Şimdi Ara

Online oyuna para yatırmak (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
16.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 55electronicdesign

Çok güzel oyun ise korsanını yapar, localden oynarım.

valla guzellik goreceli kavramdir denemen lazm bana sorarsan para yatirdgma gore iyi bir point blank bir forum donanim bunlar kesnlikle bagimlilik :) su an isteym ve hala konu disinda takiliyorm var sen dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Sigaraya para vermekten iyidir

Hayatta hiç birşey sigaraya para vermekten iyi olamaz

• Bir sinemaya gitmekten farkı yok bence hiç saçma değil

• quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

quote:

Orijinalden alıntı: İzninizle

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İzninizle

quote:

yas 25 bugune kadar hicbir online oyuna para yatirmadim yalniz su üc aydan beri point blank oynuyorum a.tegmen 1.kademedeyim felaket hirs yaptim yatirdgm para 250 tl falan karakter ve silah aldim bol bol aug tan tut famas gold,p90 ext,ceytak,scar l recon,kriss sv tr aldim karakter olarak nitelikli hyde aldim 120 hp veriyo jason maskesi aldim oyunda resmen kralsiniz bunlarla hala da almayi dusunuyorum..yalniz biz bunlari yaparken oyunda vh lerin olmasi cok canimi sıkıyor..enayi gibi hissediyorm kendimi benim gibi dusunen yada bana bi fikir verecek arkadas var mi icinizde?

wolfteam olsaydi..

kards wolfteamin ambiansi hic sarmadi beni pb daha cekici duruyor acikcasi bir de wolfteam eskidi be coluk cocuk oyunu gibi geliyor ayriyeten pb de grafikler rutbe olayi silahlar vs. daha gercekci duruyor

haklisin . ben ona 5 senede 3 bin lira gibi bisi yatirdim . simdi biraktim . cocuk doldu

yas kac hocam bu arada ? bir de bisey demek ihtiyaci hissettim pb de istedgniz kadar kasin fareyi duzgun kullanamadiktan sonra istersen yarbay ol nafile..eski counter strike ustadiyim bu arada bu yuzden bu oyun cekti beni her ne kadar cok fark olsada..cs nin kalbimizdeki yeri ayridir

yasim 25 . pb beni hic heyecanlandirmiyor

• evpandası kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, bende 5 yıldan biraz fazladır galiba ama 5 yıl olarak baz alırsam tahminen 1700 civarında aylık ücret ödemişimdir. Üzerine expansion paketleri iyi para vermişim.

Pişmanmıyım hayır Yine aynı döneme dönsem yine veririm

Keyf işi bunlar.
  • Tam 6 yıldır METIN2 oynuyorum . artık pek girmem ayda 1 belki oda neler değişti diye bakmak için
    gerçekten ticari zekayı geliştiriyor mmorpg oyunlar
    harcadıgım para 6 yılda 1500 lira falan olmustur , 700 lira falan da kazanmısımdır
    pişman değilim
  • Eğer eğleniyorsanız isterse 100lerce lira olsun bence sorun değil
    Dışarıda kötü alışkanlıklar edinmek yerine evde oturur oyununu oynarsın daha iyi.Tabi bağımlısı değil bunu eğlenmek için bir araç olarak kullanmak gerek
    Ayrıca ben sigara kullanmıyorum şöyle ufak bir hesap yapalım 2 günde 1 paket desek ayda 8x15=120 lira kendini zehirlemeye mi vermek daha mantıklı yoksa eğlendiğin bir şeye para yatırmak mı ?

Bu güne kadar oyun için para harcamam 100 lirayı geçmemiştir ama ben böyle düşünüyorum zaten o kadar oyun meraklısıda değilim ama insanların buralara para aktarması bence sorun değil çok abartılmadığı sürece
  • 50 tl yatırmıştım, pişman değilim zevk işi sonuçta. benim gözümde bakkaldan aldıgım cerez cikolatadan farkı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifaya çok para yatirirdim allahtan kol bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

Söyle bir hesap yapsanız saçma diyenler bir sürü saçma şeye para verdiğini görcenizde çekemiyorsunuz sanırım oyuna para yatıranları.Para benim,zevk benim,zaman benim.Bırakta ben biliyim yatırıp yatırmıyacağımı öyle saçma falan demeyin bana göre saçma değil çatır çatır yatırır oynarım oyunumu.

Kan benim ,damar benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Saçma mı değil mi saçma ise neden saçma değil ise neden değil ?

Bence saçma değil velhasıl durum şöyle olmakta bence ;
    Sanırım 5-6 sene Silkroad Online oynadım.Tahminlerime göre 1.500 TL'den fazla para harcamışımdır.Bir kez de soyulduğumu düşünürsek ve en son sattığım ücretten kazancım olan 350 $ parayı düşünürsem.
    Bu zaman zarfında eğlenmişsem, parayı takmam.Çünkü zamana yayınca hem çok fazla bir para değil.Hem tatmin konusu tamamlanmış.

Para vermenin haricinde deli gibi zaman harcamaksa eğer diğer merak edilen.Tabi ki çok saçma.Çünkü bir çok Silkroad oynayan gibi bende harcadığım zamandan pişmanım.Aşırı bağlayıcı bir oyun olduğunu düşünüyorum.

O yüzden inşallah 2-3 gün boyunca boş kalıp , canın sıkılmaz ve eğer öyle bir zamanın olursa internetin olmazda kitap mitap okursun veya gezer tozarsın :)

• Aylık 10-15 TL gibi rakamlar ise sorun yok abartmamak koşulu ile kabul edilebilir.Nedeni ise sonuçta zevk meselesi.Oyundan keyif alıyorsan 3-5 aramamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gölge_SakaL -- 7 Aralık 2013; 13:25:16 >
  • 1.Oyunda amelelik çekmektense daha kolay olması açısından alınabilir. (Eğer oyunu gerçekten seviyorsanız.) (Clash of clans)
    2.Yatırdığınız miktardan daha fazlasını kazanacaksanız yatırılabilir. (Knight Online)
  • Vakit nakittir.
    Bir ayda şununla uğraş sonra oyundan keyif almaya başlarsın tarzı oyunlarda;
    >Sıkıcı kısmı para ile atlayabiliyorsan,
    >Harcayacağın para bir sonraki para girişine kadar seni zor duruma sokmuyorsa,
    oyuna para vermek makul bir davranış olabilir.
  • Karahan Online, belki 350 lirayı geçmiştir Kazancım oyun içinde oldu hep.
  • Oyunlara para yatırmak saçma degil kendinizi kandırmayın

Sosyal olucam diye Cadde de benzinde oturup 2-3 shot icin verilen paralar daha mı mantıklı ?

Veya taksim de dandik bir barda biraya bide üstüne miller a verilen 15 lira daha mı mantıklı ?

Herkes eğlendiğine para harcar günde 1 paket sigara içen insan bana olm oyunlara para mı harcanır derse ben de cevabını veririm yani

Kaldı ko ps3 te kardeşlik denen bisi var 75 tl ye oyun alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Aralık 2013; 14:24:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Oyunlara para yatırmak saçma degil kendinizi kandırmayın

Sosyal olucam diye Cadde de benzinde oturup 2-3 shot icin verilen paralar daha mı mantıklı ?

Veya taksim de dandik bir barda biraya bide üstüne miller a verilen 15 lira daha mı mantıklı ?

Herkes eğlendiğine para harcar günde 1 paket sigara içen insan bana olm oyunlara para mı harcanır derse ben de cevabını veririm yani

Kaldı ko ps3 te kardeşlik denen bisi var 75 tl ye oyun alıyorsunuz

+1

beynimden çıkabilirsin artık
  • Bence de saçma şu devirde bile pay to win varsa daha diyecek bir şey yok
    bknz. @zula o oyuna 2000 3000 tl yatıran insanlar tanıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.