamıştım, o tam bir bağımlılık ve ona geri dönmek istemiyorum, yine bite-fight tarzı ancak datalarında problem olmayan bir oyun var mı?

onlar oyun hataları degil degisik bir sistemi var oyunun onlarda olmasaydı düsün artık düsük seviyeli arkadaslar hep yenilirdi ve bırakma istekleri gelirdi senin dedigin gibi olsaydı cehennem tasını alan parasız oynayanı ezmiş oluyor ve dogal olarak buda ezilenlerin oyunu bırakmasını saglıyor bunlar oyunun tuzu biberi henüz tam gelismedikten sonra saldırı yapma ve gelis bak o zmn kimse saldıramıyacaktır ondan sonrada sen saldırıya baslarsın ve asıl zevki sen alırsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

Orjinalden alıntı: escala

bana da aynı şekilde tavsiye lazım arkadaşlar. bir süredir bite-fight oynuyorum ancak oyun hatalarından çok sıkıldım.

onlar oyun hataları degil degisik bir sistemi var oyunun onlarda olmasaydı düsün artık düsük seviyeli arkadaslar hep yenilirdi ve bırakma istekleri gelirdi senin dedigin gibi olsaydı cehennem tasını alan parasız oynayanı ezmiş oluyor ve dogal olarak buda ezilenlerin oyunu bırakmasını saglıyor bunlar oyunun tuzu biberi henüz tam gelismedikten sonra saldırı yapma ve gelis bak o zmn kimse saldıramıyacaktır ondan sonrada sen saldırıya baslarsın ve asıl zevki sen alırsın.

evet belki söylediklerinde haklı olabilirsin ama insan kendinden güçsüzlere yenilince morali çok bozuluyor, düşünsene biraz paran birikmiş ve kendinden biraz güçsüze saldırıyorsun (oyunda sürekli hatalar olmasa zaten kendi denklerime saldırıp daha çok para almaya çalışırım ama hatalar olduğundan bende hep güçsüzlere saldırmak zorunda kalıyorum) ve yenilince kendi biriktirdiğin parayı kendi ellerinle adama teslim ediyorsun

• kendinden cok gücsüz dedigin ? kesin cazibesi veya kabiliyeti yüksektir o yüzden sansına almıstır ayrıca üstündeki esyaların kaliteside buna en büyük etken
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

kendinden cok gücsüz dedigin ? kesin cazibesi veya kabiliyeti yüksektir o yüzden sansına almıstır ayrıca üstündeki esyaların kaliteside buna en büyük etken

mesaj kutumdaki tüm mesajları hergün silerim çok dolduğu için ama silmesem birkaç tanesini örnek verebilirdim, mesela ben şuan 17. levelim ve saldırdığım adamlarda benim levelim civarında ama güç savunma kabiliyet vs... bütün özellikleri benden 5-10 arasında düşük olmasına ve benim üstümdeki silahların onlardan daha iyi olmasına rağmen yenilmek uyuz ediyor beni hani bütün özellikleri geçtim enerjim bile daha yüksek

neyse cevapladığın için saol arkadaşım napalım oyunun cilvesi diyip katlanıcaz artık ama heran sinirlenip hesabı silebilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.