Şimdi Ara

Online oyuna para yatırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
16.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes parasını istediği gibi harcar.benim ıvır zıvır almak gibi bir takıntım var.sahiplenme güdülerim bu takıntıyı oluşturdu.bende online oyunlara para yatıranlardanım.aslında yatırdığım paranın misli misli fazlasını geri aldım.para bi şekilde dönüyor işte.ama iyi tarafından bakıyorum: sigara içmiyorum.kafe bar, disko ortamlarını hiç sevmem alkol nadiren.ayrıca paramı istediğim zaman geri alabilirim.zevk meselesi ancak online oyunlar bu takıntıyı fazlasıyla suistimal ediyorlar.ama dediğim gibi sahiplik duygusunda tatmin yaşatıyor.benim için sorun teşkil etmiyor.25 yaşındyım ve bu tutkumu bilinçli şekilde kontrol altında tutuyorum.ama kendi parasını kazanamayan kişiler için sorun oluşturabileceğini de düşünüyorum

Online oyuna para yatırmak

• lol'de rp alıyorum, oyunlarımı orjinal almaya çalışıyorum saçma falan değil. zaten yatırdığıma yakın parayı da aynı platformlardan bir şekilde kazanıyorum.
  • 3 yıl kadar Wolfteam oynadım bu süreçte 2-3 bin tl yatirmisimdır yatırdığım paranin zevkini köküne kadar aldım 1000 tl kadar da oyundan para kazandım. Stres atmaya bire bir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

herkes parasını istediği gibi harcar.benim ıvır zıvır almak gibi bir takıntım var.sahiplenme güdülerim bu takıntıyı oluşturdu.bende online oyunlara para yatıranlardanım.aslında yatırdığım paranın misli misli fazlasını geri aldım.para bi şekilde dönüyor işte.ama iyi tarafından bakıyorum: sigara içmiyorum.kafe bar, disko ortamlarını hiç sevmem alkol nadiren.ayrıca paramı istediğim zaman geri alabilirim.zevk meselesi ancak online oyunlar bu takıntıyı fazlasıyla suistimal ediyorlar.ama dediğim gibi sahiplik duygusunda tatmin yaşatıyor.benim için sorun teşkil etmiyor.25 yaşındyım ve bu tutkumu bilinçli şekilde kontrol altında tutuyorum.ama kendi parasını kazanamayan kişiler için sorun oluşturabileceğini de düşünüyorum

Online oyuna para yatırmak

gel sana benim setleri satayım la

• 5yıl Knight oynadım . belki 400-500lirayı geçmiştir . sattıgımda ise 300lira falan etmişti . 200lira gitmişti . zevkliydi ama değmez bence. şimdi olsa param yatırmam . o zamanlar kücüktük baska eglence yoktu. şimdi yerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

lol'de rp alıyorum, oyunlarımı orjinal almaya çalışıyorum saçma falan değil. zaten yatırdığıma yakın parayı da aynı platformlardan bir şekilde kazanıyorum.

hocam nasıl geri kazanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Saçma mı değil mi saçma ise neden saçma değil ise neden değil ?

bi kere orjinal almak mantıklı devamlı para yatırmak mantıksız bana göre tercih meselesi tabi xfirede bir arkadaş vardı annesinin kredi kartiyla habire birşeyler alp dururdu
  • point blank 400 tl civarı
    silkroad 150 civarı harcadım bugüne kadar, pişman mıyım? hayır
    zevk sektörü sayılır
  • Online oyunlara 1500 civari harcamisimdir nerden baksaniz. Her kurusun zevkini sonuna kadar aldim. Şuan uni okuyorum. Daha farkli bir hayatım var. Nispeten daha düzenli. Yeniden ayni ortam denk gelirse fazlasını da harcayabilirim.

• Miktari onemli , az yatiracaksan sorun yok sonucta zevk aliyorsun ama abartirsan sirf israf

• 600-700 TL wolfteam.Evet ulan evet wolfteam tamam mi yasim kucuktu ben de bastim parayi pismanim ezmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pişmanım. Sizde benim gibi 3 sıfırlı rakamlar yatırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

600-700 TL wolfteam.Evet ulan evet wolfteam tamam mi yasim kucuktu ben de bastim parayi pismanim ezmeyin

eski kullanıcı adı mesaj uyumu bu arada wow

edit: akbayram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalef -- 30 Eylül 2013; 19:34:31 >
  • 7 ay önce 15 tl yatırdım knight onlineye..bronze çekip pazar için

1 ayda 21 gb yaptım gb sitesine sattım 200 tl mis para

tamamen bıraktım

• Online oyuna yüzlerce lira bayılırlar . Orjinal oyun alın deyince paramız yok çok pahallı derler

• 500 TL yatırmıştım bir oyuna. Pişman mıyım? Evet
  • para çok harcıcak yer yok bende oyuna yatırıyorum
  • Son bıraktığım oyunda 4 bin 15 bin arası yatıranları gördükten sonra oyuna para yatırmak tamamen mallıktır, düşüncem bu. Bende yatırdım ama bu oyuna o kadar para yatırmaya ne gerek var ? Ben 4 ayda onlara yetiştim, sen 10 bin tl yatırıpta benim 4 aylık emeğimle kastığım çara tek atamıyorsan geçmiş olsun bir damacana su iç. Cüzi miktarlar yatırılabilir veya geri döndürme şansınız varsa yüksek miktarlarda yatırılabilir. Misal Metin2, evet oyun artık oynanacak halde değil ama hala binlerce oyuncusu var ve pazarı aktif şekilde devam ediyor. Ko da aynı şekil. Paranızı geri alamayacağınız oyuna para yatırmayın, özellikle JoyGame firmasının oyunlarına 1 kuruş bile yatırmayın.
  • yastik1 kullanıcısına yanıt
    ben bi 300 yatırmışımdır
    ama benimki hiç bi şey milyarlar yatıranlar var
  • DeathWarrior kullanıcısına yanıt
    şu la lu şeklindeki hitaplardan hiç hoşlanmıyorum.çoğu kişiyi blokluyorum bu sebeple. ilgim çekebilecek bir setiniz varsa belki alabilirim.http://dota2lounge.com/profile?id=76561198044119870 burdan eşyalarıma bakabilirsiniz. ti3 fantasy challenge taglı rare itemi olan setiniz varsa bir konuşabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.