Şimdi Ara

Online oyuna para yatırmak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
16.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://steamcommunity.com/market/listings/570/Unusual%20Drodo%20the%20Druffin?l=turkish?l=turkish

Bunu aldım 341 $ ye pişman değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl ko oynadım harcadığım para 500 flandır en fazla ama oynadığım vakite acıyorum tam anlamıyla zaman kaybı
  • Sanal'a para yatırmayın LÜTFEN!!! Gençliğiniz gidiyor desemde birçoğunuz benim hayatım, benim oyunum diyeceksiniz, biliyorum.
    Hiçbir şey kazanmıyor üstüne asosyal olup nerdeyse konuşmayı unutacak hale geliyor, Pişman oluyorsunuz.
  • lol,dota2,knight online...Türkiye'de bunlar çok iyi para kazanıyor...Özellikle lol,her cafede bir sürü çocuk oynuyo ve hepsi skinli.Skinde parayla alınan birsey
  • oynadığınız oyunların aylık giderlerinin olduğunu unutmayın.
  • Team Fortress 2'ye 200TL falan yatırdım, oyunu bırakmama rağmen pişman değilim.
    Bir üstünlük verdiği de yok itemlerin, sırf kozmetik

• Zevk alabileceğim herşeye para yatırabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knight'dan 1000tl üzeri bir kazanç sağladım yaklaşık 1 senede. Hem de zevkini iyice çıkardım. 8 senede sadece bir kere 30 tl yatırdım
  • bende çoook yatırdım knight'a acayip pişmanım .. paradan çok o oyunla geçirdiğim zamana acıyorum
  • para yok ki vermeyi düşüneyim
  • Eskiden gunde 1 paket sigaraya 5 lira verirdim simdi bir oyundan zevk aliyorsam gunde 5 lira acimadan veririm

• 10 seneden fazladır online oyun oynuyorum. Zevkin en büyüklerini , bir sürü iyi güzel dost kazandım. Para mı ne parası 1 kuruş dahi harcamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer oyundan zevk alıyorsan küçük miktarlar yatırabilirsin.Neden olmasın?
  • S4 e 100 tl nin üstünde para yatırdım normalde 3-4 hit ölmem gerekirken 12-13 hit dayanıyorum bu sene 12yim oynamam ama seneye oynarken tekrar aynı zevki yaşayacam oyunda aldığın zevki çoğu zaman arttırır

• para yatacak 2 oyun oynadım 1 tanesi WOW diğeri LOTRO idi Çok para yatırmadım ama her ergenin bayram haçlığıyla 1 aylık KO Bronze üyelik almışlığı vardır :D
  • Oyunlara para harcayanlara ''saçmalık'' gözüyle bakanlar ayda sigaraya, içkiye 300-400 lirayı geçik para harcamakta hiçbir sakınca görmezler.
  • Ne kadar oyunu oynadığına ne kadar para verdiğine bağlı.

Mesela bir oyun 100 TL diyelim onu aldın 10 saat oynadın.

Mesela WoW a ayda 13euro veriyon 35tl falan diyelim WoW'u ayda 10 oynuyorsan daha karlı ve mantıklı.

Veya oyun oynamıyorsun para vermedin oyuna diyelim sokağa çıkıyorsun o sürede 3-4 saat geziyorsun yemekti, kahveydi derken gitmiş 20 TL... 3-4 saatlik gezme için
  • f2p oyunlar para üzerine kurulu oyunlardır. eğer bir oyunu zevkle oynuyorsanız oyun sistemi size mecburen para yatırtacaktır. çünkü size ücretsiz olarak sunulan hizmet zevkle oynadığınız bir oyunda yetersiz kalacaktır. mümkün olan en az miktarla işin içinden çıkabilmek önemli olan.
  • Sigara yok alkol yok uyuşturucu yok karı kız olayım yok.
    Online oyunlara 1.000 tl yi geçmiştir yatırdığım paralar pişman mıyım asla bazen üzüyor oda o kadar emek ve para yatırdığın oyunun bozulup gitmesi(knight-metin2-pointblank) neyseki lol bu sorunu çözecek gibi.
  • Uzun yıllar knightonline oyuncusuydum ve stresimi atmak bir nevi daha fazla eğlenmek için biraz yatırım yapmıştım...O zamanlar değdiğini düşünüyordum şuan ki aklımla o kadar çok paralar yatırmam (2bin-3bin)...Ben okul çağında oynamaya başladım üniversitede de devam ettim 3 üniversite kazandım okudum (okuyamadım) hepside terk bunun tek sebebi belkide bu oyundu.Şuan oynamıyorum hayatta yaptığım hiç birşeyden pişman olmadım herşeyin bir tecrübe olduğunu bana birşeyler kattığını düşünüyorum...
    Şöyle bir görüntü koyayım eskiyi hatırlayalım :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.