Şimdi Ara

Online oyuna para yatırmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
16.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söyle bir hesap yapsanız saçma diyenler bir sürü saçma şeye para verdiğini görcenizde çekemiyorsunuz sanırım oyuna para yatıranları.Para benim,zevk benim,zaman benim.Bırakta ben biliyim yatırıp yatırmıyacağımı öyle saçma falan demeyin bana göre saçma değil çatır çatır yatırır oynarım oyunumu.
  • Pay to win oyunlara para yatırmak saçma
    onun dışında no problem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş m2 de hesabını satıp iphone 5 aldı onu biliyorum sadece
  • Metin2'ye yaklaşık 1000 lira harcadım. Ama satarken de yaklaşık o civar para kazandım.
    OFM'ye 25 lira, Knightfight'a 50 lira harcadım.
    Geçen hafta da FIFA'ya 350 liralık points alıp çıkanları sattım. Gelen coinsi 500 liraya sattım. Oyun bedavaya gelmiş oldu.
  • hocam saçma değil bu zevk meselesidir parayı şimdi nelere vermiyoruz ki
  • Travian oynarım ayda 10 liraya 100 altın alırım çok işe yarıyor. Oyunda ii olmak için malesef bu avantajları kullanmak zorundasın.
  • Büyük konuşmak istemem ama bence de online oyunlara para yatırmak saçma, mesela şimdi wot oynuyorum premiuma geçsem şimdiki kadar zevk alamam. Tabi bazılarında mangırsız oynanmıyormuş onda da oynamam bırakırım arkadaş.
  • Popmundo 80 TL falan şimdi de LoL 50 TL.Bence çok olmadığı sürece zevk için yatırılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

Orijinalden alıntı: 14bahar

quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Saçma mı değil mi saçma ise neden saçma değil ise neden değil ?

çok az miktarsa neden olmasın

60 yatırdım daha da yatıracam gibi ama çok zevk alıyorum oyundanda

ben de wolfteam metin2 gibi dandik saçma sapan oyunlardan zevk alıyordum bi ara şimdi çok pişmanım online oyuna para yatırmaktansa yatıracağın parayla cod bf gibi kaliteli oyunlar al. hiç pişman olmazsın

• hiç online oyun oynamadığım için haliyle de yatırmadım ancak yatırılmasında bir abes görmüyorum, insanın kişisel zevki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Sigaraya para vermekten iyidir

• 3aylık plus için 30tl ikv için yatırdım pişman değilim ama kolay kolay bir daha almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Travian oynarım ayda 10 liraya 100 altın alırım çok işe yarıyor. Oyunda ii olmak için malesef bu avantajları kullanmak zorundasın.

Aynen hocam ben de 100 altın aldım. Pişman değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha geçen gün fifa için fifa points aldım 230 liraya tek çekim
  • Tribalwars a yatırmıştım zamanında biraz para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

zamanında metin 2'de at kuyruğu saç için 10 küsür lira vermiştim. ama gelen geçen kesiyordu, eziktim.

şimdi ne mi oldu? metin2'nin berberiyim saçlar benden sorulur

+1

Bende o at kuyruğu kahverengi saç için vermiştim.Ne gereksiz bişeydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 sene önce 150-200 lira para yatırmıştım. Yatırdığım para için değil boş geçen zamanım için pişmanım.
  • Arkadaşım WoW oynuyor. Düzenli ödüyor ve memnun. Ayrı bir hayat, ayrı bir dünya...

• Online oyun oynamak bana göre ikinci bir hayattır ki insan parayı ihtiyaçtan sonra zevk ve eğlenmek için harcar oyun oynarken eğleniyorsa gayet normal bişey

• Sanalika ---> 400 TL'yi geçkin
    Point Blank ---> 100 TL

Point Blank için o kadar pişman değilim ama saçma salak olan sanalikaya para yatırdığım için çok pişmanım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.