Şimdi Ara

Online PSP oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar online psp oynayanlar ortak oyun belirleyip oynayalım belli saatlerde zevkli olur araba yarışı fps tps

• Aslinda bnde çok isterim killzone'u video sunu izledim ancak online açamadim eğer online oynamı anlatirsan tabi iki oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

arkadaşlar online psp oynayanlar ortak oyun belirleyip oynayalım belli saatlerde zevkli olur araba yarışı fps tps

serverları faal olan bi resistance var benim bildiğim
  • Valla ben bu faal fln anlamiyorum şole şole yaparsan olur şunu indirsen suna gireresen ... gibi anlatirsaniz online oynariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker03

quote:

arkadaşlar online psp oynayanlar ortak oyun belirleyip oynayalım belli saatlerde zevkli olur araba yarışı fps tps

fifada çalışıyor tekken 6 da mk unchained çalışıyor olması lazım
  • quote:

quote:

quote:

mk da online yok ad-hoc var fifa nın da online serverları hep kapandı yine sadece ad hoc game var.Ama tekken 6 yı bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mk da online yok ad-hoc var fifa nın da online serverları hep kapandı yine sadece ad hoc game var.Ama tekken 6 yı bilmiyorum

hiç oynayacağımız oyun yokmu ya gameboy oyunlarında netplay diye bir şey var ne oluyo acaba emulatorlerde menüde selecte basınca geliyo killzone varmış galiba gta vice city storieste var galiba worms de varmışki worms çok iyi oyuun ben çok oynarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    GTA 5 Online hileciler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hiç oynayacağımız oyun yokmu ya gameboy oyunlarında netplay diye bir şey var ne oluyo acaba emulatorlerde menüde selecte basınca geliyo killzone varmış galiba gta vice city storieste var galiba worms de varmışki worms çok iyi oyuun ben çok oynarım

dediğim gibi bro resistance var serverları açık ve oynayacak bayağa insan var ben oynuyorum arada başkada yok açıkçası Wipeout ve motorstorm da var ama serverlarda kimse yok bomboş

• resistance indireyim ozaman peki bir şey soracağım ben bir türk psp sitesinde usb kabloyu pc'ye bağlayıp bir takım işlemler sayesinde wireless kullanmadan online oynandığını duydum dpğrumudur
  • Bende oynamak ister,m dh üyeleri ile online. Resistance mı oynayacağız ?
  • Evet ya psp bölümü çok durgun vita vita konuları keşke sony psp ye azıcık destek verse :D Neyse bizde şimdiki oyunlarla yetinelim güzel bir online oyun bulalım herkes nickini yazsın belirli saatlerdede girelim medal of honor heroes 2 en son oynamıştım ilk başta çok zor gelmişti kontrolu hep oldugum halde zevkliydi :D Resistance 'da olabilir.
  • Güzel bir etkinlik olur benimde psp var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Bende oynamak ister,m dh üyeleri ile online. Resistance mı oynayacağız ?

bende en az haftada bir kere giriyorum resistance a usb ile oynama konusna girince o biraz zahmetli ben denedim bir ara pek kullanışlı gelmedi bi ara ama yine de araştırabilirsiniz.
    Resistance gelince bi gün girip aramızda kapaşabiliriz beyler isterseniz
    Edit:Dediğin program xlink kai bro.Google sana yardımcı olur aratırsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 29 Ocak 2012; 22:28:26 >
  • Beyler resistance'ın online'ına girebildim. Hâla oyuncu var. Bir zaman belirleyip birimizin açtığı server'a girelim. Oynarız beraber. Yeterli katılım olmazsa msn grubu falan oluştururuz ortak bir oyuna gireriz.
  • bende gelirim
  • Beyler girdim Adım: CaptainKursat Şuanda gelebilecek varsa gelsin oda kurdum veya 5 'te toplanalım ?
  • İsterseniz bu akşam deneme amaçlı bi takılalım beyler
  • Yav dediğiniz Resistance Retribition mu ?
  • evet bro
  • aha tamam gelirim bende benim psp kırık sorun olmaz dimi oyun orjinal ama :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.