Şimdi Ara

Online Oyunlarda ADSL sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 128k adsl 56k dan sonra çoğu kimseye yetecektir. Ama internette hız
    lüks değil ihtiyaçtır.
    Online oyunlarda adsl performansı gerçekten düşük.

Eskiden böyle değildi deniliyor.(Eski Adsl aboneleri)
    Bende kablo varken bazı adsl aboneleri (Şanslı azınlıktan)
    benden iyi pingle oynuyordu...Madem sorun vardı, onlarda niye
    yoktu o zamanlar?

Merak ettim doğrusu nedense adsl portları açıldıktan sonra sorun başladı bu ilginç bir tesadüf mü sizce ?!? [stop]
  • Genel olarak ADSL nin kablonete göre upload ı iyi değilmiş ee cs gibi oyunlar upload ve download ın aynı süperlikte olmasını istiyor o zaman online oyun için kablonet derim.
  • üzücü bir durum benim gibi multi. oyniyan ve adsl e gecenler icin.. ozelliklede kabloyu birakip..

adsl'in oyunlarda kotu oldunu duymustum ama bu anlattiniz kadar rezalet olcani dusunmemistim.
  • Ahahahah hayret ice-eyes mesaj atmış inanmıyorum gözlerime :Pp
  • o rate ayarları falan nerden yapılıyo işe yarıyomu?
  • valla arkadaşlar ben adsl nin ilk kullanıcılarındanım.Adsl nin ilk çıktığı amandan beri online oyunları oynarım.Zaman zaman telekomun alt yapı çalışmaları,cezair olayı haricinde adsl den online oyunlarda iyi netice almışımdır.Bende battalefield oyuyorum netten pingim hep 55-90 arasıdır.Bence hiç fena deyil.
  • Beyler ben bu adsl yi sadece Warcraft Frozen throne için alıyorum cs artık benim gözümde bitti denebilir nerde o eski serverlar muhabbetler felan bf1942 ile call of duty oyununa bir şey diyemem oynanabilir.
    Bu arada 128k lık adsl de warcraft nasıl olur merak ettimde :P
  • kullanıcı adı ve şifre olmadan bağlanan arkadaşlar adsl den şimdilik tam performans alamıyor.128k adsl kullanan bir arkadaşıma sordum kendisi 2001 den beri kullanıyor.Pingim 30-60 arası diyor.Bir başka olaysa 512k ile iligli.Cafede 512k ile 5 kişi 15 ping ort. ile oynarken şimdi tek bir kullanıcı(cafden değil) 512k ile 40 ping gördügü zaman seviniyor.Kullanıcı adı ve şifrelerin verilmesini bekliyorum.Verilince düzeliceği kanaatindeyim
  • bende 256 var 80-90 arası geziyo
  • bende 128 k var bırakın 80-120 arasını görmeyi 500 altın a inmiyor ping 128 k için rate ayarları yazarmısınız

firewall açık iken cs oynayabılıyormusunuz bende zone alarm var cs kılitlenıyor.
  • rate ayarları nerden yapılıyo yaw biri sölesin...
  • Yalnız o rate ayarlarını sadece Cs de yapabiliyorsun.Konsolu açıp (Esc nin altı 1 in solundaki tuş)değerleri yazıyorsun.
  • peki hangi değerleri yazsam pingim düşer? bilen biri bi zahmet söyleyebilirmi (256 adsl var)
  • dostum sadece consol'a
    cl_rate 1500
    yaz yeter
    diğerlerinin önemi yok, çünkü genelde bloke edilmiş durumda
  • dostum sadece consol'a
    cl_rate 1500
    yaz yeter
    diğerlerinin önemi yok, çünkü genelde bloke edilmiş durumda
  • cl_rate i 1500 e cekersen pingin duser ama cok olursun :).uploadı 1,5kb/s ile sınırlandırma bence :).
  • Cs için aşağıdaki rate ayarlarını kullanıyorum.
    128k bağlantı ve zoom X3 modemim var.
    Ping 100-120 arası. Oynanabilecek düzeyde.
    Bazı cs serverları,rate ayarı yapmanıza izin vermeyebiliyor.
    (Nedenini bilmiyorum?¿)

cl_updaterate 150
    cl?cmdrate 18
    rate 17000
  • ben de o ayarlar hiç bir işe yaramıyor, çünkü girdiğim server cl?cmdrate 30, cl_updaterate 20'ye bloke ettiriyor. sadece rate ayarlarıyla oynuyorum, o da zaten pek etkilemiyor.
    yalnız bi şey var oyuna ilk girdiğimde pingim sapıtıyor, 500-1000 arası oluyor, ben hemen cl_rate'i 1500 ve altında yapıyorum ve anında 90-120 ortalamaya düşüyor. bu cl_rate sizde kaç kardeşler
  • çok mu ölürüm? niye
    Peki a rate ayarlarının normal değerleri kaç? yani eğer rate ayarlarıyla oynarsam sonra eski haline getirebilir miyim?
  • rate ayarları kabaca sana gelen ve senin gönderdiğin verileri belirlemende yardımcı oluyor. yani rakamları küçük tutarsan az veri gönerip alırsın. bu da takılmalara yol açar. oyun kalitesi düşer, oyunu akıcı oynayamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.