Avaturkun sunucularında(uo) genel bi baglantı problemi var genel olarak administratorlerden aldıgım blgi bu.Bant genisligini artırma calısmaları devam ediyor ama her sey arz-talep meselesi ben adsl ile osi de oynuyorum.turkiyedeki free shardlardada ucarcasına bir hıza sahibim. Saygılar.
ben genelde , ((bilemem)) Cs serverlarında, agszone, karargah, fw klan serverlarında oynuyorum.
agszona üyemisin?
yok walla olmuyo karşındakilerin pingi 20-30(hatta 10-15) seninde 80-100 olunca işter istemez eziliyosun... Yani anasını satıyım 256k ile oynayamıyorum. Vuruyorum vuruyorum ölmüyo... Yok mu bi ping düşürme hilesi yada programı gibi bişey yaa...
başka forumlardan takip ettiğime göre 60 bin port ihalesini alan firma (NEC) tek tek santralleri dolaşıp gerekli ayarları yapıyorlarmış. geçen sene kablocular adsl'le bağlananlara özenirlerdi. CS'de pingleri 40'ı geçmezdi. ben inanıyorum ki yine öyle olacak. telekom bu konuda çok suçlu ama ihaleyi alan firma daha çok suçlu. beceremeyecektin niye ihaleye girdin, bırak alcatel'e gitgsin
düzeltseler bile düzeltene kadar yıllar geçer...
arkadaşlar su cs yinasıl oynuyorsunuz nete ya cd key hatası veriyo yada server paralı bunun belesolanı yokmu
Var oynasana.com dan bulabilirsin beşeş serverları.Bu arada netten oynama sorunun netlimiter adlı bir programla kısmen olsa da aştım isterseniz bir deneyin ping o kadar iyi olmasa da denemeye değer.
ya mesela agszone gibi paralı serverlara üye olsak acaba pingde bi değişme olur mu? yoksa bu çok aptal bi sorumuydu?
nasıl kullanılıyo ki bu netlimiter?
oynasana.comda girdimbikaç kezbu seferde cd key sorunu cıkıyo onunasılhallediyorsunuz..
netlimiter adlı programla upload hızınızı 1kb a sabitliyorsunuz ve normalde aşırı ping yüzünden netten oynanılamayan oyunları oynayabiliyorsunuz.
beyler netlimiter cs deki bütün sorunlarımı çözdü kesinlikle rate ayarı ne yaprsam yapayım oynuyamıyordum çıldırmak üzereydım netlimetri kurdum hiç bir ayar rate ayarı yapmama gerek kalmadan 100-120 pıng arası oynuyorum sadece 0-4 arası loss oluyor bunda şükür ama ileriki günlerde adslnin dahada iyi olcağına inanıyorum
yani kac kere yazdik kullanin netlimiter diye ama daha yeni anlasildi degeri, kesinlikle netlimiter kullanin cok isinize yarayacak ....
walla ben beceremedim bu netlimiterla pingimi düşürmeyi hiç bi faydası olmuyo. Yanlışmı ayar yapıyorum acaba mesela freestyler sende işe yaramış ne yaptığını söyler misin?
arkadaşlar benim adsl hattım ekim ayında açıldı 128 le başladım o zamanda memnundum şimdi 256 ya geçtim 1 ay oldu 27 ve üstü download hızım oyunlardada 50 ile 70 arası ping alıyorum modemim corecess ethernet yani 69 milyona bu rakamlar fena değil kabloda kullandım bu dl değerine ulaşmak için 2 katı para ödemek lazım 10-20 düşük ping içinse hiç değmez sonuçta sorunsuz oynanıyor inanın adsl daha da iyi olucak.