1-bazı unofficial serverlar izin veriyor ags gibi 2-rate ayarları baglantınla ilgili o verdigin ayarlar 256 adsl icin gecerli 3-Bu konuda test yapmadım bilmiyorum.
ben hepsini denedim (CS için söylüyorum) rate'e istediğin rakamı yaz farketmiyor updaterate ve cmdrate'i de 40'la 80 arasında değiştiriyorum yine farkı yok ama cl_rate'yi 1500'den 2000'e çıkarınca pingim 1000'lere dayanıyor ilginç
ya beyler ben adsl de sadece cs de cok sıkıntı cekiyorum ! war3 u europe serverlarinda 170 pinge oynayabiliyorum su an icin iyi ama tabi online oyunlarda yurt disi cikislarida onemli...
Kimmler birde bf1942 veya onun gibi bir fps oynamayı dene bakalım sıkıntı neymiş gör.
netlimiter deneyin... uploadi (128ler icin) 2 de falan limitleyin belki bir miktar performans artisi yasayabilirsiniz...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by iyenice</i> <br />netlimiter deneyin... uploadi (128ler icin) 2 de falan limitleyin belki bir miktar performans artisi yasayabilirsiniz... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
şu limitleme meselesini bi kaç yerde daha duydum. şu konuyu detaylı bi şekilde anlatacak bi arkadaş var mı?
ttnet i aradim adamlar yeni açilan portlarda test yapilcagini söylediler.Sorunlar kesinlikle portlarda.Eski adslciler pingsiz bf da oynuyor haloda.Peki Ultima Online oynanabiliyormu?Deneyen varmi?Adsle sirf ultima online için geçtim.Ttnetin numarasi 444 0 145 hepimiz arayalim belki lag sorununu halledelerler.
işallah...ben her gun arıyorum
İnşallah düzelir telekomun upload hız testinde ne zaman hız testi yapsam 8.5kps=1kb çıkıyor kafayı yiyeceğim.
bende bu aralar bi hız testi yapim
Sorun TT'nin sorunu upload bir kere bu kadar düşük olmaması lazım. Hem sözleşmeye aykırı böyle giderse davalar açılmaya başlar. Bi davayı tüketici kazansa emsal teşkil eder o zaman bku yerler. Bence tt nin ciddi araştırması lazım bu konuyu. Tabi eğer topiin başında bahsettiğim "komplo teorisi" gerçek değilse. Gerçi bu teori biraz saçma olsada burası Türkiye...burdan çıkış yok[wand] hiz testi için var mı bildiğiniz adresler tt'ninkinden başka?
var ama bence hiç girme de moralin bozulmasın 33,600 den hallice hfalan oluyor tabii aslında america serveri dogru yanıt vermeyebilir.
rak hic adsl de 1942 oynamadim olabilir ama dailde ewt cs kadar ii degildi...
yeni portlarda zamanla ne olacağını bekleyip görmek lazım tabiki.böyle olmazsa davada açarız ama olay ne kadar bizim aleyhimize işler bilemeyiz.3 ay kullanalım bakalım dahada olmadı gerisini...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>ttnet i aradim adamlar yeni açilan portlarda test yapilcagini söylediler.Sorunlar kesinlikle portlarda.Eski adslciler pingsiz bf da oynuyor haloda.Peki Ultima Online oynanabiliyormu?Deneyen varmi?Adsle sirf ultima online için geçtim.Ttnetin numarasi 444 0 145 hepimiz arayalim belki lag sorununu halledelerler.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ya bizim ne cafeye yeni geldi novaworld serverinde aksiyon ustune aksiyon yapıyoruz uoda arka planda kamerayla bağlanan kazaadan indiren amma ve lakin bağlantı 1024 :)) etkisi büüyk yane (ve hayatımda ilk kez uo dan zevk almaya basladım müthiş bi olaymıs beaaaa kesmek kesilmek :PpP )
Arkadaşlar uploadınız 256k Adsl alan arkadaşlar için 7-8k dır. Test edin görün dosya verin herhangi bir arkadaşınıza göreceksiniz.Herhangi bir yanlışlık yok yani. Arkadaşım itiraz etti Turk Telekoma ona bir fttp server adresi vermişler karşıdan dosya upload etmesini söylemişler ve upload 7-8k civarı çıkmış ki zaten öyle. Kablo ile bir tutmayın Adsl'yi yapı itibariyle online oyun oynamak istiyorsanız Kablo alıcaksınız.
256k adsl online gaming de 128k cable dan daha mi kötü ? bandwith farketmiyo deniliyo ama yinede soriyim ben...
sonuç olarak multiplayer oynayan birisi olarak adsl e geçmekle hatamı yaptık? çok çok mu kötü yani adsl online gamingte? 256 olsa bile
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Sinerfru</i> <br />256 da hic bir sorun yok.Yukselttim memnunum.128 kablo baglantısına 256 adsl alıyorsun pingin hemen hemen aynı oluyor ama downloadda 26 ile download ediyorsun oneririm. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
nasi yani 128 kabloya 256 adsl aliyosun ? 128 kablonun yerine mi demek istedin ? ben 128 cablein yerine 256 adsl e geçiyorum o yüzden mrk ettim.. 256 adslin oyunlardaki pingi 128 kabloyla ayniysa o zaman bi problem yok demektir... tabi hangi ve kaç oyunda test ettin bunu ....?
yaw zaten bi işi doğru yapsalar şaşarım bizden para hortumlamayı biliyolar...
Fiyat olarak Kastetmiştim.Ping olarak kotu.Eger pingi cok onemsiyorsan kesinlikle onermem.Ben 256 adsl ile 70 pingle oynuyorum ama loss sıfır.choke sıfır.Fakat download da adslnin ustune tanımam