Şimdi Ara

Online oyuna para yatırmak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
16.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • knight oynayan arkadaşım 5000 lira civarı harcayıp char dizdi. oynadı bir kaç ay sonra yine 5000 e sattı araba aldı.
  • Knight Online denilen lanete zamanında toplam 4-5 milyara yakın para yatırdım (henüz 17 yaşındayım), şimdi düşünüyorum; eğer o parayı yatırmasam ne yapabilirdim diye. Aslında objektif bakarsak hiçbir bok yapılmazdı sanırım, en iyi yapacağım şey şuan extreme bir bilgisayar sistemi dizerdim veya iyi bir bilgisayar üstüne scooter tipi bir motosiklet veya güzel bir bisiklet alınabilirdi. Zamanında eğlendik mi? Eğlendik, gerisine diyeceğin tek şey eyvallah olur.
  • Kafanız bastığında ''Ulan ben napmışım'' diyebileceğiniz türlerdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

5 yıl kadar WoW oynadım,her ay verdiğim para helal olsun çok zevkliydi

+1

Ben de 3 sene kadar oynadım.Kesinlikle değdi!

Ayrıca bu süre zarfında birkaç kere bırakıp tekrar başladım.Her bıraktığımda hesabımı 200-250 civarına sattım.Bu yüzden çokta para yatırmış sayılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 1 Ekim 2013; 13:33:07 >
  • eskiden benim çara araba veriolar yok bunun kine 50 bin tl vermişler vermemiş cart curt geyikleri devam ediyomuu
  • sigaraya içkiye yatırmaltan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

5 yıl kadar WoW oynadım,her ay verdiğim para helal olsun çok zevkliydi

+1

Ben de 3 sene kadar oynadım.Kesinlikle değdi!

Ayrıca bu süre zarfında birkaç kere bırakıp tekrar başladım.Her bıraktığımda hesabımı 200-250 civarına sattım.Bu yüzden çokta para yatırmış sayılmam.

bende bıraktıgımda 350k gold vardı hepsini sattım 500 tl gibi bi para geçti elime
  • Ben çok yatırdım, oyunu bırakınca acıyorum. Oyuna verilen paralara yazık.

• Knight a 500 e yakin para yatirdim geri donmedi.
    Rappelze 400-500 yatirmistirim 1.700 e sattim
    Suanki oynadigim oyuna 100-150 tl yatirmistirim fakar 600 tl den alici var satmiyorum pisman miyim ? Hayir

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

eğlence için para harcamaktan korkmayın arkadaşlar ama gidip bütün maaşınızı veya bütün harçlığınızı da yatırmayın yani

Zamaninda stajyerken 440 lita maasin 400 uze iron neck ve iron belt almistim

• Bence saçma değil neden mi saçma değil ? Online oyunlardanda hayli zevk alıyoruz . Dahada iyi olmak istiyoruz bazen işin içine para giriyor bu ne miktarda yatırılır orası kişiye bağlı kimi fazla para vermez kimide aşırı para verir. bende karşılaştırma yapıyorum sigara kullanan birine yazık her gün 7-10 lira para verıyorsun dedıgımde mantıklı bir cevap alamıyorsam buda kimseyi bağlamaz yani . Herkesin zevki ayrı istiyorsam 3-4 bin lira para yatırırım Para benim kan benim damar benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

zamanında metin 2'de at kuyruğu saç için 10 küsür lira vermiştim. ama gelen geçen kesiyordu, eziktim.

şimdi ne mi oldu? metin2'nin berberiyim saçlar benden sorulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

600-700 TL wolfteam.Evet ulan evet wolfteam tamam mi yasim kucuktu ben de bastim parayi pismanim ezmeyin

bence wolfteama değmez herşey günlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

eğlence için para harcamaktan korkmayın arkadaşlar ama gidip bütün maaşınızı veya bütün harçlığınızı da yatırmayın yani

Zamaninda stajyerken 440 lita maasin 400 uze iron neck ve iron belt almistim

Sen bokunu çıkartmışsın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: RoSSoJoZeF

Kafanız bastığında ''Ulan ben napmışım'' diyebileceğiniz türlerdendir.

Sozluk mu sandin burayi

• Öncelikle çok para yatırdım,pişman değilim.Çünkü oyuna para vermeyi halı sahaya,PS kafeye yada eğlenmek için para verdiğiniz diğer aktivitelerden farklı görmüyorum.İkisinide eğlenmek için oynuyorum ve karşılığında biraz ücret vermek bana hiç saçma gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Paran verenin güçlü olduğu bir oyunsa ona para harcamak saçmalık bana göre. Gerçi öyle oyunu oynamak bile saçmalık

Para verenin guclu oldugu oyuna para yatirmak sacmaliksa para verenin güçsüz oldugu oyuna para yatirmak daha mi mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

Paran verenin güçlü olduğu bir oyunsa ona para harcamak saçmalık bana göre. Gerçi öyle oyunu oynamak bile saçmalık

Para verenin guclu oldugu oyuna para yatirmak sacmaliksa para verenin güçsüz oldugu oyuna para yatirmak daha mi mantikli

O tür oyunlarda emek veya oyunculuğun hiç bir önemi kalmıyor, kim daha fazla para harcamışsa o kazanıyor. Çoluk çocuğu söğüşlemek amacıyla açılıyor zaten bu tip oyunlar. Piyasada aylık ücretle veya para yatıranın yatırmayana üstünlük kurmadığı oyunlar da mevcut

• quote:

quote:

quote:

O tür oyunlarda emek veya oyunculuğun hiç bir önemi kalmıyor, kim daha fazla para harcamışsa o kazanıyor. Çoluk çocuğu söğüşlemek amacıyla açılıyor zaten bu tip oyunlar. Piyasada aylık ücretle veya para yatıranın yatırmayana üstünlük kurmadığı oyunlar da mevcut

oyuna para verenler genelde olgun yaşca büyük insanlar.

arkadaş çevren çocuk oldugundan sana öyle gelmis olabilir kendi dar dünyandan bakıyorsun olaylara. ben oyunlara hiç para yatırmadım ama arkadaşlarım yatırıyor ve hepsi işinde gücünde insanlar. zaten reşit olmayan cocugun kredi kartı bulup o işlemleri yapması da zor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyuna para verenler genelde olgun yaşca büyük insanlar.

arkadaş çevren çocuk oldugundan sana öyle gelmis olabilir kendi dar dünyandan bakıyorsun olaylara. ben oyunlara hiç para yatırmadım ama arkadaşlarım yatırıyor ve hepsi işinde gücünde insanlar. zaten reşit olmayan cocugun kredi kartı bulup o işlemleri yapması da zor.

Arkadaş 2 çift muhabbet etmeye gelmiyor, hemen laf sokup ego tatmin etmeye başlamış. Kahvede mi büyüttüler sizi anlamıyorumki. Her konuştuğun insanı çocuk mu sanıyorsun sen? Hadi trollüğünü başkasına yap.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.