Şimdi Ara

Online oyuna para yatırmak (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
16.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jungle heatta 550 elmas aldım blr işçi klubesi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zamanında wolfteam a 600 kusur yatırdığı mı bilirim. Çocukluk işte .)

• Bence yatırın arkadaş sonuçta eğlenip mutlu oluyorsunuz. Değermi değer tabiki.

ben 300tl sanalika ya 50tl metin2 ye 100tl civarıda facebook oyunlarında harcamıştım ve hiçte pişman değilim.
  • Oyuna para yatırma taraftarıyım. Öyle direk 200-300 TL değilde yavaş yavaş, mesela League of Legends'da indirimler oluyor onları bekliyorum ona göre ayarlıyorum ve oyuna para yatırıyorum. Bu zamana kadarda fazla pişmanlık duymadım, hayatta ne olucağını bilmiyorum ve eğlenmeye bakıyorum. Fazla abartmadığınız sürece anormal bi' durumun olmadığını düşünüyorum.
  • League of legends'a yatırdıklarıma pişman değilim sadece 20 liramı ne yatırdım galiba 2-3 şampiyon aldım. hala oynuyorum ve oynadıkça mutlu oluyo insan tabi moralim düzeliyo zaman geçiyo falan işte. oyunlara yatıranlara aptal derlerde (bazı insanlar), bence insanı eğer mutlu edicekse değer.. yani giden paranız olsun sizin mutluluğunuzdan değerlimi ya :D
  • knıght onlıne 3-4 bin tl rahat bulmusutr
  • Silkroad Online'a baya para yatırmıştım,bir gram pişman değilim.Çünkü,gold premium alarak daha hızlı kasılarak hem elektrikten,hem zamandan tasarruf ettim ve daha çok eğlendim.Özel kıyafetler aldım ve daha çok dayanıklı olarak,daha hızlı kasıldım vs.Tabi en sona illegal bota bıraktım kastı,baktım oyun gittikçe paralıya geçiyor bıraktım gitti,iyi yıllardı ama özlemedim değil aslında.Resmen aile ortamı vardı,hüzünlendim şimdi. Şöyle birşeyde var online oyunlarda parasız harbiden oynamak cok zor,mesela silkroad online da imkanı yoktu premiumsuz oynamanın.
  • 500-1000 lira civarinda premium kosp vs gibi seylere knight online dan para yatirdim. Kurusuna kadar helal olsu 2005 2008 arasindaki zevki tekrar geri versin 2 bin lira yatiririm.

• dışarda içilen 1 bira 8 lira minimum. ve verdiği keyif 30dakka filan. bir oyuna yatırılan 20lira ile haftalarca eğlenebilirsiniz bende pek bi para yatırmadım hiçbi oyuna ama saçma bulmuyorum yatırılabilir. eğlence en nihayetinde öyle bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

lolde rp çekip weste geri döndüm,pişman degilim

+1111111

• Lole 250 harcamisim.Pisman degilim.20 tl falan aldim hep sorun olmuyor.Hobim.Yeni kostum karakter falan aldigimda mutlu oluyorum

• 50-60 tl yatirmistim metin2 nin zevkli oldugu zamanlarda. Pisman degilim.

• 5 sene içerisinde 2bin kadar yatırmıştırım bin lirada çarımı satarak almıştım. Şimdiyse çok nadir yatırıyorum

• 1000-1500 lira yatırmış olabilirim, 700-800 lira geri aldım.
    Pişman değilim, gerçekten bana bir daha tadamayacağım zevki verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yas 25 bugune kadar hicbir online oyuna para yatirmadim yalniz su üc aydan beri point blank oynuyorum a.tegmen 1.kademedeyim felaket hirs yaptim yatirdgm para 250 tl falan karakter ve silah aldim bol bol aug tan tut famas gold,p90 ext,ceytak,scar l recon,kriss sv tr aldim karakter olarak nitelikli hyde aldim 120 hp veriyo jason maskesi aldim oyunda resmen kralsiniz bunlarla hala da almayi dusunuyorum..yalniz biz bunlari yaparken oyunda vh lerin olmasi cok canimi sıkıyor..enayi gibi hissediyorm kendimi benim gibi dusunen yada bana bi fikir verecek arkadas var mi icinizde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

yas 25 bugune kadar hicbir online oyuna para yatirmadim yalniz su üc aydan beri point blank oynuyorum a.tegmen 1.kademedeyim felaket hirs yaptim yatirdgm para 250 tl falan karakter ve silah aldim bol bol aug tan tut famas gold,p90 ext,ceytak,scar l recon,kriss sv tr aldim karakter olarak nitelikli hyde aldim 120 hp veriyo jason maskesi aldim oyunda resmen kralsiniz bunlarla hala da almayi dusunuyorum..yalniz biz bunlari yaparken oyunda vh lerin olmasi cok canimi sıkıyor..enayi gibi hissediyorm kendimi benim gibi dusunen yada bana bi fikir verecek arkadas var mi icinizde?

wolfteam olsaydi..

• quote:

Orijinalden alıntı: İzninizle

quote:

yas 25 bugune kadar hicbir online oyuna para yatirmadim yalniz su üc aydan beri point blank oynuyorum a.tegmen 1.kademedeyim felaket hirs yaptim yatirdgm para 250 tl falan karakter ve silah aldim bol bol aug tan tut famas gold,p90 ext,ceytak,scar l recon,kriss sv tr aldim karakter olarak nitelikli hyde aldim 120 hp veriyo jason maskesi aldim oyunda resmen kralsiniz bunlarla hala da almayi dusunuyorum..yalniz biz bunlari yaparken oyunda vh lerin olmasi cok canimi sıkıyor..enayi gibi hissediyorm kendimi benim gibi dusunen yada bana bi fikir verecek arkadas var mi icinizde?

wolfteam olsaydi..

kards wolfteamin ambiansi hic sarmadi beni pb daha cekici duruyor acikcasi bir de wolfteam eskidi be coluk cocuk oyunu gibi geliyor ayriyeten pb de grafikler rutbe olayi silahlar vs. daha gercekci duruyor

• quote:

quote:

quote:

wolfteam olsaydi..

kards wolfteamin ambiansi hic sarmadi beni pb daha cekici duruyor acikcasi bir de wolfteam eskidi be coluk cocuk oyunu gibi geliyor ayriyeten pb de grafikler rutbe olayi silahlar vs. daha gercekci duruyor

haklisin . ben ona 5 senede 3 bin lira gibi bisi yatirdim . simdi biraktim . cocuk doldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

wolfteam olsaydi..

haklisin . ben ona 5 senede 3 bin lira gibi bisi yatirdim . simdi biraktim . cocuk doldu

yas kac hocam bu arada ? bir de bisey demek ihtiyaci hissettim pb de istedgniz kadar kasin fareyi duzgun kullanamadiktan sonra istersen yarbay ol nafile..eski counter strike ustadiyim bu arada bu yuzden bu oyun cekti beni her ne kadar cok fark olsada..cs nin kalbimizdeki yeri ayridir

• yastik1 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel oyun ise korsanını yapar, localden oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55electronicdesign -- 7 Aralık 2013; 10:55:50 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.