iyi günler arkadaşlar casper laptop kullanıyorum oynadığım oyun normalde kasmıyor ama yoğun olduğunda savaşlarda vs . kasma oluyor ve citti anlamda rahatsız ediyor benim bilgisayarda 4 ram 2 ekran kartı var ekran kartı intel hd grafic oyunun istediği en iyi özellikler şöyle Önerilen sistem özellikleri
İşletim Sistemi-Win 98, Win XP, Win 2000 CPU-Pentium4 1.8GHz Bellek-1 Gigabayt Grafik Kartı-64MB RAM üzeri ekran kartı Ses Kartı-DirectX 9.0 destekli Windows-uyumlu fare
Ne yapabilirim teşekkürler
Kendinize ait sistem bilgilerini yazar mısınız? İşlemci, RAM vb.
Buyrun hocam çözünürlük en düşük seviyede ayarlardan en iyi permonsda yaptım .
Ekran kartının onboard olması sorun yapıyor olabilir yada bir diğer ihtimal oyundan olabilir. Örneğin bazı strateji oyunlarında çok yoğun bir ordu kurduğunuzda bilgisayarınız ne kadar iyi olursa olsun oyun kasabiliyor. Bu sizin elinizde olmayan bir durum. Bir diğer ihtimal ise dediğim gibi onboard ekran kartı olabilir. Bellek boyutu sizi kandırmasın onboard ekran kartları yüksek oyunları kaldırması çok zor.
Bu durumda yapabileceğim birşey yok sanırım fakat oyun yüksek özellikler istemiyor yukarıda yazmıştım önerilen özellikleri
Dediğiniz gibi oyun çok yüksek özellikler istemiyor fakat arkadaşın da dediği gibi onboard ekran kartları her oyunu oynayamaz. Sormak istediğim; Sisteminiz stabil şekilde çalışıyor mu yani virüs, ısı sorunu gibi sorunlar mevcut mu?
değil hocam ısı sorunu yok gibi fanlar güzel çalışıyor virüs ise tarattırdığımda görünmüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme