Şimdi Ara

Online Satış Sitesi Projem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

köpeklere hitap edecek bir kuru mama satış sitesi kurmayı planlıyorum
    şu an bir şahıs şirketi açma aşamasındayım ve kısmet olursa en kısa zamanda faaliyete geçmek niyetim
    neden kuru kopek maması derseniz bir kaç forum sitem var ve facebook sayfalarım mevcut forumlarımda aktif 5 bin ve 3 bin üyem var facebook sayfaları ise çok daha fazla üye ve takipçiye sahip
    bütün bu forum ve sayfalar köpeklerle alakalı (genel olarak çoban köpeği severler)
    bu çevreyi bir şekilde değerlendirmek istedim ve bu fikir ve proje ortaya çıktı
    daha önce online satış olayıyla ildili deneyimi tecrübesi olan arkadaşlardan görüş tavsiye bekliyorum

şimdiden teşekkürler

• yaban tvnin dediğin şekilde bir çalışması var onu incele eksiklerini ordan görürsün.Başarılar
  • evet yaban tv nin yaban mama satışları var
    fakat yaban mama daha çok av köpekleri ve avcılara hitap edecek şekilde lanse ediliyor
    şahsen kemikleşmiş bir kitleye sahip olan markalar yabantv gibi bu işe erken girerek kaymağın kokusunu aldıklarını gösterdiler
    fakat işin çoban köpekleri kısmında henüz bir atılım yatırım yok
    kimse çoban köpeklerinin kuru mama ile beslenebileceğini hesap etmiyor
    eski sistem yal olayı bitti artık kimse o kadar zaman harcamak istemiyor köpek beslemek için

öneri için teşekkürler tekrar inceleyeceğim
  • Arkadaşlar site büyük ölçüde tamamlandı. Yapıcı yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.

www.iyimama.com
  • ben de çok araştırdım bu piyasayı , çok ilgi ister.
    size kaça mal oldu açmak?
  • Yardıma ihtiyacın olursa yardım ederim kardeş site falan konusunda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berry;
    Evet biraz ilgili olmak gerekiyo hatta belirli bir çevrede şart kemikleşecek alıcılar için.
    Herşeyi içerisinde mallar taşıma site ve stoklama tahmini 15 - 20 arası bir giderimiz var şu anlık.

Samwise;
    Ufak tefek bazı sıkıntılarımız var yardımlarını esirgemezsen sevinirim tabikide :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.