Şimdi Ara

Online oyuna para yatırmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
16.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu ana kadar max 50tl yatırmışımdır.Pek taraftarı değilim ama bazı oyunlarda şart Legend onlineye para yatırmayı planlıyorum tabi bazıları gibi uçuk değil :D tüm maaşını yatırmak saçma geliyor ufak tefek miktarlar makuldur :D
  • online oyun degilde gameminer a mobil odemeyle 30 tl yatirip 3 gun sonra birakmistim siteyi.cok pismanim.o parayla istedigim hafiza kartini alabilirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yatırdıgım paranın haddi hesabı yok.

AMA PİŞMANIM.LİSE 4E GEÇTİM VE ŞUAN TEK DERDİM İSTANBULDA İYİ BİR ÖZEL TUTTURMAK.
    OYUNUN FAYDASI ? KOCA BİR 0.

AMA BATTLEFIELD 4 - GTA V OYNAYAMAMAK CANIMI YAKIYOR.

OLSUN HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR.
    BU SENELIK OYUN OYNAMASSAM BİŞEY KAYBETMEM.
  • Param olsa yatirirdim zamaninda. Simdi oynamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

şu la lu şeklindeki hitaplardan hiç hoşlanmıyorum.çoğu kişiyi blokluyorum bu sebeple. ilgim çekebilecek bir setiniz varsa belki alabilirim.http://dota2lounge.com/profile?id=76561198044119870 burdan eşyalarıma bakabilirsiniz. ti3 fantasy challenge taglı rare itemi olan setiniz varsa bir konuşabiliriz.

oyundan tanışıklığımız olduğundan öyle yazdım sayın istanbul beyfendisi, beni de bloklasan iyi edersin

• hocam altın bir kurye var böyle çok az kişide varmış onlar ne kadar (dota 2 oynamıyorum o yüzden sorayım dedim )

@ZapieL Avutma kendini lise 1-2-3 de pc de aşırya kaçmasaydın dersine önem verseydin şimdi bf4 düde gta 5 ide oynardın
  • eğlencem için ücret ödemek ban garip gelmiyor zaman zaman para harcadığım olmuştur.
  • bu mantikla gidilseydi online oyun kalmazdı adamlar kendi sitelerinde bekar anneler bilmemne arıyor reklamlarındamı geçincekti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

şu la lu şeklindeki hitaplardan hiç hoşlanmıyorum.çoğu kişiyi blokluyorum bu sebeple. ilgim çekebilecek bir setiniz varsa belki alabilirim.http://dota2lounge.com/profile?id=76561198044119870 burdan eşyalarıma bakabilirsiniz. ti3 fantasy challenge taglı rare itemi olan setiniz varsa bir konuşabiliriz.

oyundan tanışıklığımız olduğundan öyle yazdım sayın istanbul beyfendisi, beni de bloklasan iyi edersin

bunun istanbul beyefendiğiliyle alakası yok.oyundan tanışık olabiliriz ama bir anda sizi hatırlamamı beklemeyin.alınacak birşey yok bu hitap şeklini sevmiyorum.

• Ps3 e hep ikinci el veya dijital aldım 200-300 tutmustur cebimden çıkan para.Lole de 150 harcamısımdır(80 i winat9 dan).Param var ama pahalı mekanlara gitmem sevmiyorum çok parada harcamıyorum.Bunlarda tek zevkim hiç acımıyorum paraya.
  • Ninja Saga
  • Max. 20 TL yatırmışımdır. Pişmanım.
  • league of legends oynuyorum. diamond 2 hesabım var. ve oyundaki her champ için en az 1 skin aldım. rün sayfaları ip bonuslar falan derken 2000 lira kadar yatırmışımdır. bronz da olsaydım bu paranın tek kuruşunu harcamazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

hocam altın bir kurye var böyle çok az kişide varmış onlar ne kadar (dota 2 oynamıyorum o yüzden sorayım dedim )

@ZapieL Avutma kendini lise 1-2-3 de pc de aşırya kaçmasaydın dersine önem verseydin şimdi bf4 düde gta 5 ide oynardın

Kusura bakma ama istersem şimdide pc oynarım 180 puanı geçsem yeterli benim için.Ama hedef bu değil.Çok büyük bir ödül için çok sağlam ders çalışıyorum.Yoksa yine çalışmam.Herkesin hayatı kendine hocam.Buda benim hayatım.
  • Hayır diyorum ki lise 1-2-3 de pc yi %35 yapıp dersi %65 yapsaydın şimdide oynardın ama tabii doğru söylüyorsun herkesin hayatı kendine sana da hayatta başarılar dilerim umarım istediğin ödülü alırsın
  • Toplamda 200 lira yatirmisimdir ama kaldirdigim para 2500 Tl civari.

• Orta okulda full bu oyunu oynadim silkroad harcadigim paranin haddi hesabi yoktur m ler silkler kim bilir ne kadar harcadim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Rain

Toplamda 200 lira yatirmisimdir ama kaldirdigim para 2500 Tl civari.

yav he he
  • Online oyunlara toplamda 4 bin liradan fazla yatirdim, pismanim. Simdi olsa o para en iyi markalardan dolabimi dizerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Saçma mı değil mi saçma ise neden saçma değil ise neden değil ?

Fakirler rekabet edebiyatı yapar zenginler reelde güçlü oldukları gibi sanaldada güçlüler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.